Mind a két végére akarok féktárcsát mivel fontos a sík asztal csavarodás mentes rögzítése. Ez pedig csak reteszeléssel tudom egyenlőre elképzelni amelyet lábpedállal gondoltam ki-be kapcsolni egy bistabil relén keresztül.
A tárcsafék jó megoldás. Kb 15 éve gyártottunk olyan gépeket amin egy nagy tekercs szövet volt egy tengelyen és azt fékezni kellett. Lada féktárcsát és nyerget használtunk csak nem olajjal hanem sűrített levegővel
Még mindig tervezés alatt van. Gondolkodom a pozíció tartó és féktárcsa magoldásokon. Egyenlőre 24 V-os elektromágnes reteszek alkalmazásai jutottak az eszembe amit nagyobb nyomtatókban is használnak.
Az kérdés volt, hogy létezik-e M10x1-es bedugós. Amit beletekertem, az passzol, az M10x1.
Persze, vesd a szememre, hogy nincs működőképes esztergám :D Csináltatni lehetne, de nem nagyon akarnék ez utáén kajtatni, ha lenne konyhakész megoldás.
Euro csatisra akarom alakítani a nemrég zsákmányolt push pisztolyt. A csatlakozóban M10x1 menet van, a saruban 10-es furat.
Csodával határos módon találtam is a levegős ládában egy kb passzoló réz tömlővéget amire talán rá tudom erőszakolni a 8-as csövet.
Ennyi kontaktfelület elég az áramnak? Vagy hogy lehetne ezt kész cuccokból jobban megoldani? Nem tudom van-e M10x1 menettel 8-as csőhöz beledugós egyenes idom, az talán elegánsabb lenne.
Még azt sem tudom hogy fog tömíteni... ha betekerem a menetet, ott nem ad át áramot. Ha gumit teszek a tövébe akkor meg az szigetel
vjanos | 5568
2020-02-16 23:35:33
[2118]
Köszi
Kihúzható lábakat tervezek én is ehhez, amire fel lehet tenni még egy ilyen rácsot emellé - csak nem volt épp 70-es szelvény a telepen.
Én is gyakoroltam mostanában, csináltam egy hegesztő asztalt. A lapja 121x89 cm-es járórács, alatta salgópolc koszgyüjtő fiók, a váz 80-as zártszelvény.
Első AWI hegesztős projekt... hát még bazi lassan megy, CO-val fele idő lett volna
A motoros-féle tartóra valami erős lámpát terveszek, meg a páraelszívót is fel kéne pakolni valahova, mert hamar blengi a füst az alagsort.
Ez valószínűen kéttárcsás kényszerpályás rendszer, ezen is átrágtam már magamat és elvetettem egyenlőre mint lehetőséget. Én az a megoldás irányába gondolkodom ahol az egymás mellett lévő görgők egy sínen mozognak átló irányban így csak két egymással szemben mozgó görgőtartó kellene .Ebből fakadóan egy mozgató mechanizmussal biztosan mindig automatikusan központba kényszerítené a különböző méretű téglalap keresztmetszetű zártszelvényeket is.
"Jellemzően nem egy irányba forog, hanem 2-2 fordulatot oda-vissza." Tudom, viszont nem értem miért válasz a hozzászólásomra, nem erről volt szó ill. nem a forgásról beszéltem hanem egy egyszerű központos nyitó-záró mechanizmus tervezésről.
A klasszikus kényszerpályára gondoltam én is elsőre de aztán arra hátha van valamilyen egyszerű karos mechanizmus ami nem ugrik be nekem. Talán abban a témában is kutakodni kellene még. A pneumatikát nem értem mivel szabadon forgó konzolról van szó és a forgásközpontban a munkadarab van.
Az esztergatokmanyhoz hasonloan, csak meredekebb emelkedesu csigahaz-szeru nuttal es egy pneumatikus munkahengerrel szerintem ez megoldhato. De mondjuk en egyre messzebb kerulok az elso 3 tengelytol is, szoval raerek ezen gondolkodni, meg rajzolgatni.
Tetszeni tetszik nekem is de hát meg tudnád valósítani a gyakorlatban?Én inkább a minél egyszerűbb megoldásokat keresem. Még így is egyenlőre homály számomra hogyan fogom a rövid nyitást-zárást a cseréhez illetve a teljes méretváltáshoz a nyitást és méretre zárást mechanikusan, programozottan megvalósítani.Lehet törni bőven a buksimat egy ideig.
Ez nem továbbító hanem forgó konzol és szinte már véglegesen eldöntöttem hogy a képen látható elv mentén valósítanám meg.Bár létezik ettől egyszerűbb is de azok cserélhető betétesek azaz minden méretnél más betét kell.
Szerinted mi a tervem?Tudod a jelszavam... "nagy test nagy élvezet!"Mindenképp egész szálanyagban gondolkodom mert csak úgy van értelme szerintem. A sík tárcsa csak kísérletezésre kell hogy a nem négyzetes zártszelvényt is meg tudjam fogni olyan eszközzel amit találok itthon.( Az a baj hogy minden lomot eladok és mikor kellene akkor meg nincs. Pedig vót nékem nagy négypofás tokmányom is valamikor... sőt ha jól tudom kisebb pneumatikus is de elkótyavetyéltem "valakinek"!)
Na már most én nem kekeckedek, egy sima kérdést tettem fel, a csapágyat illetően, amire nem kaptam, illetve félrevezető választ kaptam. Úgyhogy "köszi szépen" az érintetteknek.
Viszont köszönöm a TBS -teamnak ő még rajzot is küldött a szerkezetről.
Bár szerintem pontatlan és túlbonyolított a szerkezet, ennél sokkal egyszerűbbet és jobbat is lehet csinálni.
Én már elkezdtem!Annyi, hogy egyenlőre síktárcsában gondolkodom mert az van itthon. De jobb lenne egy nagyobb négypofás esztergagép tokmány átalakított pofákkal.