Szia István! Azt a négytengelyes karusszelt megnézném, van néhány fotód róla - gondolom! Kezdhetnéd azokkal a képekkel a riportot!vagy esetleg videó munka közben?
Természetesen van terv, az alkatrészekről fotó ami eddig már kész. Igyekszem minden mozzanatát megosztani veletek. Azt nem ígérem, hogy minden nap tudok válaszolni a hozzászólásokra, igyekszem. Amint lessz lehetőségem a feltöltésre rakok fel fotókat.
Na, én már megint kavarok valamit. Akkor Varga Pista nem Trapista? Azaz, hogy akkor kettő Gépépítő Varga István nevű fórumtárs létezik és ez nem az, hanem a másik. Kutya se érti…
Jóska | 716
2010-05-01 18:47:00
[3]
Üdv! Van róla fotód? Jó volna megnézni, mit alkottál.
Köszönöm a lehetőséget! Eddig csak esztergákat építettem. Egy 4 tengelyes karusszelt és azt a kicsit amit Hatvanban és Debrecenben láthattatok. Sajnos egyéb okok miatt nem sikerült publikálnom a fórumon. Most elég nagy fába (azaz vasba) vágtam a fejszémet, remélem nem csorbul ki idő előtt.
svejk | 33055
2010-05-01 16:47:00
[1]
Gondolom sokan ismeritek Varga Pista fórumtársunkat. (övé volt Debrecenben az szép kis piros beburkolt eszterga) Most szeretné egy 5 tengelyes gép elkészítésének munkafázisait megosztani velünk.
Kérek mindenkit, hogy a hozzászólások építő jellegűek, és témába vágóak legyenek.