Egy frekvenciaváltó RS485 kommunikációjával küzdve találtam az alábbi adatátviteli szabványokkal foglalkozó cikket. Érthető(számomra is) nem túl szakzsargonban összefoglalja a főbb RS232/Rs422/RS485 -ről a gyakorlati tudnivalókat. Ritka jó kis összseszedet.. Ipari adatkommunikáció.
Csuhás | 6486
2018-03-23 11:43:25
[3687]
Ismét egy könyv amit ajándékba kaptunk:
280 Új technikai eljárások az esztergályos szakmában Szakmai ismereti kiegészítő jegyzet 1 füzet Munkaerőtartalékok hivatala 1956 New tech
A "Serif" által árult Parker Frekiváltóhoz linkelek egy kis talált okosságot,hátha valaki hasznát veszi.Ha a programozó szoftverről,elérhetőségéről valakinek van információja,ne titkolja! Frekiváltó okosság
276 Róth, Káldos, Kovács Szikraforgácsolás MKK Budapest 1961 https://data.hu/get/11016130/Szikraforgacsolas_konyv.pdf
277 Egy szikraforgácsolás című ppt ismeretlen szerzőtől. https://data.hu/get/11016129/Szikraforgacsolas.pdf
A linkeléstől eltekintek, nekem nem sikerül mostanság.
jani300 | 11421
2018-01-30 19:25:52
[3668]
Ma láttam egy legalább 600 milire felmagasított ,csúcsmagasságú EAN t . Főorsóház ágy ami eredeti . De már fel van ravatalozva . Egy gépemhez holnap remélem lesz késszán , és a fene aki építget már
de csak akkor ha uj bankártyát regelsz nem ami 3..5 év érvényes? régen felajálota paypal amikor fizetem de mos miota összevonnták ebay/paypalt csak hitelesités kell...
Sajnos nem elég egyszer beállítani, mert frissítéskor mindig visszaállítják arra, hogy a Paypal váltsa át a valutát. Időnként ellenőrizni kell, vagy a vásárláskor mielőtt fizetnél akkor is van lehetőség megnézni miként akar váltani.
A két gép összedrótozásában van buktató . Ha az megoldható megfelelő módon , akár működhet is a dolog . Van egy nagyon jó állapotú ággyal rendelkező Mve 340/150 gépem nem használom , így legalább nem csak útban lenne A megmunkálási hossz az tetszik a dologban .
Szerintem csak elvileg lesz olyan pontos mint a "gazdagép" ágyazatának pontossága,ezen felül sok más tényező is befolyásolhatja a végeredményt. Jelen esetbe sok hibát látok de alapjába véve nem rossz az ötlet,akár jó is lehet a végeredmény,főleg ha egy igen kopott gépágyat köszörülnek amibe van pl 1mm es kopás,ha sikerül 1 tizeden belülire megköszörülni azt már nem nagy dolog kihántolni belőle.
Ha tisztességesen meg akarja csinálni, akkor ezután behántolja egy tusírléchez. Ha nem hántol akkor pedig a gazdagép pontosságát másolja át, ami elnézve az ágyat sokkal jobb lesz mint eddig.
kis bütykölés Igazából ilyesmi dolgok tetszenek Hátsóhíd átalakítás esztergán . Az én gépemen nincsen ez a gyorsjárat a lakatszekrényen . Kíváncsi vagyok hogy eredi megoldás e , vagy utólagos ráépítés .
Szalai György | 9273
2018-01-12 16:18:21
[3646]
Na, végre megtaláltam. Jó, segített benne egy kiváló szakember. Jóvanna, Ő találta meg és kérésemre megmutatta. Hogy hova van az leírva, hogy a keményfapor rákkeltő anyag?