Szép gyűjtemény! A makro(mikro)méter tetszett.. Eszembe jutnak erről a technikumi tanulmányi kirándulásaink. Ilyeneket láttam: Ganz Villamos Művek (az Assuáni gát egyik Ganz generátorában sétáltam) 1970-ben adták át a gátat. Csepelt meg ipari őrőkkel kellene védeni, mert az EXEL Csepel-ben még megvannak ezek a nagy forgácsoló gépek, még éppen nem lopták el, igaz, munka nincs rá. Én még láttam dolgozni ezeket. Gyártottak úrrakéta kúpokat készítő gépeket is már Oroszországnak. Aztán voltam a Ganz-Mávagban, a szolnoki járműjavítóban (most Stadler motorvonatkészítő), a cementgyárakban, Beremend, Bélapáthalva, Hejőcsaba, Parádsasváron, az üvegyárban, sőt Orosházán, Karcagon is. A MOM-ban láttam a lencsecsiszolást, a száloptika készítést. Ganz-Mávagban, KFKI-ban, BME tanreaktorban, Rábában, stb. Nem tudom, most ez hogy van, a szakmunkások, leendő technikusokat körbeviszik e a magyar gyárakban? (ha még vannak)
Bővítettem a CAD mintafeladatok sorát. Kérlek ha használod őket akkor jelezd a _mi_ez.txt fileban hogy lássam van-e igény a példasor további bővítésére
Köszönöm a többiek nevében is! Eszméletlen, hogy miket nem találsz Aki esetleg le akarja tölteni, próbálkozzon a Chrome böngészővel, az alapból fordít, és van, ahol el van dugva letöltési link a szövegbe.
Egy kedves ismerős hívta fel a figyelmem erre az oldalra.Kicsit furcsán írnak, de ha a képek melletti kék kockára kattintasz, akkor már le is töltötted.Amint kitömörítetted, nevezd át, és már használhatod is.