Csk intelligensebb feldolgozó script kellene, ugyanis, ha valaki beír egy linket a szövegébe, azt át is lehet alakítani URL-lé nagyon egyszerűen egy parancs az egész és akkor nem lenne ilyen csúnya ... ha már a kedves felhasználó még nem ismeri a dolgot, vagy akár figyelmezteni is lehet, hogy URL van a szövegben és nem engedni posztolni addig, ímg nem normálisan tezsi bele, ennyi a történet, csak szegény MoparMan-nek mindig munkát adunk így.
Ugyanez normálisan: "Sziasztok. Akarok venni egy 2 tengelyes útmérőt 1000-es parda. Milyet érdemes venni? Kinai esetleg aliexpressről? Tapasztaltok? Van valakinek erről tapasztalata? Megbízhatóság?
Tényleg ennyire meghaladja az emberek képességeit az a nyavalyás link beszúrás lehetőség? Kimásolandó zagyva link helyett lehet értelmes nevű kattintható link!
Sziasztok. Akarok venni egy 2 tengelyes útmérőt 1000-es parda. Milyet érdemes venni? Kinai esetleg aliexpressről? Tapasztaltok? Van valakinek erről tapasztalata? Megbízhatóság? https://www.aliexpress.com/item/Orginal-SOHO-2-2-Axis-Milling-Lathe-DRO-Digital-Readout-and-2-Pieces-0-1000mm-Linear/32860639886.html?spm=2114.search0604.3.8.1d5345e6156AMp&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10890_5730315_319_10546_317_10548_10696_453_10084_454_10083_10618_5729215_10304_10307_10820_538_537_536_10059_10884_10887_100031_321_322_10103-10890,searchweb201603_51,ppcSwitch_0&algo_expid=dea675c4-aaa8-4f08-b878-b74b9f7762b7-0&algo_pvid=dea675c4-aaa8-4f08-b878-b74b9f7762b7
Vetesi75 | 1628
2019-01-19 01:46:19
[4855]
Egyszer bukik és azután két-három ütem után egyszer-csak vissza? Akkor inkább legyen fix!
Igazad van! az enyém előre forog. A tojásgörbe szerint is így kell forogni.Rosszul kötötték be a motort. látszik , hogy hátrafelé menetben egynletesebb a mozgása mint előre.
Én is mikor belenéztem az E400-asom váltójába, öröm volt látni azt a sok sértetlen csavart és gyönyörű fogaskereket, bár tudtam,hogy nem sokat használták mert a munkahelyemen volt és nap mint nap láttam letakarva éveken át, de mégis örültem. Apró képek árulják el a gép állapotát több E400-at láttam de a két első dolog amit megnézek, a keresztszán állító ék csvarfeje mennyire van mélyen, vagy mennyire van szétverve a főorsócsapágy állító na ezek tudnak árulkodni.
Nekem is szebb lett az estém,illetve a reggelem. Utálom mikor ütnek vágnak egy gépet,tönkreteszik nem foglalkoznak vele csak hajtsák még meg nem áll. Marha sok igénytelen barom van,és jól esik nekem is mikor egy ilyen gép nem egy gépkereskedőnél végzi hanem gondos kezek birtokába. Ha nem titok ird meg légyszives hogy mennyiért sikerült hozzájutni. Köszi.
Igen,első ránézésre mondom Strigon meglàttam az adattáblát mondom mi ez? Közben rájöttem export de ott ragadt,tök jó, érdekes.Nagyon örülök,hogy tényleg jó kezekbe került sajnáltam volna. Majd kérhetünk képeket?
Gyűjtöd a magyar szerszámgépeket ,emlékszem . Jó érzés hogy nem méhben végezte . Sokan vagyunk , más szemlélettel , értékítélettel . Még az estém is szebb lett . Elszomorított volna ha felbukkan eladóként a "T" nútos és a vertikálfej a gépről .
Nem megbántani akarlak, de ha te ezt hazavitted volna, valószínűleg még évekig állna a sarokban. Amondó vagyok, ha valakinek dolgozni, dolgozgatni kell gép, akkor van eladó bőven olyan ami nem drága (viszonylag), de kb 6-700e pénzért már vannak brutál orosz gépek is eladóak. Hogy egy ilyen méhtelep szökevénynek nekiálljon az ember rendbe szedni, nagy tapasztalat, szaktudás kell. Mondják bátraké a szerencse.... de egy ilyen vagy hasonló paraméterű szerszámmarógép szakszerű felújítása milliókba kerül(het). Nekem amúgy épp a képen látott Strigon gépem van, a vertikálfejben tavaly csapágycsere, meg hézagolás 150e pénz volt, ebben az összefüggésben el lehet mondani, az a 250e nem volt pénz azért a vasdarabért, ha.....
Vagy lejárt, vagy valaki lecsapott rá. Ismerem az eladót, kevésbé lelkes mint régen, így nem akarja többnek láttatni az eladó cuccait mint amilyenek. Lehet így jobban pörög a biznyic.
Azért kíváncsi lennék miért törölte a hirdető a hirdetést . Azért a pénzért szívesen bevállaltam volna , ha nincsenek egyéb akadályaim ... Akármilyen rozsdaboglyának is titulálja más .
Azt a két szekrénykét látni kellene,hogy mi van benne. Vettem egy E2N esztergát ahhoz én is kaptam "hozzá tartozó" dolgokat egy nagy fa ládával. Láss csodát tele volt kacattal elköszörült esztegakésekkel, elhibázott alkatrészekkel, mintának kapott törött,görbe tengelyekkel, kopott csiszolóvászon,kopott reszelő, vásott tokmánypofák tokmány nélkül tehát csupa hasznos holmi....Persze ha a két szekrényke mérőeszközökkel,lapkákkal,marófejekkel, lefogatáshoz szükséges eszközökkel van tele az teljesen más. Egy marógépet sikerült vennem amihez tényleg talán az összes tartozékot(nem szerszámot) el tudtam hozni(osztófej tárcsáival,körasztal tárcsáival, az összes fogaskerék és ezek tartói amivel az osztófejet tudom hajtani, osztófejhez csúcs ill. az osztófejbe való csúcs,vésőfej,és még kaptam olyan lemezeket amit az asztalon körbe elhelyezve egy emúlzió fogóként lehet használni és ez is gyári, + a gépkönyvek német és magyar nyelven). Nézd meg azt a gépet és szekrényt!!!
Minden tartozékával nemigen szokott lenni használt gép . A kereskedő is eladogatja külön a tartozékokat , több pénzért . Mondjuk én nem is veszek semmit gépkereskedőtől . Ha ez egy M zárolt gép volt akkor akár új is lehet . Az árát sokallom ,nagyon ,a gép tetszene .
Szánj rá ennyit de alkudj 200 at. Fuvar+ full villamos felújítás. Csak új cuccokkal!!! Persze akkor ha megéri a gép, jó az állapota. Kínainál többet ér!!!