smoothieware kínai verziója az MKS sbase 1.3 lehet az egyik jelölt.
Pont azt tudja mint amit írtál, igaz van rajta motorvezérlő is. Legfeljebb nem használod. A külső motorvezérlés esetén ugyan nem tudsz a kártyáról motoráramot állítani.
Sajnos az eredetin nincsenek a step/dir jelek kivezetve.
Az új nyomtatómhoz keresek egy olyan alappanelt ami 32bites és a léptetőmotorokhoz szükséges step-dir jelek külön ki is vannak vezetve. Szükséges tengelyek: X,Y,Z, E1,E2 Van valakinek erre ajánlata, milyet vegyek?
Törölt felhasználó
2019-08-29 15:12:24
[23324]
igen... Ha mégis van benne felületi probléma majd üveglapal közömbösítem más választást nem tudok erre nem a legjobb megoldás üveg hőszigetelése mait de az jobban síkabb ...
Személyesen biztosabb ahogy irod ..... Csak katalogust nézem..... 2napja kértem ajánlatod de válasz nem jöt még 7 cégtöl 1db ajánlat most jöt meg... De szaffi ajánlata megoldást hozzot...
almg3 hövezetői tényező még nem rontja el az ötvözet és ezt még lézerel is tudják vágni... De a árajánlatot küldj nekik mit szeretnél ez a min de nem sietik el ...
Cree én tegnap tesztelgettem 5 mm vastag alulapom van üveg nélkül. Élvonalzóval mérve nem volt torzulás 50-60 fokos asztalnál. Alulap mérete 370*370*5 alatta egy 600W 230V-os szilikon fűtés. Jövőhéten rakok rá egy digit mérőórát és szintezés miatt úgy is végigmérem hidegen és melegen is. Ha megvan akkor tudok számszerű deformációt is írni.
Igen, tegnap meg is találtam őket "elvileg", de még rá kell jönnöm melyik kell nekem a sok 0 pont beállítás közül. Majd be kell lőni hozzá a végállás kapcsolókat is.
Van kb. 10-féle alumínium az alucut oldalán, melyik jó szerinted asztalnak? Azt hittem az alumínium vágat kalkulátor az árat számolja ki, de csak a tömeget.
Végre kb 1 éves programozás után elindult ez a fos :D Mikor agyvérzést kaptam félre tettem :D Illetve bemutatom az első nyomtatást "KóC" elvtársat. MKS Sbase V1,3 lap, hozzá az érintős 3,2 kijelző marlin alapokon. Pár apróságot be kell állítani de jó lesz :D
Működik a 230 V-os asztalfűtés is +/- 1 fok ingadozással.
0 pont megadások vannak vissza még a marlinban, mert most ott a 0 ahol bekapcsolom a gépet.
A lényeget nem rakta be valamiért. Nekem van egy plussz 6x350x450 szálcsiszólt fóliázva. Eladni nem akarom, de ekkora pcb-s fűtőágy jöhet helyette. A posta 1000-2000 Ft közt van ha érdekell.
alucut.hu -n tudsz rendelni gyárilag kétoldalon síkbamart, fóliás lemezt méretre. Az fasza asztalnak, sík, nem vetemedik... Kb egy 10-es volt pár éve egy ekkora darab, postázzák is.
Értem... most nekem is hasonló van de mérete kicsi lett 21x21cm most jöttek a nagyobb terítékes nyomatok igénye igy lesz az asztal csere szeletelés nem midig jó megoldás ...
PCB fűtésem van. A PCB felett közvetlenül, most éppen a gyári 3 mm-es üveglap, a PCB alatt ragasztva, 3 mm-es parafa hőszigetelésnek. Négy csipesz fogja az üveget a PCB-re, ugyanúgy, mint ezen a képen.
Sokáig vastag, 6 mm-es tükörlap volt a PCB-n, nemrég cseréltem vissza az eredeti hármas üveglapra.
A tükör faxa egyenes volt, de...nehéz a mozgó asztalhoz. Ami most fent van hármas üveglap, kicsit "teknős", de...lehet vele együtt élni.
Alulapos asztalod van? ha igen hogy deformálódik a sokja melegítéskor (sik) pontosság vagy ha van valakinek mire számoljak vagy érdemes megfejelni egy üveg lappal és kész...
ABS-nél sem kell 100 fok fölé menni nekem, mert akkor az üveg 85-87 fok körüli és már, ha egy kicsit le van kezelve nitro lakkal, de nagyon enyhén, már vigyázni kell, hogy ne tépje ki az üveget. A műanyag asztalfóliánál, már ez a hőmérséklet is sok. Valószínűleg 105 fokon is mehetett akár 200 órát is, semmi károsodást nem vettem eddig észre, és nem a legdrágább ez nekem, inkább a legolcsóbb. Arra kell figyelni, hogy ne váljon fel, mert ott felemelkedhet a hőmérséklet jobban, mert nem hűti az asztal, ott károsodhat a szilikon.
Én nekem fel volt válva egy 5x5-ös helyen, de még valószínűleg időben vettem észre. Ha alul lesz parafa az odanyomja, úgy nem tud leválni az asztalról, nekem most még nincs ott semmi, de tartja magát a levegőben is. Nekem nem az asztal hőmérséklet növelése adta az igazi tapadást, mert különben már ott nagyon szétterülnek az alsó rétegek is, és nem szép a nyomtatás. Inkább enyhén le kenem, vagy fújom, és a sarkokra szerkesztek 0,6 vastag 15-20mm kört és az nem engedi felválni.
Nyomtató asztalnak... Keresnék min 350x350mm 5..6mm alumínium sík lemezt helyet vagy személy akinek van eladó postázási lehetőségél! privátba aki tudna..... Köszönöm!