Fogaslecek, fogaskerekek, stb. ITT és ITT. Az utóbbi egy cseh oldal, amit azért linkeltem be mert megvannak a fogaslecek árai. Ez cseh koronába van, forintban kb. a tízszerese.
n/a (inaktív)
2007-11-01 09:55:00
[10]
Ha jól emlékszem "rc" barátunk is épít plazmavágót. Megkérném Ot is, ha lenne szíves hozzájárulni egy-két jó tanácsal, esetleg képekkel...
n/a (inaktív)
2007-11-01 09:48:00
[9]
Egy barátom kóstogassa a kovácsolt kerítések csínját-bínját és én ezzel a géppel szeretnék hozzájárulni a "hamis kovácsoláshoz". Ez a progi is jól jonne hozzá, nem is túl drága, de sajnos semmi demot nem találok és nem akarok zsákbamacskát vásárolni...
Hááát..., láttam már 150ez.-ért is, de 1milkóért is... . Ebben én is segítségre szorulok. Mit kell még nézni a vásárláskor, a vágási mélységen kívul? A HYPERTHERM nagyon tetszik, csak az ára lehetne egy kicsit barátságosabb...
Koszonom! Régóta torom a fejem egy ilyen gép létrehozásán. Egyenlore csak valami kisebbrol volna szó 2000x1000. Ha minden jól sikerul ezen a télen szeretnék hozzáfogni a megépítéséhez. Vlmi hasonlóról volna szó, mint a Sasi gépe , amely nagyon komoly, otletes, ugyes és olcsó (ne értsd félre, a drága lin.vezetékek helyettesítésére gondoltam) megoldás. Még a fogasszíj és a fogasléc meghajtás kozott billegek, ezért kérném a hozzászólásaitokat. Koszonom!