Azért én inkább ücsörögnék 200 literes teli nyitott benzineshordó mellett égő szivarral mint használt vagy új litiumion akksikkal rakjam tele a házamat, mert akár ÍGY is járhatnék. De biztos mindenki emlékszik nemrégiben a mélygarázsban történt tűzre...talán a németeknél vagy hol...ahol a tűz a több emeletes épület tartóoszlopát tette tönkre, és a fölötte lévő födém is megsérült. Aztán a villany autókat kitiltották a mélygarázsból...hát ez is egy megoldás tünetileg.
Legutóbb hulladéklerakóban a síküveget nagy duzzogva elhelyezhettem a konténerben, de csak azért, mert már úgy vittem oda, hogy előtte apróra törtem, de mondták, hogy ezt nem kell erőltetni, mert később így sem fogják átvenni. A közeli MÉH-ben több száz köbméter üveg, valamint autótükör gyár hulladéka -foncsorozott üveg- áll hegyekben. Sajnos tudom, sokszor hogy szabadulnak tőle, mert az üveggyárnak nem kell. Ugyanitt fröccsöntött alkatrészek leeső darabjai, felmérhetetlen mennyiségben, és egy soha nem használt újrafeldolgozó gépsor, ami ezeket a műanyag hulladékokat újra granulátummá varázsolja. A multi mossa kezeit, ő szabályosan elhelyezte, fizet érte vastagon, onnan már nem az ő sara. Na kb. ez lesz majdan az egyre szaporodó akku, és egyéb környezettudatos maradékkal. Minden újra hasznosítható, de sajnos legtöbbször csak PAPÍRON!
Legfeljebb a napelem lehet gond, a napkolletor egyszerű mint a faék (mitől menne tönkre?) ráadásul 99%-ban könnyen újrahasznosítható mert üvegből és aluból van. A szélgenerátor sem nagy kihívás, a fém részek újra olvaszthatók más meg nemigen van benne. Legfeljebb a vezérlő elektronika, de össz tömegéhez képest az elhanyagolható.
Most erről a "szar akksit rakjuk el jó lesz még valamire"-ről jutott eszembe: Most krízishelyzetbe kerültünk mert az anyós lebetegedett, és magunkhoz kell venni. Nincs is itt semmi gond, csak egy megfelelő méretű szobát ki kellett üríteni részére. Rájöttünk, hogy ez nem is olyan egyszerű, mert "hála" a fogyasztói társadalomnak kb 30...40 éve a házunkba csak befelé hordjuk a sok szart vagy rövid időn belül szarrá váló tárgyakat. Közben megszünt jó pár éve a lomtalanítás és kifelé semmi nem ment. A padlástér, a garázs mind tele valamikor értékes de ma már kukába való cuccokkal pl: hifi torony, videó magnó, ruhák, cipők videó kazetták, ócska lámpa, bútorok...sorolhatnám. Mind gagyi tömegcikk ma már, akkor értéknek hittük. De megoldottuk konténerrel, szelektív gyűjtőhellyel. Pakolás közben szörnyű kupit éltünk át. De az esetből nem sokat tanúltam mert: Múlt héten rendeltem egy vállról indítható fűkaszát...milyen jó lesz az. Most már tudom, hogy egy szeméttel több ami csak a helyet foglalja, a benzint zabálja, füstől, nagyon fárasztó vele a fűnyírás és baromi rondán lehet csak vele nyírni. Apropó:Eladó használt 25 éves Panasoni VHS NV R50 videó kamera kazettával adapterrel annak idején egy vagyonba került.
Motoros | 5101
2021-08-06 07:50:37
[4307]
A kertemben van még 8 darab tuja és csak az száradt ki aminek a tetejéből kb 2 métert levágtak. Az én logikám szerint a csonkítás okozott neki némi gondot és nem valami bogár, de "ugorgyunk" mert nem ez a téma.
Csak odafigyelve töltögesse, mert ha letilt az invertere, akkor az autó töltése automatikusan vett áramról történik, ami nem megtakarítást, hanem nagy meglepetést okoz a számlában. Erre is volt már példa.
Ez akkor olyasmi mint amikor a gumis már nem akarja átvenni az abroncsot, 'oszt vidd már el, mert látod tele vagyok... Otthon meg báttya ültet bele virágot, meg farag belőle virágtartót.... esetleg elégeti vele a keletkező zöldhulladékot, vagy évtizedekig rakosgatja, az örökösök meg nem értik miért kellett ezt a sok szart pakolgatnia évtizedeken keresztül..... Tulajdonképpen itt a bibi, de természetesen az ember leleményes. A leselejtezett akksi veszélyes hulladék, de mivel nem tudnak vele mit kezdeni, tárolják otthon a népek, meg még gondoskodjanak is a megfelelő tárolási körülményekről, töltögessék- merítgessék, vásároljanak hozzá vezérlőelektronikát is.... ha nem jó egyik- másik cella vegyen bele másikat (esetleg tartson otthon még egy- két kidobott akkupakkot), majd jő a szagember és kicseréli némi baksisért, ha meg mégsem jó, hát így járt, majd egy vagyonért elviheti a hulladéklerakóba ha nem akarja kerülgetni. Jeles!
Nem nézem meg a videót. De így tudatlanul, nem azért kerül ki jellemzően egy akksi az autóból mert már nem üzemel hatékonyan? Akkor hogy fog hatékonyan energiát tárolni a háztartás számára?
csak idő kérdése, hogy öregszenek a már évek óta úton levő villanyautók, aminek az akkupakkját fel lehet használni otthon energia tárolásra, onnantól megoldódik a hálózati probléma és simán lehet otthon "tankolni"
No mindegy...egyszerű ez mint a faék! Akinek nem nád a háza teteje hanem napelem, annak célszerű tartania a garázsban egy villanyautót, hogy a rapszodikusan keletkező fölösleget bármikor fel tudja zabáltatni vele.
Te is tudod, hogy akkor nyilván leáll ahogy eddig is. Szerencsére főleg hétvégén fordul elő inkább, amikor az ipari fogyasztás visszaesik. Ezen felül én sem és a barátom sem 8 órás munkarendben dolgozunk, tehát jellemzen itthon vagyunk napközben. De nálam a bojler is akkor fűt amikor a nap, ez is segít, valamint ha a fűtés is rá lesz kötve, nyílván azt is erre állítom rá. De a mosó és mosogatógépet is rá lehet állítani, az sem időkritikus alkalmazás.
Én soha nem nyírtam a tujáimat, mégis tönkrementek. Van valami lepke amitől van most ez a pusztulás. Valamennyire ellenállóak a tuják, de amelyik legyengül az elveszítheti a harcot. Gondolom itt is ezt történt.
Megjegyzem én örülök neki, mert akitől vettem kicsit túl zsúfolta velük a kertet, aztán így ami megmaradt azzal sokkal szellősebb lett.
Ez a hálózati ingadozások kiegyenlítését végzi. Önmagában ez a két konténer a kiegyenlítési kapacitás 8%-át fedi le az országnak, ami nagyon jó bolt mert erőművekkel ezt a szabályzást jóval drágábban lehet megoldani.
Ezért hiszek én a független önellátásban, a lehető legnagyobb mértékben. Kollégámon röhögtünk. Annó ugye rábeszéltek mindenkit a villanyfűtésre, meg a tömegkályhára, mert olcsó az áram. Amint megcsinálta drága lett Aztán rábeszélték a gázra. Megcsinálta. Az is drága lett. Megcsinálta a fatüzelést, az is rohadtul megdrágult. Most megcsinálta a hőszivattyút és gondolkodott a napelemen, de lebeszéltük rólam mert akkor az is drága lesz
Mert a szolgáltató eladja a 3*16Ampert minden házhoz ha kell, jó zsíros hálózat bővítési díjért, aztán hálózatot meg nem tesz mögé csak a pénzt rakja el, hisz normál fogyasztóknál soha nem lesz ilyen egyidejűség. Aztán a napelemeknél meg mégis lesz, mert minden háznál egyszerre fog sütni a nap, legalább is trafó körzetben.
Egyik barátomnál rendszeresen előfordul ilyen túlfeszültség. Erre a megoldás a villanyautó. Pont ezen probléma okán épp most fejlesztek egy olyan villanyautó töltőt neki és természetesen magamnak, valamint később a közkincsnek, ami figyeli a hálózati feszültséget, és akkor kezd tölteni, amikor elér a hálózat feszültsége egy adott szintet, ezzel beterhelve a napelemet és lejjebb húzva a feszültséget, elkerülendő a leoldást, és a veszteséget.
Mindenesetre ha ez elterjedtebb probléma lesz azért lépnie kell majd a szolgáltatónak is.
A másik hogy már a hibrid rendszer a menő amiben van kisebb nagyobb akku is. Elsődlegesen ezeket tölti a napelem, és áramszünet esetén képes erről üzemelni a ház, illetve minimalizálni tudja a hálózat használatot ami szaldós elszámolás kivezetésével roppant hasznos lesz.
A probléma felvetésben említett 8 tábla amúgy túl kicsi rendszer. Ilyen kicsivel már nem érdemes kezdeni, mert arányaiban az inverter sokkal drágább és így jelentősen kitolódik a megtérülési idő, illetve sajnos valóban sok a kókler a piacon. Találkoztam olyannal hogy a túlfeszültség védőt, úgy kötötte be a villanyreszelő nem szakember, hogy bekötötte a fázisokat, majd a levezető részeket egymáshoz kötötte, és sehova máshova. Vagyis túlfeszültség esetén pont nem csinált volna semmit. Amikor kérdem hogy ezt hogy, akkor mondja, hogy de hát így szoktuk
Előzmény: Szalai György, 2021-08-05 09:00:05 [4277]
RJancsi | 5811
2021-08-05 18:50:04
[4286]
Már volt róla szó itt a fórumon is, hogy mennyire "zöld" a villanyautózás. Attól, hogy nem az egyes autók végén pöfög a kipufogó hanem valahol messzebb egy fosszilis erőmű okádja a füstöt, attól nem lesz tisztább a levegő. És a mai akkumulátorok előállítása messze környezet szennyezőbb mint egy hagyományos benzin vagy dízel motoré, az újrahasznosítás pedig gyakorlatilag nincs megoldva. Az sem túl vígasztaló, hogy a fejlett európai és amerikai gépjárműipar szemet húny az afrikai és ázsiai bányákban gályarabként robotoló gyermekmunka felett. De itt mi hű de környezettudatosak vagyunk...
„Az akkumulátorok Samsung Litium technológiájú termékek az SDI sorozatból...”
Mindenki tudja, a Lítium akkumulátor jó, fasza, de...vakvágány, zsákutca, akármilyen szép "zőőőd" dobozba is csomagolják. (már...látni az utca végét) No de majd lesz hegyekben szemétre dobott villanyautó, villanykamion, meg villanyroller is.
Biztosan elkerülte a figyelmedet hogy a beárnyékolás mint írtam csak a felkelő napnál volt reggel kb 7 óráig. Tehát szerintem csak mosakodott a szerelő cég.
Nem nyugtattál meg mert a visszavágás után kb 1 hónapon belül kiszárad a tuja...és csak az az egy tuja amit visszavágtak... akkor logikusnak tűnik az összefüggés. Itt nem kis tuja bozótról van szó hanem tuja fáról aminek a törzsmérete átmérője 20 cm, az életkora 16 év. De mindegy is mert nem ez a lényeg.
Sajnos részben igaza volt a szagembereknek és ezáltal a szomszédodnak is. Ezek a fránya napelem táblák éppúgy egyenként vannak felügyelve mint egy LiIon akkupakk egyes cellái (legalábbis nálunk hármasával vannak az inverterre kötve). Ha valamelyik mező egy része árnyékban van (kevesebb áramot termel), a rendszer a többit is "lehúzza" ugyanarra a szintre, hiába éri őket telibe a Nap. Nálunk is elég sokat mászkáltak a tetőn (szerencsére járható), míg sikerült úgy felpakolni a 15 táblát, hogy se fa, se villanyoszlop ne vessen rájuk árnyékot. A megtérülés érdekes dolog, nem hiszem, hogy sok értelme van a mai árakon kiszámolni, hogy mi lesz 10-15 év múlva. Amennyibe a napelem rendszer került, rengeteg tüzifát vehettem volna téli tüzelőnek. De ha csak egy kicsit is kevesebb füstöt eregetek ki a kéményen már azzal áltathatom magam, hogy tettem valalmit a levegőért. Abba megint ne menjünk bele, hogy mi a "zöldebb", egy hagyományos hőtárolós kandalló vagy egy napelem legyártása...
Szép, de egy kicsit utána olvastam és számoltam is. Ha jól számoltam, akkor az ország villamos energia szükségletének kicsit több mint egy ezrelékét tudja biztosítani kb negyvenöt percig... Tehát kell még kb harminc-kétezer ilyen telep (1.5 milliárd/darab) és fényes lesz minden. De csak akkor, ha nem akar mindenki elektromos rollert-biciklit-autót-buszt-kamiont-vonatot-lakásfűtést stb.
És ha mindig optimális körülmények között használják (hát persze) akkor akár tíz évig is működőképes maradhat.
Előzmény: Szalai György, 2021-08-05 09:07:54 [4278]
Kopirnyák | 2705
2021-08-05 13:56:43
[4279]
Ha ez megnyugtat, a tuja visszavágása, és a kiszáradás között nem biztos hogy van összefüggés. Én itthon rendszeresen skalpolom őket, nagyon jól tolerálja, mert fenyőféle. A többiről meg annyit, hogy 15-20 éve a biomassza, meg az energiafű, energiafűz, stb volt kikiáltva világmegváltónak, most hamarosan ez is száműzetésbe kerül. Én úgy gondolom amelyik lobbi erősebb, annak az érdekeit fújják, -a politika, meg a pénz az egész világon kéz a kézben jár- mert valójában ez egy halálraítélt társadalmi berendezkedés.
Kénytelenek lesznek rájönni, hogy nem úgy lesz az a megtérülés, ahogy kiszámolták. Napsütéskor mind szeretne visszatermelni a hálózatba, hogy gyűjtse a kilowattokat télire. Ez csak úgy sikerül, ha az inverter feszültsége kissé magasabb a hálózati feszültségtől. A szomszéd is visszatöltene, ő is ráemel egy kicsit. Végül mind letiltanak, mert már nem emelhetik tovább a feszültséget. Megy a hercehurca, labdadobálás, a kivitelező mutogat az áramszolgáltatóra, az meg regisztrálja, hogy szabványosan szolgáltat.
„Ha a jelenlegi trendet folytatja a világ, akkor kénytelen tárolni a napenergiát”
Na, az még arrébb van...
Előzmény: Szalai György, 2021-08-05 07:31:39 [4274]
Motoros | 5101
2021-08-05 08:49:03
[4275]
Valóban. Csak egy apróság a sötétzöldek működésére: Szomszédom pár darab napelemeket szereltetett a délkeleti tájolású tetejére.... a szagemberek azt mondták jó lesz az mert még borús időben is nyomni fogja az áramot, és lenullázza a villanyszámláját az a 8 napelem. Majd egy évbe tellett neki, hogy rájöjjön, hogy ez bizony ráfizetéses lesz. Reklamált a szerelő cégnél...azok kijöttek és megállapították, hogy az én tujafám beárnyékol. Megfigyeltem, hogy nyári időszakban a tuja (ez egy magasnövésű tuja) napkeltétől kb 7 óráig két napelemsarokra árnyékot vet valóban. Mondtam neki, hogy ez kb éves szinten okozhat 10 forint kárt, de én adok neki 20 forintot és felejtsük el egymást. Természetesen kötötte az ebet a karóhoz, hogy a szakemberek.... És Ő mármint a szomszéd saját költségén levágatja a tuja tetejét. Belementem mert annyit nem ér nekem ez az egész. Nemsoká az egész tuja kiszáradt az elszáradt csonkokat én vágtam ki. Nem tudom, hogy az energiatermelése rentábilis e azóta, de nem is érdekel. A szomszéd egyébként nem tehet semmiről Ő nem szakember, bepalizták.
Ha a jelenlegi trendet folytatja a világ, akkor kénytelen tárolni a napenergiát, és globális rendszert kialakítani. A népesség növekszik és esze ágában sincs csökkenteni az energiafelhasználás mennyiségét. Az ipar sem szeretné csökkenteni a rövid életű hulladéktermelést.
NiMH akku ez. A töltést nem tudom, hogy működne e így ahogy elképzelte. Ha állíthatók a feszültségek akkor működhet, de az is lehet hogy az ólom akkura kitalált töltő megzavarodik a lúgos akkutól, mert széles tartományban csapong a feszültsége, töltéstől függetlenül. Éppen ezért töltéskor, figyelik a feszültséget, és ha a töltés ellenére elkezd csökkenni, az jelzi hogy teli van az akku. Ezek mellett áram, feszültség és idő korlátot is használnak a töltők.
Belegondolva, most jut eszembe, keresztapám Trabantjában lúgos akku volt az ólmos helyén. A töltőn módosított picit, de működött. Olyan teljesítménye volt az akkunak, hogy a benzinkút előtt kifogyva, önindítóval még bement vele Aztán amikor eladta, az új tulajdonos első dolga volt kidobni, mert "alacsony volt a feszültsége" és azt hitte rossz, pedig ezek kb. örök életűek.