Örülök, hogy felvállaltad itt is. A topik olvasottságát semmiképp ne a beírások számából gondold. Annak sokszorosa lesz az olvasó. Sajnos váratlan egészségi probléma miatt nem tudtam menni Fehérvárra.
Engem elsősorban ez a tudása érdekel „digitális szobrászkodáshoz (Sculpting),”
Hasonló vason futtatom én is. Most egy olyan dologgal szívok, hogy nem idul el valamilyen authentikációs gondja van. Ilyen akkor fordul elő - az Autodesk fórumot olvasva - ha különböző hálózatok között használja a valaki a gépet. Azaz pl. a céges hálózaton van proxy otthonról dolgozva meg nincs. Most próbálom gyógyítani jelenleg sikertelenül...
Jogos, tényleg 64 bites Win kell neki, vagy MacOS.
Én egyébként egy hatéves i5 laptopon használom 8GB memóriával. Lehetne gyorsabb, de úgy összességében jól fut, a grafika vissza lett véve a gyenge videokártya miatt. A renderelés lassú, de olyant nem csinálok
Én is letöltöttem már egy jó ideje a Fusion 360-at,de még csak kezdeti próbálkozásaim voltak vele. Tetszik a program, csak minimális angol nyelvtudással kicsit nehéz a használata. A Design Spark Mechanical egyszerűsége után még ez tűnik eddig nekem a leghasználhatóbb tervező programnak,viszont annál sokkal sokkal összetettebb.
sanyi | 1919
2016-10-05 21:03:26
[8]
Egy apró kiegészítést tennék. 64 bites operációs rendszert igényel. 32 bitesen nem fut. vagyis viszonylag modernebb vas kell alá.
Anno a MasterCAM-hez készített egy fórumbeli barátom egy hangalámondásos oktató videót, mely az első vonalhúzástól végigkísért a G-kód generálásig.
Első nap, notin ment a videó én meg majmoltam a teendőket a másik gépen. De még így csak vagy ötödjére sikerült azt elérni mint az oktatóvideóban. Szóval én nem vagyok egy egyszerű eset...
A Fusion 360 az Autodesk cég programcsomagja, amely használható: - 2D/3D rajzoláshoz; solid, mesh és parametrikus modellezésre(CAM), - digitális szobrászkodáshoz (Sculpting), - szerszámpálya generáláshoz maróra, esztergára, vizes vágóra (CAM), - a modellekből animáció készítésére (Animation) - a testeken szimulációk, végeselem-analízist végrehajtására erőhatásra, rezgésre, hőterjedésre (Simulation) - műszaki rajz készítésére (Drawing) - valósághű képek létrehozására (Render) - és még ki tudja mire
A Fusion 360 program ingyenes - tanulóknak - magánhasználatra, hobby célra - évi 100.000USD bevétel alatti kisvállalkozások számára
Letölthető innen, a Download Free Trial gombbal. Ezt feltelepítve egy 30 napos próbaváltozatot kapunk, az első indításkor létre kell hoznunk egy felhasználói fiókot, melyhez nevet, jelszót, működő email-címet kell megadni.