Részletesebben le tudod írni a problémát? A CAM Setupban nem tudod kijelölni?
A Model térben Insert > Insert Mesh -eé behozem egy stl-t aztán a CAM-ba átkattintva egy új setupot csinálva én ki tudtam jelölni, és kis is faragta utána egy művelet.
Mennyire normális hogy egy I5-ös laptopon amiben 4giga ram van egy 2gigás videókártyával kb 4-5perc mire bejön a program, és utánna is elég lassú és akad a progi?
lovas gyula | 1874
2017-12-09 17:55:32
[795]
A "G" kódban cseréld meg a g2 és a g3-at Akkor csak a kódon változtatsz és nem a beállitásokon.
Üdv Akármit csinálok a rajzban levő 10-es átmérőjü modellt 20-as átmérőbe készíti el a szerszámpályát. tehát a kódban X5 helyett X10 szerepel. mindenhol az átmérő értékét teszi meg X értéknek a program. mi lehet a gond?
remrendes | 4150
2017-12-02 14:26:06
[787]
Persze, nekem sem ez lenne a legfontosabb benne. Az Inventorra gondoltam egyebkent, nezegettem a neten, nem igazan van ra mod. Erdemes megnezni egyebkent, hogy az SW-ben vagy a Creo-ban hogy van megoldva.
Ha a fusionhoz írod, akkor ugye ők még csak fejlődés alatt vannak és mindig a szerintük fontos/userek által sokat kért dolgokat rakják bele, ez valószinüleg nem az Ha inventorhoz: Lehet van gyors módja is, én csak fél éve inventorozok, és nem intenzíven(heti kb 8 órát), van még mit tanulnom benne, de eddig mindent sikerült összehozni.
A legegyszerűbb módszer, ha a CAM-ban megnyitod a postprocesszálót, és ott látszik a könyvtár, ha átkapcsolod előtte a Setup gombbal arra, hogy Use personal Posts (Sajnát posztprocik használata)
Segítség kellene. Legenerálom a kódot. fusionban, cimcoban jó a szerszámpálya rajz. machmillben és machturnban viszont van egy kis gond. milyen postprocit használtok esztergához? Esetleg dobna valaki egy xml file-t machturn-hoz?
Gyors segítségre lenne szükségem. Adott egy sketch amibe beimportáltam egy vektoros svg fájlt. Ki szeretném vágni rétegelt lemezből a kontúrt. A CAM modulban a 2D contour elemmel gondoltam megvalósítani. Hogyan tudom beállítani, hogy a kontúrvonal külső felén "menjen" végig a maró, ne pedig a belsőn?
Azért írtam az ilyen jellegű flexibilisséget. Két osztókört legördít egymáson, de ezek a változó rádiuszok(még) kifognak rajta. Ha jól sejtem nem egy túl gyakran igényelt feature
Ez még inventorban is izgalmas feladat, főleg "végtelenig". Szerintem a fusion csak szilárdtesteket kezel, és nem tudja a csiszolószalagodat flexibilisként kezelni ilyen módon.
Mi a cél? A szalag futását szerintem nem tudod animálni.
A jointtal két komponens közti elmozdulást adsz meg. Csináld meg a görgők tengelyeit is külön komponensként, a tengely-görgő közé menjen a rotate joint, majd a görgők forgását összekötöd a motion-linkkel