Mi ez valami kapu nyitogatónak a motorja ? mert elég brutál áron kínálják. Ebből sajna én nem látom az áram felvételét, de gyanítom 10 amper legalább kellene neki.
Elvileg DC ről ha pólust cserélsz akkor másik irányba kellene forognia egy DC motornak. Trafóról pedig egyenirányítás után lesz DC , de az egyenirányított fesz magasabb lesz mint a trafó AC fesz.
Legújabb elmebajom Hol lehet ilyet rendelni? A képet ,műszaki megoldást nagy nehezen megtaláltam .
Dodesz | 139
2019-02-03 07:25:11
[40652]
Sziasztok. Hozzáértőt szeretnék meg kérdezni, van egy dc24v áttételes motor 24v trafóról hogyan tudom üzemeltetni a forgás irányt is kellene váltztatnom.
vadember | 1886
2019-02-03 06:44:52
[40651]
Ki mondta, hogy vedd meg? Pontozód remélem van. Azzal megütöd a szegecset, akkor elindul a kilógó rész tágulása. A végén pedig egy sík lapú szerszámmal laposra formázod. Vagy esztergán kb. 2 perc alatt elkészíted a szerszámot.
Igen a titulus mindegy csak legyen szolgáltatói regisztrációja. Hát nekem kb 10 éve a 3-4 felhívott közül a legolcsóbb is 15 öt kért pedig csak ránézett az oszlopra meg az óraszekrényre A múlt évben pedig az esztergához kértem 2x20A bővítést + vezérelt ez olyan 400 ba fájt mindenestől és nem volt benne vezeték kiépítés az óraszekrénytől a fogyasztóig. A megrendelőim olyan 5-600 -at mondogatnak üres telekre és az még nem fullos.
Nem tudom. Én kb 5 éve fogtam be ezt a Zil-t de azóta össze raktam egy vadi új Liaz kompresszort 2.2 es mocival ami szebb jobb erősebb és többet is nyomna. Mégis a Zil- t visszük. Annyi a Zil trükkje hogy herélni kell a főtengely végén a visszacsapó szelepet az olajcső becsatlakozás alatt, majd az olajcső helyére egy olajleválasztós kartergáz szűrőt rakni és persze csak kevés olajat önteni bele hogy ne nyomja ki a kartergázzal együtt. Ha 5-10 fokban dől az ékszíjtárcsa felé a vízszintestől az még jobb mert még magasabbra kerül a kartergáz kivezető. Van rajta egy 2 literes tartály abban víz bekötve alul felül keringetés nélkül. Sokszor nyáron 30 fokban tűző napon reggeltől estig nyomja a 4-6 bart olyan 800-1200 es fordulaton közben lassan rotyog benne a víz amit időnként pótolunk és bírja. Mondjuk festéshez nem használnám. De lehet idén megnézem mit tud a Liaz ha melózni kell Igaz annak csak a hengerfeje vízhűtéses.
Megbízót partner is jó (áram szolgáltatóval) szerződőt személy aki meglévő hálózat meg fele az Amper bővítésre (nyilatkózat) formában 10..15E ezt már caak a helyi szolgáltatónak kel csatolni a meglévő uj szerződéshez ......
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2019-02-02 11:03:30 [40634]
ANTAL GÁBOR | 4642
2019-02-02 11:03:30
[40634]
Nagyon alacsony fordulaton 50Nm t kellene átvinni , lehetőleg szabadon választható tengelytávval . A fogaskereket elsőre elvetném . A lánc az majd kotyog . Nagyon szimpatikus lenne a szíj. A szijhajtás méretezésénél az extrém kis kerületi sebességre nem adnak meg adatot. Legyen a kerék sugara 40 mm akkor a kerületi erő 1250N Ha ismerném a szijban megengedhető maximális erőt akkor belevágnék .. Elsőre nem PUR szijban hanem a fekete üvegszálas HTD M 5(8) as szíjban gondolkodnék . Szerintem egy 20-25 mm széles szíj bőven tudja az 1250N -t . De mi van a fogakkal ? leszakadnak ? kibírják ?
Kinek mi az ötlete ?? Van valahol adat az ilyen extrém hajtásra ?
rotaryfun | 404
2019-02-02 08:43:19
[40633]
Zil-t hajtok 1,5 Kw-al vidáman.Igaz frekiváltósan. Az is két henger. Egyébként könnyebb a kéthengeres hajtani mint az ugyanakkora köbcentis 1 hengerest. Ha csak 1x16 ampered van akkor abból nagy habzsi dőzsit nem lehet csapni még akkor sem ha csak te használod az áramot a család pedig nem. Ha ilyen 16 amperes helyeken melózunk a 3,6 Kw os frekiváltó egy 3 Kw os motort azért el tekerget ha jó a vezetékezés és nincs nagy feszültség esés. Elvileg 32 amperre ingyen bővítenek de a szerelő aki lepapírozhatja az Eon -nak az nincs ingyen.
Ja... régebben látogattam ezt az oldalt mikor párásító,mikroöntöző rendszereket csináltam és egy szép napon megjelent a rendőrség nagy erőkkel 4-5 autóval ,hogy "névtelen bejelentés alapján... alapos gyanú ,hogy itt nagyipari kábítószertermesztés folyik és házkutatnak... nem voltam otthon ,épp pesten dolgoztam egy haverral csak a gyerekek voltak otthon... beengedték őket majd felhívtak telefonon... valami zászlós bemutatkozott,elmondta a rizsát meg hogy már mennek is mert nem találtak semmit bla,bla.. elnézést kért és mondta ,hogy többet már nem jönnek.... Szóval én már nyugodtan termeszthetek bármit...
Kérdésem.: Van 1-2 db 2 hengeres vízhűtéses Rába sűrítő egységem kompresszort szeretnék építeni (már jó ideje) Nincs 3 fázis... mekkora teljesítményű motort ajánlanátok hozzá és szerintetek meg lehet e oldani frekiváltó nélkül?
Törölt felhasználó
2019-02-01 21:02:53
[40616]
Valószínű a fényáram is sokat számit ...
HPS alig van más tartomány 580...620nm ami sugároz de a nővények jobban fejlődik a nagy fényáram intenzitás miat ami a video összefoglalna..
Nem tudom, nem értek az elektronikához sem. Viszont volt ezekről itt szó, kevesebb, mint egy éve. Amire emlékszem az az, hogy komolyan hűteni kell. Már odáig eljutottam, hogy GD900-as pasztát vettem hozzá.
Előzmény: Geszti Sándor, 2019-02-01 20:03:02 [40611]