kimenet usb max 100mA terhelhető dcdc ennyit tud ami rajta van(kis négyzet) de a leválasztás a lényeg ha nyomtató részről kijutna a teljes tápfesz a pc felé usbn valami hiba okán..
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy nyomtatóhoz Z tengelyhez mekkora menetemelkedésű trapéz orsó ajánlatos?
keri | 14033
2019-02-13 13:47:15
[21591]
Egyrészt 130fok az abszolúte maximum amit bírnia kell. Másik hogy kényelmesen bírja az üvegszálas NYÁK lemez. Sokan használunk ilyet, bár én nem fárasztanám magam a gyártással. A boltban olyan sok van hogy még el is adnak belőle
Másik hogy a nyáklemez púposodik a fűtéstől. Ezért manapság alulemezből van nem üvegszálasból a fűtött asztal. Az sokkal alkalmasabb erre a célra.
Kedves 3D tagok! Velemeny erdekelne, otthon gyartott futott targyasztal keszitesben. Tobb megvalositast lattam NYAK lapra mart huzalos futoszalat. Van e valakinek tapasztalata tartossagban, milyen csikszelesseggel erdemes milyen hosszban, kialakitani? Tobb parhuzamos savot vagy egy hosszu szalat erdemes kialakitani? Kb egy 300x200mm meretu NYAK lap 1500ft. es otthon elkesziteni sem lenne problema.
Minden szíjhoz megadják a minimális görbületi sugarat (vagy a tárcsa átmérőt) Ez alá nem célszerű menni, de nem árt ennél nagyobb átmérőket használni, ami a hely és tehetetlen tömeg szempontjából még elviselhető.
Én acélszálasat használok. Jóval merevebb mint a klasszikus nejlon erősítéses. Viszont a szűk íveken hajtogatást kevésbé bírja, az acélszál elfárad és elszakad. Persze egy jó minőségűvel sokáig nincs gond, de kínaiaknál ez lutri. Az első készletem pár hónapot bír. A második már legalább egy éve megy gond nélkül. A simával az volt a bajom, hogy nagyon rugalmas volt és meg is nyúlt.
Érdekes lehet még az üvegszálas, elvileg az sem nyúlik, és lehet még merevebb is mint az acél.
Még én is hütés nélkűl nyomtatok nincs tárgyhűtés még ! Minden számít nyomtatási sebesség szál vissza huzás hűtési mennyiség! De a videon láttad valószínű pl hidaknál mekkora szerepe van a célzott hűtésnek?
Ez nem kereskedelmi termék. A váz mint egyedi termék 14.5millió, a maradékot megkapod a boltban fél millióból
A fém 3D nyomtatás, főleg ilyen méretben drága, meg gondolom itt a komplett fejlesztési költséget is hozzácsapták. Amúgy tetszik ez a fajta tervezési módszer. Nagyon könnyű és erős szerkezetek készíthetők így, van jövője, és ha elterjed akkor biztos találnak rá olcsó tömeggyártási módszert.
Elektromos motor, 3D nyomtatott generatívan tervezett alu váz, 6kW teljesítmény. Tetszett, de azért a 15 milliós árán meglepődtem...
Törölt felhasználó
2019-02-07 20:15:40
[21564]
Tápegységed lefedi az asztal plusz 300..400W teljesítményt? Ha nincs egyik sem még elgondolkodnék a szilikonos 230v asztal betét ssr verzios megoldáson!
Nekem gyorsan kellett -vagy inkább azonnal- így megfordítottam az eredeti 3 mm-es alu asztallapot, ráragasztottam 4 db 33 Ohm 50 W-os alu tokos ellenállást, párhuzamosan kötöttem őket, középre meg felragasztottam a 100 kOhmos thermisztort.
Az eredeti ramps vagy mi a csoda kapcsolja, 35V-ról jár.
Asztal fűtésen gondolkodom, hogy mindenképp szükség lenne rá!Többen is javasolták, hogy szükségem lesz rá mindenképp! Saját készítésű asztal gyártáson gondolkodom, esetleg lenne valami elérhető rajz stb? Nyákból szeretném csinálni, mert ezt találom a legegyszerűbbnek .
Valami ilyesmit szeretnék 300x300 max 300x350 méretben!
itt E0 az asztal s200 amit próbáltál az hibásnak veheti a vezérlöd mert van termikus védelem szoftveresen a firmwarbe az 130c körül szokot leni (alap be állitásnak)..
Első körben mérd meg néhány helyen a filament vastagságát (átmérőjét). Már engem is megtréfált (pontosabban kib@szott velem) hogy az addig hibátlanul működő nyomtatóm elkezdett hiányosan nyomtatni. Azt hittem a fóvóka dugult el, pedig csak az 1,75 mm-es PLA átmérője fogyott le 1,6-ra.
Sziasztok! Kaptam egy Anet A6-os nyomtatót. Asztalt fainul beállítottam csináltam egy xyz 10x10-es tesztkockát l, elsőre szerintem egész jó lett 0.1mm-es sorokkal. Majd próbálgattam a gép beállításait és akartam egy logót nyomizni és már amikor a szoknyát rakta a test köré láttam hogy sokkal vastagabb az anyag mint a teszt kockánál. Hagytam végig a programot a képeken elég jól látszik mi a hiba. Másik kérdésem a Cura progi szépen elindul nyomtat stb. De a Repertier Host nem. A com port az jó csatlakozik de semmit nem hajt végre. Köszi a segítséget.
Nekem Jamicon van már mindenhol. Mindig arra cseréltem amikor egy kihullott. Azok bírják. A kínai ami most a fejet hűti az már megy pár hónapja, de már 1-2 hét után elkezdett zörögni. Szóval én többet nem veszek tőlük, mert itthon sem drágább és gyorsabban itt van.