Értem... most nekem is hasonló van de mérete kicsi lett 21x21cm most jöttek a nagyobb terítékes nyomatok igénye igy lesz az asztal csere szeletelés nem midig jó megoldás ...
PCB fűtésem van. A PCB felett közvetlenül, most éppen a gyári 3 mm-es üveglap, a PCB alatt ragasztva, 3 mm-es parafa hőszigetelésnek. Négy csipesz fogja az üveget a PCB-re, ugyanúgy, mint ezen a képen.
Sokáig vastag, 6 mm-es tükörlap volt a PCB-n, nemrég cseréltem vissza az eredeti hármas üveglapra.
A tükör faxa egyenes volt, de...nehéz a mozgó asztalhoz. Ami most fent van hármas üveglap, kicsit "teknős", de...lehet vele együtt élni.
Alulapos asztalod van? ha igen hogy deformálódik a sokja melegítéskor (sik) pontosság vagy ha van valakinek mire számoljak vagy érdemes megfejelni egy üveg lappal és kész...
ABS-nél sem kell 100 fok fölé menni nekem, mert akkor az üveg 85-87 fok körüli és már, ha egy kicsit le van kezelve nitro lakkal, de nagyon enyhén, már vigyázni kell, hogy ne tépje ki az üveget. A műanyag asztalfóliánál, már ez a hőmérséklet is sok. Valószínűleg 105 fokon is mehetett akár 200 órát is, semmi károsodást nem vettem eddig észre, és nem a legdrágább ez nekem, inkább a legolcsóbb. Arra kell figyelni, hogy ne váljon fel, mert ott felemelkedhet a hőmérséklet jobban, mert nem hűti az asztal, ott károsodhat a szilikon.
Én nekem fel volt válva egy 5x5-ös helyen, de még valószínűleg időben vettem észre. Ha alul lesz parafa az odanyomja, úgy nem tud leválni az asztalról, nekem most még nincs ott semmi, de tartja magát a levegőben is. Nekem nem az asztal hőmérséklet növelése adta az igazi tapadást, mert különben már ott nagyon szétterülnek az alsó rétegek is, és nem szép a nyomtatás. Inkább enyhén le kenem, vagy fújom, és a sarkokra szerkesztek 0,6 vastag 15-20mm kört és az nem engedi felválni.
Nyomtató asztalnak... Keresnék min 350x350mm 5..6mm alumínium sík lemezt helyet vagy személy akinek van eladó postázási lehetőségél! privátba aki tudna..... Köszönöm!
Törölt felhasználó
2019-08-26 00:14:58
[23285]
Meg vannak itt ár rések is nem tudom mi a külömbség van pl 300x300mm 750w 25..60$ is?
inkább az medig biztonságos tarosan a max hömérséglete mert csak egy héjban van a fütö rész de amit irsz használható az nekem már böven megfelelne 110c is !
..ahogyan az itteni öreg rókáktól (ez esetben elnézést az öreg miatt, ezt a tapasztalatok végtelen tengerére értem) tanultam, ahova ez az igény, oda biztosan megállja a helyét!
A 3d modellezésre úgyis rákel majd feküdni ha nyomtatod lesz mert öröm amikor gépről lekerült modell a kezedbe foghatod.. Thingiverse meg hasonló nem nyújt megoldást saját egyedi alkatrészekben..
Köszönöm a lehetőséget, de egyenlő semmilyem rajzoló programot nem tudok alkalmazni. Windows valamit hiányól hozzájuk. Újra húzás lesz a vége. Max pdf tudom megnézni és jó neked, hogy van edgéd. Én csak vágyokrá. Régebben használtam, de most már nem tudok szerezni.
Ha felfogatást keresel nema17 7mm kerékrel e3Dv6 van komplett tervem (ez van nekem is)3d modelt elküldöm szívesen terv solid edge v20! Ehez a radiátorhoz van most mini ed3d v6 (direkt 1,75mm) bemeneti furatos...
Kipróbált, JÓ, Win7m alatt is működő STL thumbnail generátor. Mindenkinek javaslom, akinek sok STl kiterjesztésű file-ja van. Nem kell többé jpg generálással foglalkozni, ez "röptében" generál képeket a windows intézőben az STL állományokról. (A röptében azért nem véletlenül van idézőjelben!!! ) Innen lerölthető: https://papas-best.com/stlthumbnails_en
szaffibetti | 318
2019-08-23 09:45:47
[23253]
És melyik szomszédnál? A közelebbi, vagy a kicsit távolabbi. Mert, akkor elbicegnék érte valamelyik délután.
Sziasztok! Kaptam a képen látszó dolgokat már régebben. Ehhez csinálgatom a gépet, ahogy jönnek az egyebek hozzá. A kérdés, hogy nincs valakinek hozzá olyan alkatrész elfekvőben, amit tudnék esetleg hasznosítani. Én majd direktbe raknám össze a két részt. Ha már lenne egy recés kerék, vagy csinálna valaki, már az is elég lenne. A többit megoldanám. Üdv:
keri | 14033
2019-08-22 10:35:12
[23250]
A PLA kivállóan ég a vegyes tüzelésű kazánban. Olyan mint a viasz. Volt haverom aki csinált belőle új szálat, de már ő is megunta....és neki is van kályhája