Igen, ha a furat merőleges és központos, nem mindig kell kivenni a fúvókát. Csináltam már úgy, hogy pár soros G-kóddal 4-5 karikát írt le a fúvóka az asztalra feszített 1000-2500-as papíron. Ott helyben, "megjavította" a saját homlokfelületét.
Ezt fuvola állapotát kőnyien lehet elellenőrizni z felemeled 200..300mm magasra a futót exruder nyomod bele a szál anyagot ha hengeres a fúvóka furat szép fűgóleges az ömledék ha kunkorodik valami gebaz van ferde a furat vagy kopót kerek a furat széle nem peremes ami az uj fuvokáé igy nem kel szétszedni a fejet...
Nem véletlen forszíroztam én már előbbre is a fúvóka milyenségét. Gyártani se feltétlen kell. Ha maradunk a kommersz kínainál... A test utólagos, csak külső "kozmetikázásával" is jelentős eredményt/javulást lehet elérni.
Régi mániám, hogy gyártani kéne magamnak fúvókát....de persze a lustaság győz és fillérekért megrendelem kínából
Na de a lényeg A fúvóka testnek jó a réz, de egy injekciós tűt belesajtolnék a fúvókába, hagynék egy kis kiálló részt és ráhúznék az egészre egy teflon kúpot. Így lenne egy precíz kemény fúvóka, körülötte a teflon hőszigetel, és nem tapad rá az anyag mint a rézre.
Mondjuk ez annyira egyszerű így elmondva, hogy tényleg ki kéne már próbálnom
smoothieware kínai verziója az MKS sbase 1.3 lehet az egyik jelölt.
Pont azt tudja mint amit írtál, igaz van rajta motorvezérlő is. Legfeljebb nem használod. A külső motorvezérlés esetén ugyan nem tudsz a kártyáról motoráramot állítani.
Sajnos az eredetin nincsenek a step/dir jelek kivezetve.
Az új nyomtatómhoz keresek egy olyan alappanelt ami 32bites és a léptetőmotorokhoz szükséges step-dir jelek külön ki is vannak vezetve. Szükséges tengelyek: X,Y,Z, E1,E2 Van valakinek erre ajánlata, milyet vegyek?
Törölt felhasználó
2019-08-29 15:12:24
[23324]
igen... Ha mégis van benne felületi probléma majd üveglapal közömbösítem más választást nem tudok erre nem a legjobb megoldás üveg hőszigetelése mait de az jobban síkabb ...
Személyesen biztosabb ahogy irod ..... Csak katalogust nézem..... 2napja kértem ajánlatod de válasz nem jöt még 7 cégtöl 1db ajánlat most jöt meg... De szaffi ajánlata megoldást hozzot...
almg3 hövezetői tényező még nem rontja el az ötvözet és ezt még lézerel is tudják vágni... De a árajánlatot küldj nekik mit szeretnél ez a min de nem sietik el ...
Cree én tegnap tesztelgettem 5 mm vastag alulapom van üveg nélkül. Élvonalzóval mérve nem volt torzulás 50-60 fokos asztalnál. Alulap mérete 370*370*5 alatta egy 600W 230V-os szilikon fűtés. Jövőhéten rakok rá egy digit mérőórát és szintezés miatt úgy is végigmérem hidegen és melegen is. Ha megvan akkor tudok számszerű deformációt is írni.
Igen, tegnap meg is találtam őket "elvileg", de még rá kell jönnöm melyik kell nekem a sok 0 pont beállítás közül. Majd be kell lőni hozzá a végállás kapcsolókat is.
Van kb. 10-féle alumínium az alucut oldalán, melyik jó szerinted asztalnak? Azt hittem az alumínium vágat kalkulátor az árat számolja ki, de csak a tömeget.
Végre kb 1 éves programozás után elindult ez a fos :D Mikor agyvérzést kaptam félre tettem :D Illetve bemutatom az első nyomtatást "KóC" elvtársat. MKS Sbase V1,3 lap, hozzá az érintős 3,2 kijelző marlin alapokon. Pár apróságot be kell állítani de jó lesz :D
Működik a 230 V-os asztalfűtés is +/- 1 fok ingadozással.
0 pont megadások vannak vissza még a marlinban, mert most ott a 0 ahol bekapcsolom a gépet.
A lényeget nem rakta be valamiért. Nekem van egy plussz 6x350x450 szálcsiszólt fóliázva. Eladni nem akarom, de ekkora pcb-s fűtőágy jöhet helyette. A posta 1000-2000 Ft közt van ha érdekell.
alucut.hu -n tudsz rendelni gyárilag kétoldalon síkbamart, fóliás lemezt méretre. Az fasza asztalnak, sík, nem vetemedik... Kb egy 10-es volt pár éve egy ekkora darab, postázzák is.