Szakmai segítség kellene! Adott egy csavarkompresszor, 15kW-os mocival+frekiváltóval(Allen-Bradley). Hogyan lehetne ellenőrizni a motor menetzárlatát a motor kiszerelése nélkül? Sajna nem lehet könnyen hozzáférni és kézzel sem férek hozzá, hogy megforgassam a motor tengelyét.
Csak, hogy értsd miért keresem a legegyszerűbb megoldást. Belecsöppentem ebbe a kompiba, az ügyfél elküldte a frekiváltót javítani egy céghez, visszakerült + vett még egy frekiváltót tőlük tartaléknak. Motort mértem szigetelésre(1000V), tökéletes. Multival a tekercsek között nem tudok mit mérni, mert olyan kicsi az ellenállás. Beszereltem az új frekiváltót, kommunikációs hibával nem indul... Akkor jöjjön a javított. Megindul, majd 1sec után hibával megáll. Mivel a garicimke mindkét frekiváltón rajta, ezért, mondtam az ügyfelemnek, küldje vissza, mert szerintem egyik sem ok. Az új komm. paraméterek hibája, a javítottnál, meg nem sikerült a javítás (IGBT meghajtó kört nem ellenőrizték...)). Az új meg sem indult, azonnal kommunikációs hibát adott bekapcskor! A javító cég szerint mindkettő, motor zárlat miatt elhalt. ??? Csak az egyiket tudják javítani.
Sajna, most nincs ekkora frekiváltóm amivel tudnám próbálni a mocit.
sarktibsi | 737
2024-09-21 14:59:43
[52066]
Kérdezném hogyan sikerült orvosolni a fúrógép problémádat? (Güde) Biztos másokat is érdekel.
Csak megosztanám a tapasztalataimat.. NAGYON sokáig szenvedtem egy kis gépen, (UC400/MACH3, Farkas Ádám féle W300 váz). Az volt a gond, hogy random lépésvesztés volt rajta. Minden ki lett cserélve, (külön táp a motordrivereknek, az uc400nak, a solenoidoknak..) a végén a motorok is, próbáltam az épület más részén is, hátha az áramingadozás a baja, de végülis az volt. Egy szünetmentest tettem az egész kóceráj elé és azóta (pár napja) tökéletes minden!
OlyFlyer | 154
2024-09-15 16:12:43
[52064]
Tövig van beverve, tehát a kenyérnek semmi esélye sincs kinyomni. Azzal nem is kínlódok, inkább kiveszem az egész tengelyt és másik gépen kifúrom.
Akkor azok tőcsavarok voltak , az erősebb , a féktárcsán belül az még nem menetes . Igazából ebbe is bele lehetne tenni egy tőcsavart hátulról mert elférne . De nincsen meg a többi kerékben sem az összes csavar Azon már túlvagyunk ,azt megértették hogy azokhoz hozzá sem nyúlok . Biztosan van tőcsavaros kerékagyam is amiből ki lehetne ütni ... M12x1,5
Kb. 20-ével ezelőtt esztergáltam 16 db kerékcsavart előnemesített CMO-ból , recézni is kellet. Ha jól emlékszem M12x1.5 Valami rally autóhoz kellet , na de ma már nem vállalok ilyesmit. Előtte C45-böl csinálták nemesítés nélkül gondolhatod egy verseny ha kibírt.
Suzuki hővédő lemezénél nekem is beleszakadt kettő a háromból . De az nem egy frekventált hely , tettem rá vastagabb alátétet , és co val odahegesztettem a csavar csonkhoz . Amíg nem kell bántani az úgy lesz , aztán majd ha útban lesz megoldódik . De vettem másik egyhatos motort mert ritka . Semmit nem ér egyébként ,de a fiam kocsija ,szereti .... Ez a kerékagyas is , nem hogy új agyat ,csapágyat nem akar venni ,de még új kerékcsavarokat sem , hoztam neki elsőre párat ,használtan . De másodszorra mikor mind az ötöt beletörték ,megmondtam kiszedem a darabokat ,de még a kereket sem teszem fel , elvagyok én itt kint ..... Angol valami fos opel, dög erős motorral , itt áll kerék nélkül ,mert sokall 5 ezret a csavarokért , na hagyjuk ,majd kidobom , ismerős ,de nekem elég volt ezekből egy életre
Én úgy jártam a Fiat Puntóval , hogy beletört 3-csavar a kipufogó hővédő lemezt kellet levenni. Még a hűtőt meg a lökhárítót is le kellet venni mert az akkus kis AEG-em nem fért másképp. De a lényeg kész lett, egy jó fúróval meg egy jó menetfúróval lehet haladni , ilyenkor vadi új menetfúrót használok kisebb az esélye a törésnek.
Ilyennel szedtem ki egy kerékagyból öt betört csavarból négyet . Még apámtól maradt ,Ő sosem használta persze . Előtte ugyanonnan kettőt hegesztéssel ,de azok csak a féktárcsa külsö szintjén törtek bele . Volna is kérdésem hogy hogy a bánatba tudták beletörni ? De persze 18 colos felni van akis opelen , de valami sport cucc a motor is . Visszatérve a hasított szegre .szegre . Ott azt látom gondnak hogy a csavarmentő szétfestíti , inkább lehet beleszorul . De kíváncsi vagyok a megoldásra ! Elő körben megpróbálnám a pozdorja csavart ,ütőkalapáccsal .
Eddig csak a kézi fúrásról volt szó , de ha már ki van szerelve a tengely , fel lehet tenni marógépre osztó fejet használva azzal, pontosan ki lehet fúrni hátulról ha van a közelbe marógép. Egy párnapja csinálnom kellet egy nagy átmérőjű morse csúcsot , hogy megtudjam támasztanai az osztófejből kilógó munkadarabot.
sarktibsi | 737
2024-09-14 18:04:04
[52056]
A gipszkartoncsavarról jut eszembe. Van olyan , hogy balmenetes tört csavar kiszedő lehet az is megoldás. Gondolom ezeket a tőmegtermékeket présgépeken sajtoló gépeken szerelik össze , azok meg ugye jól beletolják nem gondolván ara , hogy majd ezt valaki ki is akarná szedni.
„Mondjuk én nem szeretem ezt a típusú illesztő szeget”
Én sem szeretem. Nem értem miért nem csavarral van rögzítve, de ha kiveszem vágok bele menetet és csavart rakok bele. De gondolom néhány fillért spóroltak a gyártásán így. De legalább egy fél centivel kijjebb lenne hogy meg lehetne fogni kihúzni... Güde
Nem értetted félre, csak gondoltam ha jobb ötlete van valakinek akkor nem veszem jelenleg ki az orsót, csak a forgató fogantyút, mert azt akarom átalakítani, tehát azt mindenképpen le kell vennem.
Igen, köszönöm mindenki ötletét, de úgy néz ki csak egy megoldás van, ki kell fúrni. Próbálgattam mindenféle csavart belehajtani, de kicsúsznak, vagy nem vágnak bele. Tehát ki kell fúrni. Kicsit még gondolkozok, mert nem sürgős és ha nem kell, nem akarom fúrni. Viszont ha fúrni fogom akkor inkább kiveszem teljesen az orsót, ráteszem egy másik gépre és azzal fúrom. Szerintem az sokkal sikeresebb lesz mint kézi fúróval, hosszú fúrószállal, mert azt eltöröm, az biztos.
A főorsót akarod kiszedni, ahhoz ki kell szedni az orsóadagolót. Ehhez maradhat az illesztőszeg. A másik fotó bal oldalán látszó anyát leszeded, az adagolót jobbra ki tudod húzni.
Kapass bele egy gipszkartoncsavart és kilehet húzni. Vagy ragasz bele (akár pillanat ragasztóval is) egy passzos menetes szárat, ki lehet húzni, vagy egy nagyobb anyát rárakni a menetes szárra arra egy alátétet és egy anyát rátekerve kihúzza.
Akkor már három megoldás is van. Valószínű a harmadik a legolcsóbb, legegyszerűbb , kis szerencsével még el is találod a szeget, aztán már csak kocogtatni kell. Így visszarakni is könnyű lesz ha máskor is szerelni kell már könnyű dolgod lesz. Mondjuk én nem szeretem ezt a típusú illesztő szeget , ha már egyszer kijön , rakok bele más típust. Pl. A kihúzómenetes szegek pont ere valók. Feltéve ha van olyan méretben mint a tied.
Értem, de szerintem beletörne mert 2,5 mm-es fúró kellene, az pedig szerintem ha elég hosszú lenne az beletörne mielőtt átfúrná azt a tengelyacélt és a hajtót. 24 mm amit át kellene fúrni, a stift 19 mm hosszú. Szerintem nincs erre esélyem kézzel átfúrni törés nélkül. Talán ha rögtön hátulról fúrnám nagyobb fúróval akkor menne. Az nem számít ha hátulról nem teljesen 100%-oson találom el, csak eltalálnám a tűt hogy ki tudjam verni. De ez lesz az utolsó dolog, mert nem akarom átfúrni ha nem muszáj.
Köszönöm a választ és az ötletet. Erre én is gondoltam, de nem mertem csinálni mer féltem hogy a menetvágó beletörik. Arra gondolok hogy kipróbálok egy csavart belehajtani aminek nem kell menetvágás, talán az tud segíteni hogy kicsit kihúzzam hogy meg tudjam fogni fogóval és teljesen kihúzni.
Hasított feszítőhüvelynek hívják,és rugóacélból készül. Ezért a kifúráskor esélyesen beletörik a normál csigafúró, pláne ha kézből lehet csak fúrni.Kobaltos menetfúróval-ahogy Csuhás is írta kell pár menetet készíteni, és abba csavart hajtani. Azt már meg lehet fogni akár anyával kihajtani, de még jobb ha kihúzókalapácshoz lehet rögzíteni, mert az ütés hatására könyebben megindul. (régi berohadt szeget co-val rápöttyintve a provizór kihúzó kalapácsvéget kijött..)
Szerintem úgy értette, hogy olyan méretű fúróval kell átfúrni elöről mint a lyuk a rugós stiftben, hogy lásd hol kell fúrnod a másik oldalról nagyobb fúróval a stiftig.
Köszi a választ. Keresztül szerintem nem lehet fúrni addig amíg a rugós tű benne van, mert szerintem eltörik a fúró, pláne ha hosszú. Tehát ezt nem akarom kockáztatni, mert akkor még több lesz a probléma.
Ha nem akarod fúrni akkor óvatosan egy menetet tudsz fúrni az elejébe, majd egy darabka menetes pálcával és egy anyával ki tudod húzni. Nem kell korrekt menet, csak meg kell karistolni a furatot, és akár egy kicsit leköszörült menetet bele lehet kapatni, esetleg ragasztóval megsegítve. Azután összerakás előtt érdemes átmenőre kifúrni.
Én ezt csinálnám , átfúrnám egy kicsi fúróval előröl , majd belefúrnék hátulról a nagyobb fúróval , de csak röviden , aztán már szerintem ki lehet ütni. Ha nem férnék oda a sima fúróval akkor rendelnék olyan hosszút ami odafér.
Én pénteken rendeltem hosszított fúrókat a PERFOR-tol hétfőre meg is jön. T033 és P381 (szerintem a második leszabható nekem is vágnom kell)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Kicseréltem a Bosch PBD 40 fúrógépemet erre:
Sajnos van egy néhány probléma vele és le akarom szedni a főorsót, de nem tudom ezt a rugós tűt (ez a neve magyarul?) kivenni hogy le tudjam venni a orsóadagolót.
Hátulról nem lehet kikalapácsolni mert nem fúrták keresztül, tehát nem egyszerű. Kifúrni sem tudom mert nem férek oda a nagy kézi fúrógéppel, a kicsi meg nem bírná azt fúrni.
Tud valaki segíteni ötlettel?
Geszti Sándor | 1139
2024-09-11 20:00:10
[52032]
Köszönöm! Szeretem a humoros hozzászólásokat. Sziasztok:GS
TBS-TEAM | 3006
2024-09-10 11:42:48
[52031]
Mikor a háziasszony rumos süteményt készít a rumaroma a süteménybe és a rum a háziasszonyba kerűl nem a süteménybe.
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2024-09-10 08:32:40 [52029]
svejk | 33156
2024-09-10 10:59:07
[52030]
Köszönöm neked is, rémlett nekem valami ilyemi jelenség.
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2024-09-10 08:32:40 [52029]
ANTAL GÁBOR | 4685
2024-09-10 08:32:40
[52029]
A legtöbbször un vegyes százalékos oldatot csinálunk ( pl gr/liter ) Ilyenkor a szokásos megoldás az az hogy az oldandó anyagot feloldjuk a folyadék kb 80-90 % ában és a kész oldatot kiegészítjük az előírt térfogatra . Ha folyadék az oldandó anyag akkor egyes esetekben érdekes jelenséget tapasztalhatunk. Pl 50ml alkoholt feloldunk 50 ml vízben . A summa kevesebb lesz mint 100 ml
Az első oldat térfogatszázaléka 6%, míg a második oldaté legyen x%. A célunk, hogy 300 liter 5%-os oldatot állítsunk elő. A megadott adatok alapján felállíthatjuk az egyenletet.
Az első oldat térfogata 200 liter, a második oldaté pedig 100 liter. A kevert oldat térfogata tehát 300 liter lesz. Az egyenletet a következőképpen állíthatjuk össze:
(6% * 200) + (x% * 100) = 5% * 300
Most számoljuk ki, mennyi az első oldat koncentrált anyagtartalma: 6% * 200 liter = 12 liter anyag.
Írjuk be ezt az értéket az egyenletbe:
12 + (x * 100 / 100) = 15
Itt 15 liter az a teljes anyagmennyiség, amit a 300 liter 5%-os oldat tartalmaz. Az egyenlet így alakul:
12 + x = 15
Most oldjuk meg az egyenletet az ismeretlen x-re:
x = 15 - 12 x = 3
Ez azt jelenti, hogy a második oldat, amelyet hozzá kell adnunk, 3%-os koncentrációjú kell legyen ahhoz, hogy a végeredmény 300 liter 5%-os oldat legyen.
Az oldószer és az oldandó anyag térfogatát egyszerűen összeadni nem lehet, mivel a folyadékok keveredésekor a térfogatok nem csak egyszerűen összeadódnak. A keveredés során az oldószer és az oldandó anyag részecskéi közötti kölcsönhatások miatt a végeredményes térfogat változhat. Ez a jelenség különösen észlelhető, amikor olyan anyagok keverednek, amelyek különböző polaritásokkal bírnak, vagy ha az oldott anyag a folyadékban molekulárisan kölcsönhatásba lép, esetleg szétoszlik.
Például, ha sót oldunk vízben, a só részecskéi a víz molekuláival hidratálódnak, és a végeredményes térfogat a vártnál kisebb lehet, mivel a vízmolekulák a só ionjait „befogadják”. Az oldás során tehát a térfogati megváltozást számos tényező befolyásolja, beleértve az anyagok hőmérsékletét, nyomását, és a kémiai tulajdonságaikat.
Még az nem világos, hogy folyadékoknál az oldószer és az oldandó anyag térfogatát egyszerűen össze lehet-e adni, vagy a végeredmény nem a kettő térfogat összege lesz?
Mondjuk itt nem olyan vészes mert relatív kis százalék az oldandó anyag.