Én a támasz "szöget" 60°-ra vettem fel, és eddig nem volt vele problémám. A "sűrűségét" a tárgytól és a kinyúló rész méretétől függően 10-20% közé szoktam állítani. A szeletelés után (Cura 4.3.0) megnézem, és ha 4-5 mm-nél nem ritkább a támasz akkor elég szokott lenni. Én a "cikk-cakk"-ot részesítem előnyben, mert elég könnyű eltávolítani a többihez képest, legalábbis ez a tapasztalatom.
És, hogy tudsz vele beszélni magyarul, vagyis hol található meg magyar felülettel. Tegnap Curaval szendvettem, már mint a letöltéssel,de folyamatosan hibákra hivatkozott, ezért hagytam a francba. Pedig a hivatalos oldalról akartam leszedni.
A "kép" 80 mm magas, 0,15 réteggel ment, kicsit kapkodósan kb. 100 mm/s sebességgel, 0,3 fúvókával. Asztal 60, fej 205C°. Fal 0,9 mm kitöltés 25%, támasz nem volt.
Törölt felhasználó
2019-10-21 17:19:46
[23879]
v4 már nyilván renderelni is lehet Ram zabáló... link
Köszönöm így már értem. Elvileg erösgép. Grafikai gép volt cégnél, de ott lejárt a négyéve. Ssd, négymag stb. Akkor megpróbálom 3.6-t. Ha mégse menne keresni foglag.
Csak 64 bites Windows! 32 bitesnek nincs értelme ha a számítógépedre felrakható a 64bites.
A verzióból a 3.6 vált be, ha erős a géped. Ha nem, akkor 15-ös valamelyik utolsó változata, viszont ezekhez már csak forráskódot lehet letölteni. Ha kell nekem megvannak, mert nem bízok én abban hogy mindig elérhető lesz egy telepítő, ezért első dolgom hogy archiválok.
A Vulcan fej, akkor jó ha nagy anyagárammal kell nyomtatni tipikusan nagy átmérőjű fúvókákkal. Kisebb fúvóka áramnál, pl. a szokásos 0.4-esnél, egész egyszerűen feleslegesen melegíti az anyagot.
Sziasztok! Kérdésem a Curával kapcsolatba. Melyik verziót érdemes letölteni win 7 64 bit-hez, vagy 32-hez. A másik. Sok oldalon látom a vulkánnak nevezett fejet, de használatban mindenki a lapjára fektetett hasábokat részesíti előnybe. Szeretném tudni az okát. Előre is köszi.
Ezekből a G kód vezérlőkből ismertek olyan verziót, Marlin vagy hasonló softvert futtatva rajta, ami 32 bites procin fut és tud olyan mozgatást, mint a Mach3-ban pl a kézi mozgatás, Jog mode ?
Kedves Mindenki! Vérnyúl vagyis Palágyi Tamás kolléga lakcíme valós elérhetősége kellene nekem, tavaszi találkozó után még jelentkezett!
Kisújszálláson van elvileg rokonsága vagy hasonló. Telefonszáma kicsörög de sosem veszi fel senki sem, e-mailekre nem válaszol!
Várom mindenkitől hogy hátha tudna segíteni elérni a srácot!
van egy befejezetlen ügyünk...
bocs a szemetelésért de fél éve eltűnt a srác nála van minden a nyomtatómhoz, nem vagyok rossz indulatú de inkább kérném vissza amit eddig belefektettem