Valóban elég messze van az időpont. Igazából a helyszint már most le kellett foglalnom. Azért tettem közé már a találkozó lehetőségét, mert szeretnék képet kapni arról, hogy mekkora lehet erre az első Sárréti találkozóra. A helyszin időpont rögzítése, és egyéb szervezések kapcsán.
Köszönöm szépen.
Előzmény: Szolnoki Ferenc, 2021-08-31 20:30:45 [5]
remrendes | 3512
2021-08-31 20:34:52
[9]
Kozben en is lejjebb gorgettem
Előzmény: Szolnoki Ferenc, 2021-08-31 20:32:34 [7]
PSoft | 17315
2021-08-31 20:34:29
[8]
„ Június második szombatjára tervezem... ”
Mivel az idén már nem lesz Június második szombatja...
Én nem szeretném, ha igazolványhoz lenne kötve. Ha addig az alakul, hogy igazolvány kell, akkor nem tartom meg a találkozót.
Ha viszont nem kell igazolvány, akkor teljes gázzal gyerünk! Megyünk, jövünk, indulunk!!
GB35 | 2046
2021-08-31 20:09:47
[2]
Ha igényfelmérés a cél előtte egy kérdés: Mielőtt nagyon beleélnénk magunkat, tisztázni kéne előre, hogy ez is csak az igazolványosok számára lesz látogatható?
Június második szombatjára tervezem az első Lézer- és CNC-gépépítők Sárréti találkozóját, Püspökladányban. A helyszínen bemutatható az épített/vásárolt gép, és az azzal készült munkadarabok. Azonban ami a legfontosabb: A személyes találkozás, beszélgetés, eszmecsere. Ismeretség kialakítása, rég nem látott barátok egymás nyakába borulása. Étel, ital vásárlására a közeli büfében lesz lehetőség. Kérem, hogy aki szeretne majd kiállítani, akár gép, akár munkadarab, az asztalra hozzon magával egy asztalterítőt, és arra helyezze el a cuccokat. Áram ellátás biztosított, viszont a szükséges hosszabbítókról kérem gondoskodjatok. Akár előadás(ok) tartására is lehetőség lesz, projektorral, hangosítással.
Belépő: becsületkassza
Gépkiállító asztal: 0 Ft
Munkadarab kiállító asztal: 0 Ft
Biznisz asztal: egyeztetés alatt
Szállás: Kollégium (kb 2500-3000Ft/fő/éj)
Panzió, motel: egyeztetés alatt.
Első körben ennyi az infó, további frissítések az információ beérkezése után azonnal.
Igényfelmérés folyik éppen.
Természetesen még távoli az esemény, addig sok minden történhet, illetve fejlemények jöhetnek. A biznisz asztalok, valamint a szállás árai még megbeszélés alatt vannak. A helyszín már adott, azt sikerült a jövő év június második szombatjára lefoglalni.