Valóban elég messze van az időpont. Igazából a helyszint már most le kellett foglalnom. Azért tettem közé már a találkozó lehetőségét, mert szeretnék képet kapni arról, hogy mekkora lehet erre az első Sárréti találkozóra. A helyszin időpont rögzítése, és egyéb szervezések kapcsán.
Köszönöm szépen.
Előzmény: Szolnoki Ferenc, 2021-08-31 20:30:45 [5]
remrendes | 4143
2021-08-31 20:34:52
[9]
Kozben en is lejjebb gorgettem
Előzmény: Szolnoki Ferenc, 2021-08-31 20:32:34 [7]
PSoft | 18588
2021-08-31 20:34:29
[8]
„Június második szombatjára tervezem...”
Mivel az idén már nem lesz Június második szombatja...
Én nem szeretném, ha igazolványhoz lenne kötve. Ha addig az alakul, hogy igazolvány kell, akkor nem tartom meg a találkozót.
Ha viszont nem kell igazolvány, akkor teljes gázzal gyerünk! Megyünk, jövünk, indulunk!!
GB35 | 2066
2021-08-31 20:09:47
[2]
Ha igényfelmérés a cél előtte egy kérdés: Mielőtt nagyon beleélnénk magunkat, tisztázni kéne előre, hogy ez is csak az igazolványosok számára lesz látogatható?
Június második szombatjára tervezem az első Lézer- és CNC-gépépítők Sárréti találkozóját, Püspökladányban. A helyszínen bemutatható az épített/vásárolt gép, és az azzal készült munkadarabok. Azonban ami a legfontosabb: A személyes találkozás, beszélgetés, eszmecsere. Ismeretség kialakítása, rég nem látott barátok egymás nyakába borulása. Étel, ital vásárlására a közeli büfében lesz lehetőség. Kérem, hogy aki szeretne majd kiállítani, akár gép, akár munkadarab, az asztalra hozzon magával egy asztalterítőt, és arra helyezze el a cuccokat. Áram ellátás biztosított, viszont a szükséges hosszabbítókról kérem gondoskodjatok. Akár előadás(ok) tartására is lehetőség lesz, projektorral, hangosítással.
Belépő: becsületkassza
Gépkiállító asztal: 0 Ft
Munkadarab kiállító asztal: 0 Ft
Biznisz asztal: egyeztetés alatt
Szállás: Kollégium (kb 2500-3000Ft/fő/éj)
Panzió, motel: egyeztetés alatt.
Első körben ennyi az infó, további frissítések az információ beérkezése után azonnal.
Igényfelmérés folyik éppen.
Természetesen még távoli az esemény, addig sok minden történhet, illetve fejlemények jöhetnek. A biznisz asztalok, valamint a szállás árai még megbeszélés alatt vannak. A helyszín már adott, azt sikerült a jövő év június második szombatjára lefoglalni.