Szép munka!!! Kár hogy ilyen nagy méretbe raktad be és nem látszik egybe. Ted be ujra normállis méretbe, ezt meg törlöm majd. Ijen képeknél érdemes a fölösleges részeket levágni, hogy a lényeg látszódjon.
Egy érem marása aluba. Átmérő:33,előtolás:400,fogásszélesség:0,06.A G-kód sorok száma kb. 17500.A marópálya generálása a DLaci-féle "SMC Mill Cam" szoftverrel, ezt mindenkinek ajánlom, nagyon egyszerű,jól használható, STL-filet fogad.Ha valakit érdekel, felrakom a G-kódot,ha hozzájárul, akitől kaptam.
Miki2 | 2329
2009-07-16 13:43:00
[13]
Igaz, nem én lettem megszólítva. Talán, ha a #2-t megnéznéd. Nem olyan hosszú még ez a topik.
Ez a topick azért jött létre, hogy itt megmutathassuk egy helyen, mit is készítettünk CNC vel. Kérek mindenkit, ide csak a CNC vel készített dolgait rakja. A beírások is az ide rakott dolgokkal összefüggésben legyenek. Így vissza tudjuk nézni, ki mit és hogyan készített, mindenki okulására és örömére.
A faképen, kisebbik lányom és annak fiát faragtam ki fotóról CNC vel. A 2 napos talin sokan találkozhattak velük.
A képnek, nagyobb változata megtalálható a könyvtáramban.