Ez a lista csak a mehanikárol szol van hozzá 4 darab 0,5 NM bipoláris mocim, Amit itt vetem a fórumon 6000 ft ért. A vezérlőmet Győrben csinálja egy cimborám. A gép az 1X0,6 méteres hungarocelt fogja körbe mozogni és a 2 XY tengely egymáshoz képest állítható lesz az 1-0 méter között. Remélem a hétvégén meg tudom csinálni a szálfeszítőt is, és akkor azt is be tudom mutatni fotókkal
Lovi | 732
2013-03-12 21:27:00
[2]
Szia! Ez a lista kicsit hiányosnak tűnik. Elektronika és a mellékhajtás? Mekkora lesz a munkaterülete? A videón látott tengely tetszik, én is szeretnék már építeni valami igazán egyszerűt.
Sziasztok. a habvágó ötlete már régóta bántsa a fantáziámat. A kedvenc tipuspmat eddig Nagyváradon Vágta Mos Mihái Ö abba hagyta és nem vág többet ezért úgy döntöttem meg csinálom én örola beszélek elsődleges célom hogy a leg jobbat csináljam de a leg olcsóbbat mindent LIPO aksi árába számolok:) 5000 ft egy aksi ára edigi Költségeim 2500ft/100 Db csapágy 30X30 zártszelvény 2500 Ft 1" cső 3 méter 1050 Ft 2 DB M10 menetes szár 1000 ft 1 DB M12/3M 1500 Ft csavarok Kb 500 ft Nagyából ezek a költségeim eddig A többi anyag az adott volt itthon Azt nem számolom költség ként itt a videó az eddig el készültekröl A fotokat a hétvégén meg csinálom de most lépek melózni