oké,nektek egyszerű,mondjuk,ha valaki élőbe megmutatná,az sokkal egyszerűbb lenne,mert jobban felfogom,ha látom mit kell csinálni! amúgy köszi a segítséget!
Én egyébként a SkyDrive-ot használom. Ez a Microsoft saját tárhelye. Nagyon kulturált, kényelmes és jól használható.
Gondolom a GoogeDrive sem rosszabb, de a fórum saját tárhelyéhez is kérhetsz jelszót. Az egy kicsit egyszerű a rossz értelemben de amíg a fórum létezik, valószínűleg az is működni fog.
Azzal nem járnál jól ha ezt sikerülne beszúrni, mivel eredeti méretben rakja fel. Szóval 800*600-as méretre kicsinyítsed le a képet mielőtt feltöltöd. Aztán az eredeti kép hivatkozási címét másold be a "kép" gombra kattintva felugró sorba.
A kis optimista :D De azért sok sikert hozzá. Elsőre azért kisebb géppel kezdeném az építést, mert mire befejezed az építést, már tudod mit kellet volna másként csinálni.
Marógép az elképzelés,acélt is szeretnék marni,ezért elég masszívat szeretnék építeni.a terv:karácsonyra már termelnie kell,persze ez csak az elmélet,majd meglátjuk,hogy alakul........
Sebaj Tóbiás | 222
2013-01-15 21:43:00
[6]
mindenkinek Köszönöm a biztatást!!!
Sebaj Tóbiás | 222
2013-01-15 21:41:00
[5]
elég pontosnak tünnek,a megmunkált felületei,de szerintem meg kéne munkálni,egy nagyon pontos gépen,hogy tökéletesen párhuzamos legyen az oldala.még nemtudom ki csinálja,lehet majd itt segít valaki.csak messziről láttam cnct,de remélem ,mire elkészül,"érteni "is fogok hozzá.
Sebaj Tóbiás | 222
2013-01-15 21:37:00
[4]
ma megvettem a gépemnek szánt alapot,egy kb 200 kg os vasöntvényt."talán" tusír lap lehetett .a mérete 600X1000mm a vastagságát nem mértem,de kb a könnyítést leszámítva,lehet 50mm. 4en raktuk fel az autóra.sajna egyedül,vascsövek(sin)segitségével kinlódtam be a kapun belülre.
PSoft | 18597
2013-01-15 21:34:00
[3]
Kitartást,sok sikert a géped építéséhez.
No,...lássuk mit "álmodtál" meg. Jöhetnek az infók,és a sok-sok kép.