Sógoromnak meg a szomszédnak csináltam egy egy táblát a kapura saválló lemezből. Még ketté kell vágni , jobban megcsiszolni plusz majd befogom a széleit lemarni. De az1 mm es korongom elfogyott, 230 as koronggal meg olyan ágyúval verébre kategória.
:) igazad van télleg megfelelne arra a célra is Megmondom őszintén én a patkót vagy elhagynám vagy télleg csak egyet tennék bele a számlapba annyira nyújtva hogy a 12 es szám alatt legyen kb 5milivel a teteje a patkónak , nekem így furi a két patkóval
Szia, Valami ilyesmire gondolsz? Szerintem ez már nagyon csicsás, lehet számok helyére kellene a patkó és csak a negyed órákhoz. Engem a keret zavar, de nélküle nagyon sérülékeny lenne, csak a két pontosabban négy mellső láb fogná az óra korongot.
Szia. Én a számozottra szavazok. De lehet egy/két patkót még betennék a mutató tengelyéhez (akkor már lehet túl giccses, de aki a lovakat szereti, annak biztosan fog így is tetszeni).
egy házszámot szeretnék kimarni cnc gépemmel, de mostanában inkább lézerrel foglalkoztam, így a régi 3ds rajzaim valahol vannak, de nem tudom hol. éppenezért szeretnék kérni valakitől egy rajz alapot, amire art cam -al csak egy utcanevet és egy házszámot kellene rárajzolnom. segítségedet előre is köszönöm, és felteszem ide a végeredményt.
A fúvókát viszont átalakítottam. Egy a Psoft által alkalmazotthoz, még a kék korszakából. Így 15mm/s ütemben, sikeresen viszi a 3mm nyírt úgy, hogy az ellen oldal nem ég meg. (kétoldalas medálok, így muszáj volt kísérleteznem) Az áram úgy 5mA körül mozog.