Megütött a videó feliratában egy dolog, közvetlenül a palackról tölthető? olyan tartályt csináltál alulra ami elbírja a 200bar-t? és az elsütő szerkezet is ugyan ezt bírja? Ez azért nem semmi!
Magyarországon nem tudok róla! Bár van egy két emberke aki farag tust, de ők a tradicionális formát és csakis dió (vagy hasonló keménységű) fából. a lamináltat sokan nem szeretik a váltakozó szálirány miatt. A képen látható. Legnehezebb része a markolat. Kicsi kezed nélkül meg szinte lehetetten hozzád szabni. Én legalább 2 napig markolásztam picit bele bele csiszolgattam mire jó lett. Tehát tessen belefogni 3-4 napos projekt!
Mivel minden irányban állítható teljesen magadra tudod szabni! Természetesen meg se nyikkan! Végül is ez volt a cél vele! Pont az alátámasztási ponton van a súlyközpontja!
Tetszik a tus-válltámasz megoldás ,először ilyennel egy M14 EBR-en találkoztam, de ott minden lötyögött és zörgött és a fegyver baromira orr nehéz volt . Nálad kényelmesre sikeredett ?
Nem tudom szabad-e, de most találtam meg egy 5 évvel ezelőtti munkámat. Az elsütő szerkezetet kivéve az elejétől a végéig saját tervezés és gyártás. HFT versenyen is járt! (Bár nem sikerült az első háromba lőni magam vele)
Egy csipeszt azért szúrj a csavarhúzó mellé, mert a hátsó kis fúrókat elég macera lesz kipiszkálni És elég rossz érzés mikor a penge éles volfrámkarbid szerszámok szétkaszabolják az ember ujjait.
Ez érdekelne. Sokszor szenvedünk ezzel, hogy a térhatás nem érvényesül igazán. Tudnál mutatni a munkáid közül egyet, amit először elrontottál, majd a leírtak alapján módosítottad?
Szépen sikerült. Én kicsivel kisebbre venném a számokat. A két számjegyűeknek a számjegyeit közelebb raknám egymáshoz. A Számok élét megcsiszolva világosítanám. Vagy sötétíteném más kezeléssel. A fánál is a kiálló részek világosításával térhatásúbbá tenném. A mélyebb részek sötétebb, a magasabb részek világosabb, akkor jobb a térhatás. Kevésbé "egyhangú" lesz.