Sziasztok, a mai termés: Református Egyház címere 70x60cm.
PSoft | 18591
2017-08-04 20:56:19
[17735]
Qrva meleg volt ma délután is...:) (az első képen az IN a műhely, az OUT a víz hőfokát mutatja)
Sok kedvem ugyan nem volt hozzá, de már muszáj volt "legyártani" ezt a pár db.:) kábeljelölő címkét. (hétfői projekt lesz a rakosgatása, a kollégáknak)
Egy kis rajzolás Corel-ben,és mehet a gépre... 161db. címke van a 280x200mm-es, 1,6mm vastag táblán. Összesen, közel 400db.-ot kellett legyártanom a 40x8mm-es fogazott élű táblácskákból. A címkéket majd, 2db. vezetékkötegelő rögzíti a kábelokra.
A vágás, "táblacsokisan"(tördelősre) készült, így gyártás közben egyben marad a tábla, nem hullik szét a munkaasztalon.
sunraw | 1452
2017-08-03 19:37:25
[17734]
Lehet. Azt még hozzá tenném, hogy ez nem marad tartósan a felületen, dörzsivel simán eltávolítható.
Előzmény: Rabb Ferenc, 2017-08-03 18:51:07 [17729]
Megütött a videó feliratában egy dolog, közvetlenül a palackról tölthető? olyan tartályt csináltál alulra ami elbírja a 200bar-t? és az elsütő szerkezet is ugyan ezt bírja? Ez azért nem semmi!
Magyarországon nem tudok róla! Bár van egy két emberke aki farag tust, de ők a tradicionális formát és csakis dió (vagy hasonló keménységű) fából. a lamináltat sokan nem szeretik a váltakozó szálirány miatt. A képen látható. Legnehezebb része a markolat. Kicsi kezed nélkül meg szinte lehetetten hozzád szabni. Én legalább 2 napig markolásztam picit bele bele csiszolgattam mire jó lett.
Mivel minden irányban állítható teljesen magadra tudod szabni! Természetesen meg se nyikkan! Végül is ez volt a cél vele! Pont az alátámasztási ponton van a súlyközpontja!
Tetszik a tus-válltámasz megoldás ,először ilyennel egy M14 EBR-en találkoztam, de ott minden lötyögött és zörgött és a fegyver baromira orr nehéz volt . Nálad kényelmesre sikeredett ?
Nem tudom szabad-e, de most találtam meg egy 5 évvel ezelőtti munkámat. Az elsütő szerkezetet kivéve az elejétől a végéig saját tervezés és gyártás. HFT versenyen is járt! (Bár nem sikerült az első háromba lőni magam vele)
Egy csipeszt azért szúrj a csavarhúzó mellé, mert a hátsó kis fúrókat elég macera lesz kipiszkálni És elég rossz érzés mikor a penge éles volfrámkarbid szerszámok szétkaszabolják az ember ujjait.
Ez érdekelne. Sokszor szenvedünk ezzel, hogy a térhatás nem érvényesül igazán. Tudnál mutatni a munkáid közül egyet, amit először elrontottál, majd a leírtak alapján módosítottad?