Értem. Még egy apró javaslat. Csak esztétikai dolog, de ha a munkadarab alá beteszel egy konyhai alufólia darabot, nem égeted szét az asztalt. Ha a fényes felével lefelé rakod alá, még a visszavert fény sem olyan vészes. Azért szemüveg nélkül így s csodálkozzál bele...
Kérdesedre a válasz nem használok levegőt,nem találtam még olyan halk kompreszort ami megfelelő levegőt biztosítana.ventilátort használok az egyik fúj a masik 2 elszívja.
Nem lebecsülve a munkádat, használsz levegőt a vágáshoz? Nekem akkor volt ilyen vöröses elszíneződés a vágás mentén amikor kevés volt a levegő (vagy elfelejtettem kinyitni a csapot).
Hellosztok.Újonc vagyok köztettek de nekem is van már pár szösszenetem. -Szef 2 napos munkám volt -Titok ház 1.5nap -Spongya 1h -Saját telomba 15p Ez csak pár darabb folyamatosan tesztelem az anyagokat ez egy 5.5w laser.De szeretnék nagyobb teljesítményre kapcsolni.
Messer | 531
2018-02-02 20:41:45
[18646]
Gratulálok! Szép az! Azt már tudom, hogyan lehet fából vaskarikát. Na, de gázturbinát...
Az RJancsi által készített kütyüt továbbgondolva én kiegészítettem egy kurblival a középső "kereket".
cnchuszar | 603
2018-01-17 20:26:52
[18635]
Ha ezt meg tudnám csinálni....
Előzmény: Farkas Ádám, 2018-01-15 20:22:08 [18627]
LittleSV | 841
2018-01-16 17:06:05
[18634]
6 órán keresztüli marásnál milyen elszívást alkalmazol? Nekem hiába van a ciklon utánzat, az a forgács elszívásra jó, de a finom fa port óránként takarítanom kell a porszívóból.
2500 as előtolással készült, féltem ha nagyobat adok neki akkor letöri a számnak a kiálló részét (volt már rá példa) persze ez lehet beállítás gond is . 6 órán kereszűl marta a fát. és az utómunkálatok is legalább annyit ha nem több időbe telteltek. tisztítás, és megfelelő árnyékok kiemelése, de azt gondolom megérte főleg hogy a saját házunkra készült mivel még elég kezdő vagyok így a reliefek egy részét neten vadásztam, de va amit már én készítettem artcam-ben. igyekszem minél többet taulni.
Robsynak való lenne kiszámolni, ha a kézikerék 60-at fordul egy perc alatt, (azonos szögsebességgel) akkor az utolsó "kerék" percenként hányszor gyorsul, mikor mekkora szögsebességgel