A sok szépség között szemléltetném az ipari gép alapbetűkészletét, konkrétan a Hurco-ét. Nem egy nagy durranás, és csak annyiban az én gépem, hogy ezen dolgozom, de kb 2 perc alatt lett kész, programozással együtt. Fordulat 8500, tolás 1000, szerszám 45 fokos négyélű keményfém letörőmaró, de csak a hegyét használtam 0.3mm mélységben.
Miki2 | 2334
2009-07-17 16:02:00
[33]
Tényleg jó mestered volt. Ezek nagyon tetszetősek.
" csak nem tudom hogyan kell lekicsinyiteni hogy beférjen ide" Bármilyen rajzoló programmal (pl a Windows belső Paint-je is jó)! A vízszintes mérete ne legyen több 500 pixelnél.
Szép munka!!! Kár hogy ilyen nagy méretbe raktad be és nem látszik egybe. Ted be ujra normállis méretbe, ezt meg törlöm majd. Ijen képeknél érdemes a fölösleges részeket levágni, hogy a lényeg látszódjon.
Egy érem marása aluba. Átmérő:33,előtolás:400,fogásszélesség:0,06.A G-kód sorok száma kb. 17500.A marópálya generálása a DLaci-féle "SMC Mill Cam" szoftverrel, ezt mindenkinek ajánlom, nagyon egyszerű,jól használható, STL-filet fogad.Ha valakit érdekel, felrakom a G-kódot,ha hozzájárul, akitől kaptam.
Miki2 | 2334
2009-07-16 13:43:00
[13]
Igaz, nem én lettem megszólítva. Talán, ha a #2-t megnéznéd. Nem olyan hosszú még ez a topik.
Ez a topick azért jött létre, hogy itt megmutathassuk egy helyen, mit is készítettünk CNC vel. Kérek mindenkit, ide csak a CNC vel készített dolgait rakja. A beírások is az ide rakott dolgokkal összefüggésben legyenek. Így vissza tudjuk nézni, ki mit és hogyan készített, mindenki okulására és örömére.
A faképen, kisebbik lányom és annak fiát faragtam ki fotóról CNC vel. A 2 napos talin sokan találkozhattak velük.
A képnek, nagyobb változata megtalálható a könyvtáramban.