Most HC06 van próbából. Nekem csak SLAVE kell (elvileg) Nézegettem, igen elég sok különbség van a kettő tudása között. Remélem fogom tudni használni! :D
kár hogy ezel a TMC2100 rendesen elb@szták ezt az ict is RDSON 500..600 mOhm gyözük hüteni azon a kiss felületen is! többi belsö kiegészitö része igéretesnek tünik...
Törölt felhasználó
2017-08-23 07:04:34
[294]
Gratula az új szerzeményedhez! Na majd egyszer bemérem Neked ezt a klassz zajtalan hajtásodat pozicionálási szempotból. Ha ugyanis a csendhez a szöghiba minimum is párosul működéskor, akkor ez a cucc megéri az árát.
Mivel felkeltette az érdeklődésemt ez az új meghajtó, egyben azt is kérném, hogy ha Bp. és környékén valakinek van ilyen típusú vezérlője (akár eladó is érdekel), és érdekli egy ilyen objektív bemérés, akkor az bátran írjon rám, és megszervezzük a tesztet.
Megjöttek a TMC2100 az motor vezérlőim. Hát valóban halkabb konkrétan a motorokat most nem is hallom inkább a mozgásból adódó surrogást a csúszócsapágyakban
A fájlokat minden estben úgy variáltam, hogy 100 MB alatt legyen így ingyen is letölthetők, nem kell prémium account. Néha van, hogy megakad a data.hu, akkor próbáljátok később.
laaci | 98
2017-08-20 12:30:47
[289]
Sziasztok,
Nekem is lejött mind. Csak 2-nél nyafogott, hogy : "Túl sokan töltik le, ezért veszélyes lehet. Mégis megtartod?" Köszi a feltöltést.
Kristály Árpád linkjéből párat áttöltöttem data.hu-ra. A listáról elég sok már nincs fenn a tárhelyeken, de azért lelkesen próbálkozok. Nem nagyon nézegettem bele, így nem tudom, hogy mennyit érnek.
igen ez a legbiztosabb saját helyröl futatni a gkodot (sd card) itt pl linux saját renszerel mcu.... webes felület csak remote ha kapcsolat veszik az mcu megy tovább sd vagy linux alati cnc szoftverel pi2...
Nem tudom, csak próbálkozok! Korábban szó volt róla, miért nem ANDROIDOS tablet! Hát kezdem érteni.... Sajnos ANDROID alá még nincs megfelelő (használható) program.
Androidos tablet meg van itthon vagy 2-3 darab amit a gyerekek letettek, mert már jobb az új! :D De csak nem kell programot írni rá, mert még nincs!?