Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2018-09-07 16:43:16 [19303]
ANTAL GÁBOR | 4642
2018-09-07 16:47:55
[19304]
Természetesen ellenállásnál kondinál induktivitásnál a mért értéket is kijelzi . A félvezetőknél nem kell ügyelni semmi polaritásra . Majd ő kitalálja ( Pl NPN tranyó 1 es lábon az emitter a kettesen a kollektor a 3 as on a bázis , és a béta 218 )
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2018-09-07 16:43:16 [19303]
ANTAL GÁBOR | 4642
2018-09-07 16:43:16
[19303]
Baromi jó ( filléres ) dolog Nálunk is kapható ( Hestore de kínából is megveheted ( Ebay , aliexpress) Beledugsz egy ismeretlen eszközt , ellenállás , kondi , tranyó fet, dióda , triac stb és megmondja hogy mi , Megmutatja a lábakat , és a tranyóknál a bétát stb )
Előzmény: Szalai György, 2018-09-07 16:32:38 [19302]
Régóta van egy ilyen, LRC-T3 teszterem. Sokszor, nem használtam/használom, de...jó ha van a háznál.:) Eddig, "pucéran" lapított a polcomon, mától... Saját dobozában lapít tovább.:)
PSoft | 18591
2018-09-06 16:05:14
[19297]
...
PSoft | 18591
2018-09-02 19:38:40
[19296]
Kár is lenne tagadni...
Tetszik/érdekel a technika.:) Sok, új lehetőséget látok benne.
Pár éve mikor hozzám került, hiányzott az elemtartó kupakja/fedele. Akkor, nagyhirtelen:) "szigszalag fedél" került az elemtartóra. (jó is volt, csak időnként leválik a szalag, az elem meg...kiesik a helyéről):(
De szééép óra, jutott is egy vicc ezzel kapcsolatban eszembe: Az aranyifjú megérkezik a bulira, kezén egy dögös karórával. - Jaj, de szép óra, mit tud? - kérdezi egy szőke bombázó. - Mindent. Most például azt mutatja, hogy nincs rajtad bugyi. - De hiszen van rajtam bugyi! - A francba! Már megint siet egy órát!
Zozo számolása alapján és is mértem és számoltam, minimális az eltérés: 11 fogú, Így a kisebb kúpátmérő a tokmánykulcson 11 mm... szívesen elküldöm az elküldés költsége még a napi fagyi adagomat sem teszi ki...pedig csak 2 gombóccal szoktam venni..
Ahogy nézem, 1 modulos a fogazása, a fogosztás 3,14, tehát 10 fogú tokmánykulcs passzolna hozzá. Így a kisebb kúpátmérő a tokmánykulcson 12 mm körül van.
Igaz le lehet szedni a középső csapot 4mm-re de kérdés hogy a fogaskoszorú be fér-e, tegnap találtam idehaza 5mm-es csappal tokmánykulcsot de az sem passzolt mert nagyon ritkák voltak a fogak. Lemérnéd a fogas koszorú átmérőjét és a fogtávot, csak hogy ne feleslegesen postázz.
Meg is van! Mini fúrógéphez volt anno, majd D6mm (5,9mm) a végén a pöcök, de azt könnyedén le lehet csiszikolni (nagyból lehet kicsit csinálni). Ha kapok PÜ-ben egy postacímet, szívesen elpostázom neked, minden ellenszolgáltatás nélkül...
Addig is, amíg nem lesz... Egy 8-as ezüstacél tüske végét 5 mm hosszan leesztergálod átm. 4-re, passzentosan a tokmánykulcs lyukba. (rádiuszos kifutással)
A tüskét bedugod a lyukba, másik kezeddel meghúzod a tokmányt. M6-os fúróig tutira nem fordul meg.
Ha szükséges, rásegítesz vízpumpa fogóval, a tüskével ellentartva.
Köszönöm kedvességedet, de ami most fenn van tokmány az kúpos ráadásul a tied nagyobb is mind ami kellene, azért köszönöm a felajánlásod, de inkább csak tokmánykulcsot keresnék.
van egy zsír új tokmányom, kulccsal együtt ha érdekel. Meghiúsult projektből maradt, illetve jobbat csináltam helyette. (menetelőgépem) 1/2-20 UNF belső menet van rajta, szólj és küldöm.
Igaz nem a "CNC gépemmel" készítettem, de csak nem gond ha itt mutatom meg. Építettem az idehaza fellelt anyagokból egy menetfúró segédletet amivel biztosan derékszögben lesz befúrva a menet, már régóta nagy szükségem volt rá, de most rászántam magam és megépítettem, nem egy nagy durranás, de ahhoz hogy tudjam a magamtól elvárt szintet hozni, ahhoz kellet Egyetlen pici szépséghibája van a dolognak, a mini tokmányhoz kulcsom már nem volt idehaza, így nem tudom meghúzni, egy képre felrajzolom a méreteit valakinek hátha lenne és megszánna.
Franczy | 6118
2018-08-21 23:24:53
[19262]
Irigylésre méltó gyermekkoruk van azoknak a gyerkőcöknek, hogy ilyen apukájuk van...
Előzmény: Török Tamás, 2018-08-10 22:36:19 [19254]