A nagyobbik lány unokám...imádja a lovakat. Lovagolni is jár a 'csajszi. Jahhh... Hogy miért nem "igazi" az a ló...? Az, 'mááá...legyen a 'zanya, meg a 'zapa dolga.
Sadolin az tényleg jó vékony / vastag oldószeres is használtam kültere ... vizesbe nem bizok de beltére az is jó! Sadolin az elégé elterjedt azt biztos fogsz találni amit lentebb írtam (még termék mintát is) na meg arra amit akarsz évekig is elég lesz a 0.75l !
szia, jobbat nem biztos hogy találsz de ha még is akkor az csak drágább lesz, én 15éve használtam először,azóta is gyönyörű a felület, nekem ez már garancia, ez a legjobb, persze csak ha szigorúan betartod az előírásokat, konyhai pulttetőket kezelünk ilyenekkel, évente, 2évente át kell törölni újból!!! "legalább 100 évig bírja" erős igénybevett használatnál, dísztárgyakhoz nem kell ennyire jó minőség.
svéd olaj.... de a rétegelt lemez nem igazán dijaza olajos megoldást (ragasztó) azt inkább selyem lakk vagy vékony lazur pl (Sadolin Classic HP szintelen)......
Nálam ha több darab valamit gravírozom egy sorban (pl.10 db) akkor 2-3 középső darab világosabb lesz mint a többi. Viszont ha ugyanott csak 1 db valamit gravírozok normális szép lesz.
Max 5 perc volt van egy eljárás rá amivel csinálják, csak azt sehol, nem mutatja senki! A videón is lehet látni, hogy égett a rész, de amikor már a kész terméket mutatja már szép világos!
Ha csak lézerrel csináltad, akkor jó sokat tisztogathattad, csinosíthattad a szénné égett részeket, amíg ezt a valamennyire élvezhető végeredményt kaptad.