Persze hogy mi a "normális", az erősen igényesség kérdése is. Aki meg igénytelen, annak mindegy hogy mik az adott lehetőségek. A "működő" állapot eléréséhez úgyse fog egy fillérrel sem többet áldozni, mint amennyi feltétlen szükséges.
Normálisan sehogy. Ez a doboz nem arra való. Csak hogy igénytelenül belerakd az eleve felfogatólyukak nélkül készült panelkát, a tetejére rágyűrd a drótokat, aztán gyorsan felrakd a tetejét, hogy ne is lássad.
Meg tudná nekem mondani egy szakmabeli, hogy miként lehet normálisan rögzíteni valamit -mondjuk egy darab kalapsínt- az alábbi kötődobozban? Gondolom nem véletlen vannak azok a nútos bordák. Naivan próbáltam M3-as csavart beleerőltetni, de az csak látszatrögzítés.
designr | 3604
2018-02-10 08:13:09
[36791]
Valószinűleg nem mm-es golyók. Pl az 5/32 coll az igen közel áll kb 3.967mm az már jó neked. Nagyobb csapágy kereskedésekben kapsz,csak mond hogy coll méret kell.
Ezt a céget ajánlottam volna én is, velem nagyon korrektek voltak online rendelésnél. Ezt pont az ügyfélszolgálatos írta válaszul: "A carbon (AISI 1010) egyszerű szénacél krómozott felülettel, míg a króm (AISI 52100) golyó króm ötvözet, ami keményebb a carbonnál. Mind a kettő rozsdásodik. Amennyiben érdekes lehet, van rozsdamentes (AISI 420C) golyónk is készleten."
A kocsin lévő jelölés alapján nem lehet dokumentációt találni a neten? Abból talán kiderül a pontos golyóméret. Az a 0,04mm különbség talán már a golyó kopása miatt lehet?
Ma elvittem 2 darab golyót a bearings nevű céghez lemerték azt mondja 4 és kell bele ! Haza hoztam aztán kiderült hogy 3,96 ős kell bele ! Ja és szerintetek milyet kell bele vennem ?krom, rozsdamentes ,Carbon
Sziasztok! Megvan valakinek a bordásszíj kalkulátor xls? Esetleg valamelyik mappában a tárban? Nem találom.
jani300 | 12257
2018-02-08 21:51:21
[36778]
Macskák jó fejek, nem bántjuk őket ! Sajna biztos vagyok benne hogy valami kúpkerék törése lesz De hát még alig simogattam ,és mingyá csípőből le kellett szólnod
Szerény tudásom szerint, annyira sarkos bemarás nem készíthető. Elméletileg meg van hol kellene szét csavarni. Kíváncsi vagyok meg fogja-e a 320-as tokmány, a fejrészt.
Ez miatt, a csicsavilág kép miatt, rendszergazda és fényképész segítséget kellett kérjek. Balfék okostelefonnal.
A segítségeteket kérem. Szeretnék kis szériában adattáblát gyártani. 0,5 - 1 mm es alumínium lemezből, sarkai lekerekítve és 4 luk van ráfúrva. Maga a nyomtatási része rendben van, de a kivágás az teljes homály számomra. Szeretnék gépet vásárolni, (cnc-re gondoltam) de nem tudom merre induljak, milyen paraméterű gépet keressek?
Megvenném a táblás anyagot és a gép ügyesen kivágja
előre is köszönöm a segítségeteket.
jani300 | 12257
2018-02-08 20:53:38
[36775]
Hát az ott olyan vak hogy az még . A kereszt átmenő szorító -lazító csavarnál van két sárgaréz kupak ,ott talán lehetne tisztítani a kúpkerék részt . Biztosan szét lehet valahol csavarni ,mert a pofáknak kúposaknak kell lenniük .
Na most az, hogy ki, mire gondol... Az meg...fantázia kérdése. Én, a "macskát dobálni" opcióra gondoltam.:) De állatbarát vagyok, ezért nem írtam csípőből! (kettő is van a ház körül)
Az "áztatással" meg, kárt nem csinálsz benne, rosszabb nem lesz.
Na most az hogy mi jut eszedbe , hát izé , arról én nem tehetek De basszus , nem fog ki rajtam ,tuti szét lehet azt tekerni . Adok neki bánjka kánya . Van néhány tizes egy ilyen vacak , meg nem egy elbacott valaminek néz ki , de ott egye akkor a fene ...
Üdv ! Szedett szét valaki már ilyet ? Nehéz megemészteni hogy csak kúp anyagnak lesz használható Szorul,oldalt lehetne imbusszal állítani , de akad . Alu kalapáccsal ütögettem ,picit mozdult de bele kellene néznem. Tuti szét jön valahogy , de egy rajz nem ártana . Hátha menthető .
LittleSV | 841
2018-02-08 16:03:38
[36764]
Sziasztok. Valakinek porosodik a fiókjában LM90 (GE Logic Master) lemeze? Illetve magára a programra lenne szükségem (fájlban, ftp-n, akárhogy). Egy megállt ezeréves plc-t kellene újraprogramoznom. Köszönöm előre is!
Hogyan kell bekötni ezt a kapcsolót? 3~-ú dahlander motort szeretnék kapcsolgatni vele, de fogalmam sincs mit hova kössek.
Metattila | 94
2018-02-07 08:25:36
[36760]
Üdv!
Időközben annyit csináltam a vízmértékkel, hogy megnéztem, hogy 180 fokkal elfordítva mennyit tér el. Át lett jelölve a "vízszint" rajta, a képen látszik fekete pöttyel van jelölve. Így most már 180 fokkal elfordítja is ugyanazt mutatja.
Én legutóbb úgy néztem meg, hogy a kettővel előtte regisztrálónak már volt hozzászólása, az ő adatlapját megnyitottam, a címsorban hozzáadtam kettőt az azonosítójához.
Olyan fórumtárs adatlapját akinek még egy hozzászólása sem volt..de látom hogy csatlakozott hogyan tudom megnézni? Ha meg nem,miért? Na ezt jól megkérdeztem..
Törölt felhasználó
2018-02-06 10:34:32
[36757]
igen énis etöl tartok nagy procis családok már kezelnel project encyriptelés is ... de hátha kihozható még valami IDA Debugger alat a firmwareval...
Van egy fpga alapu led vezérlö ami ir távezérlö forása bene lévö ir parancsokat tartalmaza de távszabályzó drága hozá amire ide érne van arra bármi esély hogy a firmwerböl kinyerhetö lene részben az ir parancsok decompiler modszerel szerinted?