Nem arról van szó , hogy hangja van, vagy zavaró lenne, hanem nem lehet megmaradni a gép mellett. A marógépen lévő motorok viszont sokkal csendesebbek.
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2018-04-20 07:14:05 [37660]
ANTAL GÁBOR | 4685
2018-04-20 07:14:05
[37660]
Nekem a CNC sített orosz maróm hoszszánja volt hangos , aztán tettem rá egy digitális vezérlőt , Most sokkal csendesebb . Az iparban a hangos munkahelyeken egyéni védőfelszereléssel védekeznek
Esztergámra sikerült felrakni egy Escap 4.6A-es léptetőmotort DM556 vezérlővel. Beállítgattam, szépen megy. A gondom viszont, hogy iszonyatosan hangos a motor. Ezzel lehet valamit kezdeni? Köszi!
smalla | 1117
2018-04-19 08:54:46
[37657]
Sziasztok, MAZAK CAM T3 CNC eszterga programozásban kérnék egy kis segítséget, mivel kezdő vagyok az ügyben.
Mazatrol programban hogyan tudom azt megtenni egy fúró ciklusban, hogy ne csak a főorsó forogjon, hanem a hajtott szerszám is?
pl a főorsó is forogjon 600-al, meg a hajtott szerszám is (nyilván ellenkezőleg, hogy a furat elkészüljön .
Ha sima fúró ciklust programozok (BOR), akkor csak a főorsó forog, ha marófúrást (MDR), akkor meg csak pozícióba állítja a főorsót, de nem forgatja. Mit kell csináljak, hogy forogjon mind a kettő?
Köszi
keri | 14086
2018-04-17 03:00:23
[37656]
Arra jó az epoxi. Bár általában valamilyen bilincses rögzítéssel látok ilyeneket...és soha nem acélból.
Egy karburátorra kerülne másik légszűrőház, és annak csinálnék egy passzdarabot acélból. Nem akarnám megfúrni meg ilyenek a rögzítéshez, ezért gondoltam a ragasztásra.
A partner szerelő az első ha ő azt mondja hogy nem akkor nem kell megrendelni, amíg nincs rendbehozva minden ... A tévhit az hogy megrendeled jönnek büntetnek ......
Akkor mi a tévhit, pontosan ezt mondom, meg kell nézetni egy reg szerelővel, és ő adhatja be az igényt, de vannak szabályok amit neki figyelembe kell venni, és ezt hidd el ha mondom, mert jómagam is áramszolgáltatónál dolgozok.
Szia! Amit keresel az egy ilyen áramkör, amit a képen láthatsz, nagyon egyszerű beépíteni, a motort szép lassan fokozatosan pörgeti fel így az nem veri le az automatát. A bolti ára kb 6000ft
Csak egy jó tanács... Csak márkás, -mondjuk Phoenixcontact, Pl. a RET-től- csatit vegyél, mert a kínai -az is amit adnak hozzá- rendszerint szétég. Először nem is látod, csak jönnek a relytélyes leállások, tévesztések, aztán később szaga is lesz és a NyÁK is szétég.
Több mint egy tucat került már hozzám ilyen hibával.
Ennek a csatlakozóknak mi a neve? Hol lehet kapni? Köszi!
MoparMan | 4016
2018-04-12 20:37:52
[37630]
jani300 | 12313
2018-04-12 20:25:04
[37629]
Hát az is csúnya dolog ,de legalább szolgáltatás is van mögötte . De amit én írtam ott egyszerű lehúzás van ,mindenféle mondvacsinált indokkal . Hagynom kellett volna a fenébe a nyomorult ezrest , de ezért bátrak ,mert mindenki úgy van vele hogy csak egy ezres .
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2018-04-12 19:52:48 [37628]
ANTAL GÁBOR | 4685
2018-04-12 19:52:48
[37628]
A cégemnek küld az ÉMÁSZ egy szerződést hogy olcsóbban adná az áramot . ( ha 2 évre megint őket választom ) Cégszerűen aláírom és visszaküldöm . Ok Minden rendben Aztán 2-3 hónap múlva írják hogy kb 3 Ft-tal ( egyoldalúan ) emeltek .. És nem tehetek semmit .... Most kb annyi mint azelőtt .
Egyébként kiderült a telefonom nem tudja csak a számot ,de persze nem veszik fel úgyse ... Kaptak emilt , de az is trükkös megpróbál félrevezetni hogy eldobasd amit írtál , tiszta korrekt cég Megírtam sajnos nem tudok fizetni mert rossz a számla , de nincsen másolatom arról mit is írtam ,és nem fognak arra válaszolni amit írtam (az ő oldalukon lehet ugye csak írni),csak írnak valami marhaságot , jól elcsesztem evvel a napot ,de akkor sem fizetem ki az ezrest ,nem kértem semilyen igazolást .
Nem . "Fiz . ig. korlát előtt" van egy ilyen tétel a számlában ,egy ezresért . Bemutattam egy késve befizetett számlát a múlt hónapban ,az ügyfélszolgálaton . De egyértelműen kijelentettem a valós szolgáltatáson kívül másért nem fizetek . Ha korlátozzák akkor megszűntnek tekintem és megtiltom hogy visszakapcsolják . Azt mondta a jóember hogy tartozással nem köthetek újat . De mondtam elszámolunk és mindent fizetek ami mögött valós szolgáltatás van , a késedelmi kamatot is természetesen . Kemény négy forint egy hónapra Most jófiúként időben akartam fizetni , csak nem stimmel az összeg .
Van egy okirat szám valoszinü amivel ezt a folyamatot azonositani lehet cselekményt ha az nincs a rendszerükbe akkor ök nem tudnak mit tenni de egy személyes levél még megérne egy probát az országos központni iroda felé mert lehet hogy adadvédelmi szempontbol is történt valami hamár hamis cseket is kapsz pl az kiszivárgot valahogy a benne lévö infok...
A csekk befizetés tkp egy átutalás a postán keresztül. Rajta van a számlaszám, arra utalj annyit amennyi jár szerinted, és máris csak a maradék lesz függőben.