Akkor elvileg L1-re esni a 230v betap. Az U V W a motorhoz megy. A motoron jó a sont elhelyezés? Mi kell meg a frekivalton hogy csak egyirányba szeretném forgatni. A leválasztó relejevel szeretném kapcsolgatni. És fordulatot is azon keresztül vezerelnem.
Nem a kapcsolót nem tudom megoldani hanem a tekercseket! 2W1 - 2U1 - 2V1 ezek a motorban vannak egyesítve, egyik zajzhoz sem stimmel mert nem tudom szétválasztani. 1W1 - 1W2 1U1 - 1U2 1V1 - 1V2
A motor bekötést linkeltem. Azt hogy a kapcsolódnak mi bekötése még hetvenhét öregasszony sem fogja arról a képről megmondani, hacsak nem ismeri a kapcsolót vagy van hozzá adatlap.
Nincs meg az adattáblája, ezért gondoltam hogy valaki majd a kisípolt vezetékekből és a gyári feliratozásból lerajzolja! Egy Bomar szalagfűrész törött kapcsoló doboza van felújítás alatt...
Ha át is szeretnéd kapcsolni a fordulatot akkor egy relatív bonyolult, direkt ilyen célra készült kapcsolóra lesz szükséged, vagy pedig 3 db mágneskapcsolóra.
Egy kis segítség kellene egy dahlander motor bekötéséhez! Kisípoltam a gyárilag feliratozott vezetékeket: 2W1 - 2U1 - 2V1 1W1 - 1W2 1U1 - 1U2 1V1 - 1V2 Hogy kell ezeket kapcsolni a két fordulatszámhoz? A neten találtam rajzokat de nem tudom eldönteni pontosan hogy ebből csillag vagy delta kapcsolás lesz. Köszi!
simarex | 2902
2018-04-22 08:29:08
[37675]
Mivel a váltó 230-os a motort is állítsd ebbe az üzemmódba.
Szeretnék segítséget kérni. Egy öreg barátomnak szüksége lenne némi anyagi ra,ezért megkért,hogy tegyem pénzé a kő szabályzó gyémántokat ami megmaradt neki. Kb 8db. Sajnos sem a karát megállapítással,sem az árával nem vagyok tisztában.(sem a valós,sem az eladható árával)
Nem arról van szó , hogy hangja van, vagy zavaró lenne, hanem nem lehet megmaradni a gép mellett. A marógépen lévő motorok viszont sokkal csendesebbek.
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2018-04-20 07:14:05 [37660]
ANTAL GÁBOR | 4681
2018-04-20 07:14:05
[37660]
Nekem a CNC sített orosz maróm hoszszánja volt hangos , aztán tettem rá egy digitális vezérlőt , Most sokkal csendesebb . Az iparban a hangos munkahelyeken egyéni védőfelszereléssel védekeznek
Esztergámra sikerült felrakni egy Escap 4.6A-es léptetőmotort DM556 vezérlővel. Beállítgattam, szépen megy. A gondom viszont, hogy iszonyatosan hangos a motor. Ezzel lehet valamit kezdeni? Köszi!
smalla | 1117
2018-04-19 08:54:46
[37657]
Sziasztok, MAZAK CAM T3 CNC eszterga programozásban kérnék egy kis segítséget, mivel kezdő vagyok az ügyben.
Mazatrol programban hogyan tudom azt megtenni egy fúró ciklusban, hogy ne csak a főorsó forogjon, hanem a hajtott szerszám is?
pl a főorsó is forogjon 600-al, meg a hajtott szerszám is (nyilván ellenkezőleg, hogy a furat elkészüljön .
Ha sima fúró ciklust programozok (BOR), akkor csak a főorsó forog, ha marófúrást (MDR), akkor meg csak pozícióba állítja a főorsót, de nem forgatja. Mit kell csináljak, hogy forogjon mind a kettő?
Köszi
keri | 14074
2018-04-17 03:00:23
[37656]
Arra jó az epoxi. Bár általában valamilyen bilincses rögzítéssel látok ilyeneket...és soha nem acélból.
Egy karburátorra kerülne másik légszűrőház, és annak csinálnék egy passzdarabot acélból. Nem akarnám megfúrni meg ilyenek a rögzítéshez, ezért gondoltam a ragasztásra.
A partner szerelő az első ha ő azt mondja hogy nem akkor nem kell megrendelni, amíg nincs rendbehozva minden ... A tévhit az hogy megrendeled jönnek büntetnek ......
Akkor mi a tévhit, pontosan ezt mondom, meg kell nézetni egy reg szerelővel, és ő adhatja be az igényt, de vannak szabályok amit neki figyelembe kell venni, és ezt hidd el ha mondom, mert jómagam is áramszolgáltatónál dolgozok.