Két akármilyen (oda beférő, egyenes) lemezcsíkot ollószerűen összefogsz egy csavarral, fényrést figyelve a mérendő szöghöz igazítod, majd beállított sablont leméred.
Valaki nem tudja esetleg,hogy a YES20-as késtartónak a fecskefarkas része hány fokos(ha késtartó betétet szeretnék csinálni)? Hogy tudom a legpontosabban megmérni? 50 vagy 55.
Akkor elvileg L1-re esni a 230v betap. Az U V W a motorhoz megy. A motoron jó a sont elhelyezés? Mi kell meg a frekivalton hogy csak egyirányba szeretném forgatni. A leválasztó relejevel szeretném kapcsolgatni. És fordulatot is azon keresztül vezerelnem.
Nem a kapcsolót nem tudom megoldani hanem a tekercseket! 2W1 - 2U1 - 2V1 ezek a motorban vannak egyesítve, egyik zajzhoz sem stimmel mert nem tudom szétválasztani. 1W1 - 1W2 1U1 - 1U2 1V1 - 1V2
A motor bekötést linkeltem. Azt hogy a kapcsolódnak mi bekötése még hetvenhét öregasszony sem fogja arról a képről megmondani, hacsak nem ismeri a kapcsolót vagy van hozzá adatlap.
Nincs meg az adattáblája, ezért gondoltam hogy valaki majd a kisípolt vezetékekből és a gyári feliratozásból lerajzolja! Egy Bomar szalagfűrész törött kapcsoló doboza van felújítás alatt...
Ha át is szeretnéd kapcsolni a fordulatot akkor egy relatív bonyolult, direkt ilyen célra készült kapcsolóra lesz szükséged, vagy pedig 3 db mágneskapcsolóra.
Egy kis segítség kellene egy dahlander motor bekötéséhez! Kisípoltam a gyárilag feliratozott vezetékeket: 2W1 - 2U1 - 2V1 1W1 - 1W2 1U1 - 1U2 1V1 - 1V2 Hogy kell ezeket kapcsolni a két fordulatszámhoz? A neten találtam rajzokat de nem tudom eldönteni pontosan hogy ebből csillag vagy delta kapcsolás lesz. Köszi!
simarex | 2826
2018-04-22 08:29:08
[37675]
Mivel a váltó 230-os a motort is állítsd ebbe az üzemmódba.
Szeretnék segítséget kérni. Egy öreg barátomnak szüksége lenne némi anyagi ra,ezért megkért,hogy tegyem pénzé a kő szabályzó gyémántokat ami megmaradt neki. Kb 8db. Sajnos sem a karát megállapítással,sem az árával nem vagyok tisztában.(sem a valós,sem az eladható árával)
Nem arról van szó , hogy hangja van, vagy zavaró lenne, hanem nem lehet megmaradni a gép mellett. A marógépen lévő motorok viszont sokkal csendesebbek.
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2018-04-20 07:14:05 [37660]
ANTAL GÁBOR | 4642
2018-04-20 07:14:05
[37660]
Nekem a CNC sített orosz maróm hoszszánja volt hangos , aztán tettem rá egy digitális vezérlőt , Most sokkal csendesebb . Az iparban a hangos munkahelyeken egyéni védőfelszereléssel védekeznek