Azt írtam, hogyaszondja: Ha most valakit nagyon nagyon érdekel, pár fotót tudok felrakni, de boszorkányüldözéshez nincs kedvem...
Tehát. Vizet nem küldök senkinek. Semmit se bizonyítana, ha véletlenül még sikerülne is egy szkeptikusnak, tuti addig próbálgatná, amíg be nem bizonyosodna, hogy kamu. Attól, hogy fura dolgokban hiszek, még nem vagyok teljesen hülye.
Viszont, ha szeretnétek látni a mérésekről fotókat, grafikonokat könyvekből, azt tudok feltölteni. Mivel ezt nem kértétek, nem tettem.
A helyzet a következő, egyikünk se nagyon fogja meggyőzni a másikat, lássuk be, bármennyi fotót vagy egyebet pakolhatok, ez nem az a fórum. Ha mégis szeretnétek megteszem. A csobogók vélelmezett vagy tényleges hatásáról nyilván szándékosan nem írtam ide, de ha már rátaláltatok gondoltam válaszolok a helyzetnek megfelelően.
Amit viszont fontosnak tartok, hogy fogadjuk el egymás világnézetének a létét, még ha nem is hisszük el. Hiszek olyan dolgokban, amit a mai tudományos világ nem fogad el, bizonyítani körülményesen vagy nehézkesen lehet, ha mégis valaki próbálkozik vele max. kigúnyolják. (Lapos földben azért nem hiszek)
Kis túlzással itt fikázhatná bárki mondjuk a Jézusos, vagy Szűz Máriás CNC famarásokat is, hogy miben hisz hiszen Isten létezése se nagyon van tudtommal bizonyítva. Már ha van Isten.
Annak örülök, hogy mint alkotás tetszik nektek, köszönöm az elismerést.
Azért ekkora eltérést nem okozhatna mint amit írt. Erre csak a csodavíz lehet képes. "Amúgy az áramoltatott vízzel öntözött növények gyökere pl. durván két-háromszorosa a sima vizeséhez képest, a súlyuk is nagyobb."
De szerintem Te sem gondoltad komolyan hogy kapsz tőle, eleve földrajzilag egy más kútból való víz már tartalmazhat másféle ásványi anyagokat ami esetleg a kísérlet hitelét rontaná.
Erre nem gondoltam.Az a baj, hogy az ember mindig magából indul ki. Mivel nem akartam csalni nem is jutott eszembe, hogy akár csalás áldozata is lehetek. Na, de ha ezek után mégis kapnék mintát akkor bevizsgáltatnám először az asszonnyal az összetételét.
Organikus a csobogó mert természetes anyagból van? Akkor egy fa vályú amiből az állatok isznak is organikus. És vitalizált hiszen isznak belőle. (Nem mintha más választásuk lenne a karámban). Kicsit olyan ez mint a vallás. Semmi tudományos alapja nincs csak a hit. Írtad, hogy számtalan kísérlet igazolja a működését. Egyet sem találtam a neten. Talán szerencsésebb lenne a "számos" kísérlet igazolja kifejezés, mivel a nulla is szám. Ez nem von le semmit az esztétikai értékéből, csak ezt a lemniszkátás vitalizálódást nem kellett volna belekeverni. Anélkül csak elismerő véleményeket kaptál volna.
Az esztétikai élményt nem is vitatta senki. Az úgyis egyénfüggő. A kivitelezés nem igen hagy kívánni valót maga után. Az ezoterikus hatással vannak kétségeim nekem is. De látom nem fogunk zöld ágra vergődni a kérdésben. Neked elég a meggyőződés mi inkább a tényeknek hiszünk. Erre pedig te nem vagy kíváncsi. Részemről lezárva. Nem történt más, mint ami ilyen esetekben megszokott.
Alapvetően senki nem azért vesz ilyet, hogy vizet vitalizáljon vele. Egyszerűen tetszik az embereknek, a kertet meg nagyon feldobja. Amúgy vajon lehet pontosan mérni az esztétikai élmény hatását? Mondjuk, hogy csak egyszerűen jobban érzi valaki magát ha egy ilyet néz? Ez a kettő költői kérdés volt...
Az egyik francia ember, aki ilyeneket készít, egyszer viccesen mesélte, hogy egy öreg néni pánikszerűen hívta, hogy jöjjön azonnal, mert elromlott a szivattyú a csobogóban, a macsek meg azóta nem iszik, mert csak abból volt hajlandó inni.
Habár kutyás vagyok, ebben a tekintetben én a macskákkal szimpatizálok
Szinte biztos voltam benne. Pedig könnyedén tiszta vizet tölthettem volna a pohárba a kísérlettel. A kétkedőknek is lett volna egy hiteles kísérleti eredmény. Aztán meg lehet ,hogy jól leesne az állunk. Még vennék is a csoda csobolyóból ha működik. Egyébként van pénz visszafizetési garancia ha nem működik a víztuning?
Tegnap hallottam egy helybél bevásárolt, hogy majd jól megspórolja, c sak nem ebből vett, hanem egy 25 ezresből, több darabot, azt a videóban láttam mi van benne egy ellenállás egy led, meg két kis antennának kinéző szikraköz imitátor.
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2019-01-09 18:59:23 [19658]
ANTAL GÁBOR | 4685
2019-01-09 18:59:23
[19658]
Ja és az aranyozott tekercseket tartalmazó HI Fi csöves erősítőket sem hallom úgy mint a kiagyalói. Akik állítják hogy azért kell aranyozni mert a skin hatás miatt jobb lesz a tekercs Q ja ( Baromság az aranynál sokkal jobb vezető az ezüst de sajna az nem csillog úgy és nem olyan drága )
Egy ritkán publikáló fórumtárs szerint : "csicsavilág "
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2019-01-09 18:54:24 [19657]
ANTAL GÁBOR | 4685
2019-01-09 18:54:24
[19657]
Akik ismernek állítom hogy tudják hogy materialista vagyok ..NEM hiszek a lázas szemű feltalálókban , a zöld energiában , és az örökmozgóban SEM !! Lehet 2 gr / liter ammónium nitrát többet hozna a konyhára
14 évesen ( 1965 ) csináltam szikrakörös TESLA t -de nem lettem " fényevő " Oloid ,globoid nekem egyre megy Rabb Feri fogalmazott jól nem hiszek a varázslatban
Amit mondtak akkor, hogy nem konstans sebességgel forognak a tengelyek, hanem folyamatosan változó sebességgel, meg valami nagyon kemény speciális műanyag kell hozzá, amit japánból hozatnak mert nem bírja a terhelést(?). Pont akkortájt volt fukusima, úgyhogy még valamilyen beszállítási nehézségeik is voltak. Amúgy biztos vagyok benne, hogy töredék áron is meg lehet csinálni.
Itt egy oloid videó egyveleg, amiben van pár érdekes snitt: https://youtu.be/EoXxmgWGl6A
A végén van egy felfüggesztés újjítás, meg láncba is rakta az illető, gondolom sokáig pepecselt vele...
Ez tényleg jó cucc, hatékony keverő, szóval ahogy a többi varázslatnál is, van valóság alapja, csak a varázslat része amit nem akarok kifizetni 3D nyomtatva könnyedén össze lehet rakni egy ilyen keverőt, drága svájci cég nélkül is.
Csak tudnám, hogy mitől. Miután a test matematikai képlettel leírható, nem nagy kunszt CNC forgácsolással (vagy kisebb méretben 3D nyomtatással) előállítani. A két kardán keresztre emlékeztető felfüggesztés szintén nem egy nagy ügy. Ami a titok lehet, hogy milyen gyorsan kell forgatni. Az azért jópofa, hogy a svájci oldalon azt írják, 10 fokozatban lehet a felfüggesztésen változtatni, de ebből 3 használhatatlan. Egyszerűbb lett volna ha azt írják, hogy 7 fokozatban állítható.
Igen. Az oloid már önmagában is egy különleges test. Paul Schatz azt fedezte fel, hogy a platonikus testek felszeletelés és összeragasztás után kifordíthatóvá válnak (inverzió). A kocka (részleges) inverziója során az élei többek között az oloid formáját határozzák meg. A legszebb amúgy a dodekaéder inverziója. A svájci cég képviselőjével tárgyaltunk is anno, az egy dolog amit kiírnak a honlapra, az egy másik amit tapasztaltak, mondanak, mértek. Nincs minden kirakva... A legnyagyobb gond az oloidos keverővel egyébként csak annyi, hogy méregdrága
Rákerestem a neten, mint kiderült (ez biztos csak az én tudatlanságom), hogy az oloid egy spéci test aminek a matematikai alakját és képletét egy Paul Schatz nevű figura írta le 1929-ben. Az "oloid keverő" csak annyit jelent, hogy egy ilyen alakú tárgyat forgatnak a folyadékban. Az első és szinte egyetlen valamire való utalás a keverőre a svájci oloid.ch honlap. A csak annyit ír, hogy energiatakarékos (hatékony) áramoltató, levegőztető szerkezet de semmi többet. Ők már csak tudják, ha a honlapjukat erről nevezték el. Nem állítják, hogy ettől jobb lenne az oxigén, nitrogén oldódása, csak annyit, hogy energiatakarékos.
Létezik egy speciális geometriájú formán alapuló Oloid-os vízkeverő, ami természetes, pumpáló-forgó mozgással keveri a vizet. Youtube-on keress rá az oloid szóra. A lényeg, hogy a mérések után az derült ki, hogy ha csak simán levegőt pumpálnak a vízbe, nagyon hamar visszaáll az eredeti állapot amint megszüntetik a pumpálást / buborékoltatást. Viszont ha az oloidos keverőt használták, akkor jóval tovább maradt magas a víz oldott oxigéntartalma. A magyarázat röviden valahogy annyi, hogy a természetes, ritmukus, pulzáló mozgással hatékonyabban történik a levegőztetés.
Könnyen lehet, hogy a spéci áramoltatások hátterében is hasonló hatás van, már ha elhisszük, hogy valamit használ
Előzmény: ANTAL GÁBOR, 2019-01-08 20:39:44 [19643]
RJancsi | 5811
2019-01-09 07:48:28
[19645]
Na de ki csíráztat magot egy akváriumban?
Rabb Ferenc | 4387
2019-01-08 21:11:33
[19644]
De egy akvárium szellőztetőnél hol marad a misztikum? Kell a hókusz-pókusz a hívőknek. Tudod, a hit üdvözít...
ANTAL GÁBOR | 4685
2019-01-08 20:39:44
[19643]
Egy ( általam kreált ) "tudományos " magyarázat : A lemniszkáta alakú csobogóban a víz sokat érintkezik a levegővel és abban levegő ( oxigén nitrogén stb ) nyelődik el. Az elnyelt gázok jótékonyan hatnak a magok csírázására .. DE ha egy akváriumpumpával levegőt buborékoltatnánk egy akváriumba akkor is ugyanazt a hatást érhetnénk el ( Pedig az akvárium nem is lemniszkáta alakú )
Kb az az eset : hogy" a teljesítmény félvezetőket a füst működteti " ha kijön a füst , akkor már nem működik tovább az eszköz