---------------------- de csak egyiket használd az alap hely ez c:\Program Files (x86)\Arduino\libraries\....... ebbe helyez át mindent a bol C:\Users\tata\Documents\Arduino\libraries\..... ezborit fel mindent forditáskor!!!
Sziasztok! Remélem, hogy holnap megkapom a HC-05-öst. Beállítva!!! Addig ismerkedek az Arduino IDE-vel. Gondom: csak a 0.9-es verziót hajlandó feltölteni. Ha ezt a mappát kiveszem, hibát ír bármelyik letöltött változat feltöltésére. Ha meghagyom, akkor bármelyiket indítom, csak ez kerül fel a 2560-ra. A hex. gond nélkül felmegy, az előbbi probléma csak a program használata miatt lenne fontos.
Nagyon lassu haladni ezel a gps dologal arduino alá több mintapélda is használhatatlan... mikor van forgalom az arduino csak ál nem értelmezi a gps adatfolyamot mert könyvtár stringek hibásak nagyrész... de pláne hogy trüközni kell a fogadot adat menyiségel arduino alat mert véges a softserial buffere és mindig érdemes üriteni és igy ok lesz...
Igen láttam! De az android csatlakozik meg a CNC Control is. Viszont nem megy át a parancs a SHIELD-re. Magyarán mondva meg se nyikkan!
Meg ennyi kudarc után már el is ment a kedvem a további kísérletezgetéstől!
2 db HC06, 3db Arduino Uno, 3 db CNC shield, tehát volt alapanyag az összevissza variáláshoz.
A shieldeket 1-2 megtanultam, sőt! De ez a buethoot NEM MEGY! Lehet én vagyok béna! Ezért inkább már fizetek érte! Ha nem itt akkor majd valahol találok valakit aki kirázza a kisujjból és csinál nekem egyet!
Na jó! Most már tényleg ott tartok inkább FIZETEK érte! Nincs valakinek egy normális BLUETHOOT-e felprogramozva GRBL-hez! Mondjatok egy ÁRAT! (Természetesen értelmes keretek között!)
A GSM rész tud működni SIM kártya nélkül is. A GPRS pedig Digitális GSM kommunikáció, tehát ahhoz kell SIM kártya, hogy azonosítsd magad a hálózaton, és melyik hálózaton.
Android alatt a HC06 is csatlakozik de nem történik semmi (nem utasítható) a LED szépen jelzi, hogy létrejött a kapcsolat. Már oda fajultam hogy elhoztam a céges MAC-et. De a hibák hasonlóak.
A NET meg tele van sikeres párosítással! Öreg vagyok én már az ilyenekhez!
Arany János | 1382
2017-09-10 13:29:31
[643]
Rendben! A jövőhéten nekifutok újra! Más: Hogyan tudom le ellenőrizni, hogy mit töltöttem a Megára?
ha leveszed at09 ugy megy a 2db mega win7 alol? arra gondolok hogy a win7 egy port azonositot oszt ki a megána másik meg arduino ide is álando egy portra akar egyforma eszközt felprogramozni ha több ide fut egysze!!!
Ez párositásná 6 számjegy kel neki 000000 vagy 123456 a régi hcxx 4 számjegy a pin kodja.. De nálam is le le szakat telorol még 1 m is... de az tényleg reménytelen eszköt hamis szar.... amint montam piszkáld az eladó linkeld el neki mi is küldöt neked! Küldenék szivesen de csak 1db van ithon hc-05 de azt használom fejlesztésekhez!
igen etöl féltem at09 az egy rakás használhatalan szar már irtam is korában alap dolgok nem menek rajta hamisitvány az egész cuc cseréltesd ki az eladoval /vaterán ezért montam hc05 küldjön ha azt hirdet és árul!!! at09 clone verzio hc-10 nek de nem azal a chipel és filmware meg ugyan az! én megpobáltam elkövetni vele mindet ami jová tehetné még firmwart is frisitetem rajta de zombi let csak a bluetools neve látszodot telon párositás már aztán vékép nem ment meg soros porton sem reagál...de másnak sem ez reménytelen eszköz
nem tiltja mega az usbje uart0 van meg erre + még rajta van at09 is nemtudja megnyitni egyszere a bluetools és a win usb! ezért montam hogy ha a at09 van a mega uatr0 akor az usb kihuzba legyen power 12v menyen csak!
Ennek ellenére feltettem! Telcsi megtalálta. És el is vesztette. Megtalálta. Elvesztette. "connection failed" De ez a modul nekem egyenletesen villog. Megállás nélkül.