szivesen segitek .... de te olvasod is doksikat amit csinálsz de figyelni kell is a részletekre 1bit eltérés is tud szivatni egy beálitás/program részben borul minden a sikerhez!
Belefutottam egy kis "ASPIRE" problémába. Elállítottam a kimeneti File módját G-code(mm)-ről Tiny G-code(mm)-re innentől kezdve a kigenerált *.tap filéket nem kezeli a CNC szoftver.(a file nem értelmezhető) Hiába állítottam vissza, vagy telepítettem újra (ASPIRE-t) a hiba megmaradt. Valaki tud valami megoldást? Másik gépen jól müködik. Ill. Ez az aspire másik gépen se indítható a kigenerált tap file.
Arany János | 1422
2017-09-18 21:30:26
[689]
Lehiggadtam. Újracsináltam. Felment. Viszont ez nem a Vázlat mappa lenne? Mert telepítéskor a "C-Program..." lett kijelölve, de a Vázlat helyét ő választotta.
---------------------- de csak egyiket használd az alap hely ez c:\Program Files (x86)\Arduino\libraries\....... ebbe helyez át mindent a bol C:\Users\tata\Documents\Arduino\libraries\..... ezborit fel mindent forditáskor!!!
Sziasztok! Remélem, hogy holnap megkapom a HC-05-öst. Beállítva!!! Addig ismerkedek az Arduino IDE-vel. Gondom: csak a 0.9-es verziót hajlandó feltölteni. Ha ezt a mappát kiveszem, hibát ír bármelyik letöltött változat feltöltésére. Ha meghagyom, akkor bármelyiket indítom, csak ez kerül fel a 2560-ra. A hex. gond nélkül felmegy, az előbbi probléma csak a program használata miatt lenne fontos.
Nagyon lassu haladni ezel a gps dologal arduino alá több mintapélda is használhatatlan... mikor van forgalom az arduino csak ál nem értelmezi a gps adatfolyamot mert könyvtár stringek hibásak nagyrész... de pláne hogy trüközni kell a fogadot adat menyiségel arduino alat mert véges a softserial buffere és mindig érdemes üriteni és igy ok lesz...