pont ilyen helyre kellene messzinézős nagyfényerő optimalizálni is tudnánk a rajta megjelenőt, így a 3kW se biztos hogy kellene mindig, hogy rendelkezésre álljon
De nézd meg mire is használják legföképen "reklám" az meg pénz hoz aki reklámoztat igy a hadwer idövel megtérül (panel tv) ez othon nézicskélni/üzemeltetni nem gazdaságos szerintem (ara projektor ha nagy kép az igény) mert hát ezeket távolság kell nézni is (fényerö) miat iszonyat nagy (napsütésbe is jok láthatóak)...
Bár én ilyen mélyen nem mélyetem bele video megjelenitéséig de video prosszecor néven futnak az ilyen cucok gyártó van pár akik korekt nagytudásu vezérlöket gyárt sok szoftveres támogatásal win/androidig is de legföbb alap az ilyen cucokra az network megoldás inkább mindenféleképen számitogép alap olcsobb szerintem megoldásként!
igen! Ez olyan panel amivel azok a nagy bazi nagy pavilon tv vanak kirakva de anak erös video proceszor vezérlésül van azok nem olcsoak... van kis igényre is megoldás ha abban gondolkodsz p2.5 1/32 pixelel is részletes dolgokat tudsz csinálni van 1 pix is de az még ritka és drága a vezérlö hozzá!
cree2, mond csak ez a panel felfűzhető? gondolok itt arra hogy ha kellő mennyiség össze van rakva akkor lehetne belőle mondjuk egy "led" tv ? ún tv fal? köszi R.
Ahogy igértem kiprobáltam egy ilyen led panelt P5 pixeltávolságú 64x32 2048 led van bene rgb panel 32x16cm... adat csati hub75 akár arduinora is lehet vele szorakozni... videon a vezérlő FPGA....
Törölt felhasználó
2018-02-25 11:05:34
[956]
És a többi részét kezeli a windows fájl megnyitáshoz (expoler) *.mht....
Ez a dokumentum egyetlen fájlból álló weblap, más néven webarchívumfájl. Ez az üzenet azt jelzi, hogy a böngésző- vagy szerkesztőprogram nem támogatja a webarchívumfájlokat. Töltsön le egy webarchívumfájlokat támogató böngészőt, például a WindowsŽ Internet ExplorerŽ alkalmazást.
Üdv Annyi ismerős, barátom van már itt hogy már nem tudom ki van olyan aki vágja az arduinot. Ezért keresek olyan emberkét, ismerőst, aki ért az ardu programozásához. Nagyvonalakban, van egy arduino nano, rtc, ws2812 ledszalag + működő program hozzá. (Ez egy óra) Viszon módositani kellene a programot. Hardvert elküldöm ha kell. Nem kérem ingyen. Ha lenne valaki irjon priviben, telszámmal és elmondom a részleteket. Előre is köszi.
Tiszteletem! Az arduinora szeretnek egy Max7219 8x 7segmenses kijelzon megjeleniteni egy xyz valtozoba beirt folyamatosan valtozo erteket. Inicializaltam a ledcontrol.h-t, digitenkent tudok beirni setDigittel, de hogy tudok valtozot kiiratni a kijelzore ? Koszonom elore a segitseget!
Azt találtam ki, hogy ezzel a motorral oldanám meg a leendő lézer gravírozóm burkalat ajtajának a nyitását. Az lenne a cél, hogy az arduino (UNO vagy nano) a 2 végpont közelében lassabban mozduljon. Egyfajta finom mozgást lehetne létrehozni. Be kellene azt is állítani hogy mennyi idejig működjön a motor (vagy hogy hány lépést tegyen meg?) így elkerülendő a túlnyitás.
Hogy kellene ezt megvalósítani? Hogy kezdjek hozzá? (Sose volt még dolgom arduinoval, szóval nagyon-nagyon kezdő vagyok) Tudnátok segíteni?
Nekem még ilyen sem kellene, megoldom magam. Csak azt akaom pontosan tudni, hogy melyik tud legalább 4 tengelyet. A nano csak a mérete miatt izgalmas, de jó a mega is ha csak arra normális FW.
nanon nem minden analog A0..5 van ki hozva ezért van csak 3axig kinai is ezért gyártja csak 3 axisig nanot... hadwer szembesiti a szoftveres megoldást (firmware) vagy uno cnc Shield tülább azon is van nagy vezérlökre ere van firmware is..