Első körben ezt kellene tisztázni: "Elvileg alapjáraton tehermentes a rendszer, csak a résolaj ami "feltartja". Ha korrekten működik a vezérlőtömb,ott nem résolajnak kell lenni,hanem a szivattyú nyomóági olajat akadálytalanul a tartályba visszatérő ágba kell hogy vezesse. A szivattyú nyomó kivezetése és a vezérlőtömb között kellene egy nyomást mérni.Ezen eredmény alapján tovább gondolni a teendőket.
Barkács krompreszoral jártam igy elsem indult 10 fok ala 5W full szintetikus olaj megoldota a problémát! Lehet itt is adalék anyag megoldaná a görcsölést hideg elen !
Az ArtCam-ot még nem használtam ilyen célra, de az ASPIRE külön postprocesst használ a forgatóhoz, ami a megfelelő tengelyt átállítja. Itt nem ez a probléma?
Tud-e valaki megoldást 4KW 3f hidraulikus tápegység lágy indítására? Ahogy lehűlt a levegő, az amúgy is híg olaj annyira lefogja a szivattyút, hogy amíg nem melegszik át legalább 12-14C fokra, a motor leveri a 32A biztosítékot is. Elvileg alapjáraton tehermentes a rendszer, csak a résolaj ami "feltartja".
Frédi | 1667
2019-10-08 08:38:04
[42608]
Köszönöm mindkettőtöknek! WiFi kapcsolattal próbáltam, egyszerű és korrekten működik.
Valaki tudna nekem segíteni szoftverbajban? Van egy 3020 CNC és ehhez Artcam segítségével próbálok a Rotary 4.Axys modulhoz írni egy hengert de valahogy, sosem sikerül, és nem csinálja meg . Ha megcsinálom artcamban ott látom a hengert , de a Mach3 már egy sima lapot lát csak valami beállítás hiba lehet, már a szoftver megírásában ... Ehhez esetleg egy egyszerű mintában tudna valaki segíteni? 2-3 D ben jól megy már de továbblépésként a 4. axyst is szeretném kipróbálni.
simarex | 2923
2019-10-07 12:04:15
[42599]
Akkor még nem láttál ilyen hajtást, van több karakter készlet is benne
Ha jolértem lcds kezelő panelen vanak a nyelvezeti betüid? ocr szoftver az a képről felismeri a betü tipus igy a karakter rész kinyerhető ez olyan 70..80% müködik de elönyöd van belöle!
Köszi az iránymutatást! Ezek szerint megoldható,bár nem tűnik egyszerűnek.A jövőt illetőleg nem árt fölkészülni ilyesmire. (ha kínai lesz a világnyelv)
2 betü is lehet fél vagy egész mondat inkább a karakter felismerés a nagyobb probléma vagy még lehet ocr szoftverrel próbálkozni fordításban! Kinaival voltak már hasonló gondjaim ott csak képröl kelet vissza irni betüket regiszráciohoz turtam a neten egy nyelvész mukit rendes volt ö megoldota a regiszrácios vissza irást!
Az 'Adok-veszek-cserélek. CSAK ÁRMEGJELÖLÉSSEL!' téma, 111056. hozzászólás -ban lévő frekiváltó(ami egyébként helyesen,3,7 kw-os) manualját tanulmányozva arra a következtetésre jutottam,hogy a kezelő nyelvezete Japán. Ha ez valóban igaz,menyi az esélye,hogy a japán írásjeleket nem ismerő is boldogul a kezelésével? Küzdött már valaki hasonló esettel?
Bordogh | 307
2019-10-06 22:23:29
[42592]
Igazad lesz! Az alun és a rézen is különböző mélységűek a bevágások a gumi pedig a tisztítására szolgál. Már csak azt kéne tudnom hogy milyen egy ilyen repedésvizsgáló (tuána keresek természetesen) A walter szerszámra nincs ötlet?
Az acél hasáb esetében egy ehhez hasonlóra gondoltam, mint a képen. Ez egy repedésvizsgáló készülék összehasonlító etalonja, 0,3-0,5-0,8 mm mélységű bevágásokkal.
Üdv! Egy kis segítség kéne. Egy halom ipari cucc került ma hozzám és közte volt az alábbi képeken látható Walter szerszám valamint valamilyen mérőhasáb vonalakkal, melyből alu réz és gumi is található a dobozban. Kérdésem mindkét dolog vonatkozásában hogy mik ezek, és mire használták?
Hát fiúk, sajna ilyen spec önbeálló csapágyat nem találtunk bontottat. Ha megint belebotlok, ígérem, hogy körbefotózom. Amúgy svájci ipari nyomtató papírforgató/pozícionáló egységében találkoztam vele. Ami most nálunk van hasonló gép, abban meg nincs ilyen. Legalább 10-15 fokig eltolható tengelyen agyaltam, majd valamit kitalálok. Lehet, domború palástú mélyhornyú lesz a megoldás, amit a talpas házakba is tesznek.
svejk | 33151
2019-10-04 21:22:12
[42584]
Akartam is a múltkor írni, csak aztán elfelejtettem, hogy én is találkoztam olyan kínai PWM-mel aminél +5 V volt a minimum és 0-V vezérlőfeszre vezérelődött ki teljesen.
Ezt a részét a pipa megoldja , ahogy Dezsoe is írta.
Az usb zavar ügyben vegyél pl. egy ilyet. (anno valamikor én publikáltam hirtelen felindulásból, aztán úgy is maradt)
Nem egy világbajnok elektronika de általában a célnak megfelel. Ebben az esetben majd nem a PWM-analóg kimenetét kell használnod a "leválasztódnak" hanem egy digitális kimenetet kell feláldoznod.
A motorvezérlőd potijának a helyére kell majd bekötnöd ezt is.
Nem, az teljesen független ettől. Valami zavarjel átmegy, azért szakad le. Az a leválasztó, amit használsz, bármire képes, mert csak félig választ le: a test közös a két oldalon. Az USB elég zavarérzékeny.
Ma egy kicsit előbbre jutottam, lecseréltem a potmétert egy ellenállásra (potival megegyező).
Ezek után már tudtam szabályozni a motor fordulatszámát Mach3-al. Ezek után jött a csavar:
Fordítva működött, ha növeltem a százalékot, akkor csökkent a motor fordulatszáma, ellenkező esetben csökkent.
A másik probléma, hogy egy idő után elvesztette az UC100-at, nem érzékelte, csak a számítógép újra indítása után állt helyre a kapcsolat. Ezt egyenlőre nem tudtam behatárolni.
Bizony, bizony ez nem a szokványos beálló. A domború belsőgyűrűvel oldható meg a zárt kivitel. Egyébként kíváncsi vagyok a konkrét típusra és gyártóra.
Mivel nem hagyott nyugodni én is próbáltam rákeresni, de bénának bizonyultam... Pedig valamikor találkoztam ilyennel.
Kétsorost keresek, ha nem találok akkor a 22-es sorozattal kell kiváltani, 2RS1 kivitelben. Hengeres furatú, külsőre ugyanúgy néz ki mint a 2205-ös csapágy.
Holnap tudom csak fényképezni, nincs benn aki megtalálhatja a régit.
Köszi, majd a céggel rendeltetek valami faszántos fogót :D Én anno otthonra vettem egy érvéghüvely fogót ebayról. 1200 ft volt, de olyan jól dolgozik, hogy, villanyos ismerős el kéri néha :D
Ehhez a csatihoz csak gagyi jött. Forrasztani meg nem szeretném az összes érintkezőt. Sajnos a boltokban, meg ugyan olyan hozzá nem értő emberek dolgoznak, mint én így ők sem tudták megmondani, hogy jó lenne e nekem.
Csak tippelek, talán csőtágításra. Nyilván nem fém, inkább műanyag (zsugor) csőhöz. A fogak megakadályozzák, hogy lecsússzon a cső a fogóról amikor a két szárát széthúzod.