remélem ezek mind szabadon felhasználható dolgok. amennyiben nem, és esetleg szerzői jogvédelem alá esnek akkor nem biztos, hogy itt kéne terjeszteni ezeket. nem szeretnék sem magamnak, sem másnak kellemetlenséget.
Köszönjük a feltöltéseket. Az igaz, hogy én (még) nem lézerezek, de szerettem volna látni, mi a kiindulás egy ilyen bonyolult játék(?) elkészítéséhez. Sajnos nekem még az X6-os van telepítve, ezért nem tudtam megnyitni. Van rá lehetőség, hogy ebbe a korábbi verzióba mentve is feltedd? Köszönöm a válaszod. Boldog és sok ilyen munkában bővelkedő új évet!!
Utólagos engedelmetekkel, hogy ezeket kiraktam, de alant láttam, hogy valaki keresett efféle rajzokat. Amennyiben esetleg kellene valakinek valami, csak keressen bátran.
Ezekből már látni fogom mi is a helyes technológia reteszhorony marásnál. Mert ez a lényeg, az aktuális g-kódot általában már sikerül magamból kinyögni.
Persze ez a két paraméteres meg olyan karosszéken hátradőlős.
Ezektől a jelektől is meg lehet zavarodni, van ahol kettős kereszt, máshol idézőjel, jobbra meg balra dőlő perjelek, %, zárójelek, mindenhol más van és mást jelent.
Eh, még azzal küzdök, hogy megegye az UCCNC. Őnagysága nem tűri a szögletes z.jelet a kódban, csak a paraméterezésben. Lehet be kell vezetni még két változót.
Mach3 alatt lefuttattam offline, de eget verő hibát nem láttam.
Azt én is látom a kódból, hogy mit csinál de nem is ez az érdekes - a mach3 ezen varázslói azért elég gyerekcipőben járnak- hanem Ti hogyan írnátok meg a kódot?
Tehát még egyszer 6-os maróval 8x30 mm-es horony 4 mm mélyen.
Én mint amatőr úgy csinálnám valahogy, hogy az első fogás után elmennék valamennyit Y-ba, hogy legalább csak a fogásmélységben menjen telibe és könnyebben kijöjjön a forgács. A végén mondjuk 0,1 mm-es fogással besimítanám körbe a teljes mélységet egyszerre, vagy egy ipari gépnek is sok ez 6-os marónál?
vadember | 1909
2017-12-27 15:22:56
[2851]
Bocs, átvágott a görgetősáv. De arra a kódrészletre amit láttam, igaz amit írtam.