A megosztott rajzok,(még nem az összes) folyamatos bővüléssel, mától elérhető a cnctáron, a nicknevem alatt. Új rajzoknál, a képeket kiteszem ide. További kellemes napot mindenkinek.
logen-20 | 44
2018-01-03 21:19:58
[2927]
nincs véletlenül valakinek egy taraktor reliefje?
cnchuszar | 603
2018-01-02 07:23:11
[2926]
Annyit még hozzáfűznék, hogy tudnám ajánlani a SCRIBUS nevű programot, a CDR szerkesztéshez.Ingyenes, egyszerű, magyar nyelvű.
Jól emlékeztem, most gyorsan megnéztem. A Libre office draw megnyit mindent, ment másként, ingyenes, magyar nyelvű.CDR ből SVG, és ami a DXF-et nyitja szerkeszti, az az SVG-t is.
Köszi a sok megosztott dolgot! Az MTZ-nél nekem csak egy felirat van a fájlon, semmi más. Ezt a .cdr fájlt mivel lehet normálisan konvertálni dxf-be pl.? Nem akarok corelt telepíteni.
cnchuszar | 603
2018-01-01 19:31:18
[2907]
Köszönöm szépen. Valóban jól látod, sok időbe, és kutakodásba került, mire mind a kb 15000 tervet összegyüjtögettem.Főleg Orosz dekorműhelyek, kézművesek, lézerstúdiók szoktak nyilvánossá, és ingyenessé tenni különböző forumokon elég sok dolgot.Fő megoldásuk például, hogy kitesznek 5 alkotást, és a forumozók szavazatai alapján, ami a legtöbb szavazatot kapja, annak a rajzát ingyenessé teszik.Avagy kitesznek egy fotót, elég érdekes szögből fotózva, hogy mi ez?Alatta 5 lehetséges megoldás, és ha a jó válasz nyer, akkor már teszik is ingyenessé.Ilyen például a Dremel pantográf is.Amit nagyon becsülök bennük, hogy ott is mint itt, ha tudnak segítenek, bármit is kérdez az ember tőlük.
Köszönjük hogy megosztod velunk ezt a sok dolgot, Jó látni hogy vannak még rendes emberek hogy önzetlenül megosszák másokkal-velünk a gyüjteményüket. Ha nem is saját szerzemény hanem letöltött akkor is sok időbe telhetett mig összeszedted. Végül is egy kis közösségnek pont ez lenne az eggyik lényege hogy segitsük egymást...