Köszi! Már néztem őket is. Időnként vágok több menetben is, de jobban szeretem, ha egyből "kipotyognak" a kivágott részek. A lézer topicban épp most kérdeztem rá a kétoldalt papírral kasírozott hablemezre, hátha valakinek van tapasztalata vele. Sokfelé és relatív jó áron lehet kapni.
És ha két menetből vágnád? Psoft is csinált már effélét, és tett is fel képet róla.Amúgy egy tipp:ha van dekoros ismerősöd aki rendelkezik adószámmal, akkor Őket ajánlanám.
Köszi, már jártam a honlapjukon, de csak 3 mm-től felfelé van rétegelt lemezük. Az én kis kék lézerem 2 mm-t tud csak egy menetben átvágni. Olyat meg csak a modellező boltokban kapni piszkosul drágán.
Ne fogd vissza magad! Igazi hiánypótlás amivel "telepiszkítottad" a topicot. Pár napja megfelelő alapanyagra vadászom, mert sok mindent szeretnék megvalósítani közülük.
Forgácsoló biztos tudja a választ, ezt miből érdemes kivágni, rétegelt lemezből vagy mdf-ből, illetve hogyan (milyen festéssel) lehet ilyen fényes felületet elérni hogy szép és tartós is legyen?
Ha van 1 kép róla sztem össze lehet legózni könnyen. A gond inkább azzal van, hogy én is kinéztem magamnak a TV torony gömbbel-t meg a fali lámpát hogy megcsinálom. Letöltöttem mindkét file-t, de a lámpa helyett egy szívecskés fát találtam, a torony meg nem az mint a képen és úgy nézem hogy erősen hiányos is.
Persze ennek ellenére én is köszönöm ezeket a file-okat, biztos van közte olyan amit el lehet készíteni.