Megmunkálásoknál érdemes mindíg szemügyre venni az ipari megoldásokat! Én polistyrol lapból szoktam kivágni 1-es ipari maróval, 17000-es fordulattal dolgozom és nem olvad rá! A plexinél is iari fémfűrész tárcsát kéne haszálni! A titok az élben van! Nagyon éles és éltartó legyen!
Bicska | 967
2005-03-29 21:16:00
[7]
Nekem nem nagyon jött össze a körfűrészes dolog, de a flexes igen:)
Lakatos | 599
2005-03-29 20:07:00
[6]
Apró és sűrű fogú lapot használj lassú vagy közepes fordulaton,hogy ne égjen be.Az előtolás se legyen túl nagy.Még csak kézzel vágtam sima körfűrészen,ezért értékeket nem tudok mondani. Kb.180-as lap és talán 600-as fordulat.(Ez asztali hagyományos körfűrészre vonatkozik)
Nem szivesen piszkolnam ossze. Meg a korfuresz ugyis szetdobalna. Lehet, hogy levegovel kene fujni? Errol jut eszembe, van egy olyan, hogy ``Hirsh cso`` Ez suritett levegovel mukodik, cetrifugalis elven, ket kimenete van, egy hideg es egy meleg. A befujt levegonel 40 fokkal hidegebb a hideg kimenete. Nagy hatranya, hogy hangos.
Tudja e valaki, hogyan lehet vastag plexilapot korfuresszel darabolni? Milyen tarcsa kell, milyen fordulat, stb Nekem mindig beolvad, csunya a vagas.
psychobilly | 273
2005-02-22 19:46:00
[2]
Üdv!
Én az Eagle-t használom tervezésre ami magától is tud csinálni HPGL-file-t. Vagy a Galaad nevű CNC vezérlő is tudja importálni az Eagle által készített rajzot és ki tudja marni egyből vagy elmenetni DXF, HPGL, GRB ...stb. formátumokba is...
gépész | 89
2005-02-22 06:42:00
[1]
Üdv mindenkinek!
NYÁKlap marásról van-e valakinek tapasztalata? Milyen PCB tervezővel, milyen maróprogrammal, stb.