PLA az megfelel az élelmiszeripari szabványnak. Hogy lehet mérgező? ABS-ről tudtuk.
Ezt a cikket kicsit felületesnek érzem, ott hogy "alacsony károsanyag kibocsájtású izzószál" meg "gép"
Ha egyszer felmelegítjük akkor vagy párolog a műanyagból valami, vagy nem. Nem az izzószálon vagy a gépen múlik.
Meg azért közlekedéshez hasonlítani is erős túlzás, ha látjuk hogy minden családban 1-2 autó van, nyomtató meg soha nem is lesz. És elég nagy különbség hogy a TDI kipufogóján dől a korom, meg a nitrogén oxid, meg van egy kis szaga az olvadt műanyagnak.
Szép estét! Ma megvettem első nyomtatómat, egy Ender 3-at. Használt, működik, kaptam hozzá egy csomó mindent. Cura-ból még mindig a 15.04 verzió ajánlott hozzá?
RogerCo | 1222
2019-10-15 22:04:19
[23832]
Nem is ezzel van a "problémám", hanem, hogy az öblítés "modelljét" is meg kell csinálni. És nem mindegy, hogy egy adott rétegben mindkét szín van használva, vagy csak az egyik.
De most nem is ez a gondom, hanem, hogy adott ez a sárkány. Fehérváron elkunyeráltam egy ott nyomtatottat. HIBBÁTLAN És elakarok jutni odáig, hogy a hibák, amiket megmutattam megszűnjenek, és utána jöhet a SmartStepper
Igen, működik, csak macera az átöblítést lekezelni. Én Slic3R-t használok. Eddig inkább csak arra használom, hogy a bent lévő két filament közül csere nálkül tudok nyomtatni. De lehet vissza állok a jól bevált MK8-as hotend-jére. A fúvóka is nagyon alacsony, és a munkadarab hűtést is nehéz megoldani.
Ilyen: de a csak a hotend-et használtam belőle. Az a kicsi alu tömb, a kis ventillátorral nem tudta hidegen tartani a "torkokat" így benne megolvad a filament. De ezt kiküszöböltem.
Szia Béla, Köszönöm a képeket. Nos küldöm az enyémeket. Ezek még mindenféle tunning nélkül készültek. Fehérváron Tuba István gépe álltal nyomtatott darabok ráébresztettek van még hova fejlődni. Szóval a jelenlegi hiányosságaim:
Marlinezés közben felmerült egy kérdés(nem csak egy). A z magasságot, hogy mérjem, vagyis meddig tart. Asztal síkjától a nózle aljáig, vagy a felső végállásig. Most, csak beirtam valamit, de pontosan meddig tart. Gondolom nem mindegy, hogy melyik paramétert írom a helyére.
A beleegyezés meg volt az illető részéről, hogy intim fotót meg mutasd a nagyérdeműnek. A szobrok mintáit Te csinálod, vagy letöltöd őket. A leánynak keresek pont valamilyen szobrász programot. Már közőlte, hogy gyorsabban is csináljam a gépet, mert majd kéne neki.
Skr v1,3 alaplap melyik TMC motorvezérlővel működik szépen ? Olvastam kb mindegyikről hideget meleg is :D Így melegszik úgy melegszik ilyen halk olyan hangos..... Nekem egy másik lapon DRV8825 van azzal nincs bajom. Mennyi ebből a parasztvakítás ?
Szia Béla ! Nagyon profi Mutatnál egy képet a másik oldaláról is? Úgy tűnik nekem a legnagyobb problémám a dual hotend-el van. (2 in 1 out) nem tudom megfelelően körbe hűteni a fúvóka körül.
Idén nyáron kijőtel 2009...5130 ezel árasztva van a piac azok joban megérik árban ha elég nema 17 2009 megteszi és jobb az rdson igy mind a korább kiadásoknak 2008,2100,2130...