Ha motor vezérlőt akarsz böviteni spi busz megoldás kell felfüzheted őket spi (TMCXXXX) meg akármilyen vezérlön akad MARLIN meg támogatja 8..9 axisig! de elfogy a választék! link
Milyen board-ot ajánlotok ami : - 32bit-es - LCD kijelzőt meg tud hajtani - 6 tengely (X,Y,Z,E1,E2,E3) - meg a szokásos,asztal fűtés, fej fűtés, pwm venti végállások stb
Törölt felhasználó
2019-10-12 22:02:09
[23777]
hamár konyha... Belga csokis gesztenyés somloi (pla)..
katana élező tartó sima (pla)...
szf | 4419
2019-10-12 19:59:45
[23776]
Muuuu
guliver83 | 3234
2019-10-12 15:42:20
[23775]
Köszönöm! Sikerült megoldani! Volt egy alkatrész ami két darabból volt összerakva és amikor ki akartam törölni a fölösleges alkatrészeket a jó alkatrész is széthullott ! Az volt a lényeg, hogy a másik oldalára kelet fordítani és így jó lett!
Ha már edénybevonat. Csináltak olyat is hogy nano szén réteggel van bevonva az edény. Ez úgy készül hogy sima öntöttvas edény izzásban lévő állapotában lespriccelik növényi olajjal Vagyis a régi jó klasszikus öntöttvas serpenyő még mindig versenyben van, csak jó drágán adják őket.
keri | 14033
2019-10-12 11:14:40
[23769]
És az is vicces, hogy teleshopos cégeknél kapható csak
Amúgy vannak tényleg kerámia bevonatos edények márkásak is. Jó is valamennyire. Új korában jobb mint a Teflon, de fél év után ugyan úgy ráég mint a zománcosra. A teflon meg amíg rajta van addig hatásos, szóval kerámia ide, kerámia oda, ezek is lekopnak.
Amikor letöltök a netről egy alkatrészt de több darabból áll , de van olyan ami nekem nem kell azt hogy tudom kitörölni vagy levágni átszerkeszteni? STL fájltípus .
Törölt felhasználó
2019-10-12 09:31:27
[23767]
Csak sántit ez a kifejezés "micro kerámi" ha enyire ismert nem található rola szinte semmi technologiai leirás ez valami fantázia elnevezés más néven fut ez a kerámia tipus...
Előzmény: Szalai György, 2019-10-12 08:32:03 [23766]
Tefal serpenyön nézegetem ezt a fehér kerámia réteget ehez sem tapad szinte semmi valami fantázia neven van reklámozva micro kerámia de lehet szimpla polírozót Al2O3 kerámia teflont jo lenne nyugdijba küldeni!
Nyugodtan tegezzen csak 31 vagyok. Igen ismerem, elég hasznos oldal, de sajnos van pár dolog amibe belefutottam ezzel a lappal marlin kapcsán ami ebben nincs benne
Annyira felcseszett már, hogy 2 év alatt nem lehet beállítani ezt a fos lapot marlinnal , hogy már túl jutottam azon hogy kiviszem az udvarra és belövöm rajta a as sniper puskát :D Már a beledöglök akkor is megcsinálom ezzel, utána meg a másik lapot a smoothie-vel.