már többször rendeltem Thomas fórumtársunktól alkatrészeket, mindig a megbeszélt időben megfelelő minőségben megkaptam. Nagyon rugalmasan áll minden kéréshez. Bátran ajánlom.
Nagy és kisméretű, hagyományos és cnc gépekkel, vállalom alkatrészek esztergálását, forgástestek, tengelyek, csapok, orsók, egyéb munkadarabok kivitelezését. Alapvetően egyedi gyártással foglalkozom, de természetesen megoldható a kisszériás vagy nagydarabszámú gyártás is. A gépek c tengellyel rendelkeznek, így pozíciófúrások, kisebb marások is elvégezhetők! Korrekt , minőségi munka, gyors határidők. Bármilyen kérdésre privát üzenetben szívesen válaszolok, vagy várom a rajzokat a tamaslajosmezes@gmail.com címre. Anyagfelhasználási tapasztalatom széles skálán mozog, gyakorlatilag a műanyagtól kezdve a nemvasfémeken át a rozsdamentesig. Helyileg Kecskeméten munkàlkodom és természetesen számlaképes is vagyok. Köszönöm hogy elolvastad!
Üdv: Thomas
Eperko | 1
2021-04-16 23:12:21
[9356]
Szervusz! Szükségem lenne pár forma kimarására, lehetőleg a jövő hét közepéig. Negatívokhoz kellenek, sokszorosítani szeretnék. Nem volt még dolgom cnc marással, XPS habból gondoltam vágatni. Nyolc formáról lenne szó, a legkisebb darab legszélesebb átmérője 100 mm, a legnagyobbé pedig 500 mm. Szívesen küldök fileokat bármilyen formátumban, ha érdekel. Pest környékén értük tudok menni, de esetleg a postázás is működhet. Bevallom, egyetemistaként nincs nagy anyagi keretem, de remélem, meg tudunk egyezni.
Az alábbi két modell legyártásra keresek hobbystát, esetleg olyan céget aki le tudná nekem gyártani.
Alapanyaga Eps-200-as polisztirol natúr kivitelben, amit biztosítok.
A modell szétdarabolható a kivitelezéshez.
Ajánlatokat privát üzenetben, vagy a mucsinyizsolt@yahoo.com címre várok.
amper | 469
2021-04-13 13:17:24
[9354]
Üdv, kellene egy kis sos segítség valakinek a 17 ker-be vagy közelbe van marógépe és egy kis szabad ideje? Ezt kéne leszedni100x30mm tömör vas anyag 1cm-es részt kellene lemarni ahol fekete filccel megjelöltem kétoldalt, ezt a kis részt úgy flexeltem le de keserves és nem pontos.
mastro | 12
2021-04-12 21:28:44
[9353]
Sziasztok vállalok esztergályos munkát nagy sorozatgyártás vállalok . Keresen privátban aki tud .
muki | 124
2021-04-08 18:02:20
[9352]
Üdv.!
Keresem azt a szakit, aki rendelkezik 5 tengelyes géppel és tapasztalattal hab marásával. Üvegszálas öntőforma ősmintáit kéne elkészíteni.
Befoglaló máret: 650X650X650
Mindenről van model!
kép:
SándorP | 307
2021-04-06 19:38:58
[9351]
Szia! Csak jó tanács képpen, ha megbízást keresel akkor maximálisan töltsd ki az adatlapodat, sokkal nagyobb esélyed lesz. Tisztelettel: Sándor
Üdv! 5mm falvastagságú 70mm átmérőjű alu cső CNC marására keresek valakit,lehetőleg Szabolcs megyéből vagy vonzáskörzetéből. Elérhetőség adatlapomon. Köszönöm.
Kidwick | 2567
2021-04-05 14:06:12
[9347]
Üdv! A képen látható paraméterekkel rendelkező hajtókart kellene legyártani valami jó kopásállóságú anyagból. Pár db-ra lenne szükségem. Ajánlatokat privát üzenetben is kérem jelezni!
schlosser409 | 63
2021-04-02 09:15:53
[9346]
Sziasztok!
Hidraulikus élhajlítógép régi cnc vezérlését kellene újra építeni.Erre keresek valakit! Köszi,Üdv.
koferi | 164
2021-03-31 19:37:35
[9345]
Sziasztok!
Keresünk elektronikához értő munkatársa(ka)t ideiglenes munkára. Feladat: Egyedi kiállítási eszközök összeszerelése. LED szalagok, nyomtatott áramkörök forrasztása, kábelezés, mechanikai munkák. A munka időtartama előreláthatólag 2-4 hét. Munkavégzés helye: Budapest XXII kerület, Campona közelében. Jelentkezés az adatlapomon található telefonszámon ,e-mail címen vagy fórumos privát üzenetben.
Tari Gábor | 246
2021-03-30 15:58:57
[9344]
Üdvözlet,
Egyszerűbb és később bonyolultabb automatizálási feladatokra keresek szakembert, egyenlőre alkalmi jelleggel. Célgépek építésével foglalkozom, van konkrét feladat, de hosszútávon a az alkotóközösség építése a célom. Kimondottan az automatizálási, tehát hardver/szoftver oldalon lenne szükségem partnerre. Nem feltétel a 10 év gyakorlat, tőlem lehetsz egyetemista vagy nyugdíjas, de legyél megbízható, talpraesett, megoldásorientált. Részletekért keress privátban, vagy telefonon.
RJancsi | 5809
2021-03-29 10:10:27
[9343]
Bilog ügyben azért ne felejtsük el, hogy nem az ipari megoldásokkal kezdődött a témna, hanem egy gyerektábori alkalmi tevékenységgel.
"... Egy gyerektáborba lenne a tábortűzben felhevítenék és fába égetnék ..."
Nyilván egy hőfokszabályzós elektromos égetőbélyeg lenne az igazi, de nem az a feladat. És a gyerekeket ismerve egy izzó vasdarab látványa jobban tetszene nekik, mint egy ultramodern PID vezérléses kütyüé.
remrendes | 4150
2021-03-29 09:38:58
[9342]
En ugyan statisztikat nem vezetek, de amiket geppel csinalnak, azoknal nem gondolnam, hogy tuzet raknak a gyarban. Az egyediekre pedig jellemzoen festik.
"Az égés fázisai – Égés. 400–500 °C között egyre fokozódik hőmérséklet emelkedés, és a gázképződés eléri a maximumát. – Faszén égése. 500 °C felett csökken a gázképződés, a már elszenesedett fa részek meggyulladnak és elégnek. Megerősödik a hőtermelő (exoterm) folyamat, és a hőmérséklet elérheti a 1000–1200 °C-ot"
Forrás: Dr. Restás Ágoston ÉGÉS- ÉS TŰZOLTÁSELMÉLET
http://m.ludita.uni-nke.hu/repozitorium/bitstream/handle/11410/10409/Teljes%20sz%C3%B6veg%21?sequence=1&isAllowed=y 33. oldal
A raklapbélyeget meg tökéletesen ellenőrzött módon elektromos árammal fűtik, legfeljebb 300 fokra.
900 °C körül megolvad, de természetesen már előbb meglágyul. Fatüzelésnél akár 800°C is lehet a hőmérséklet. Egy tűzben hevített bilognál ez nem túl szerencsés.
Sziasztok! Keresek vállalkozó szellemű lézerest, aki kb 180 darab 180x120-as befoglaló méretű darabot kivágna nekem 4-es rétegeltből. Vágás+gravírozás kellene
Motoros | 5070
2021-03-27 12:41:47
[9333]
pont ilyeneket (is) gyártok. 22 mm hosszból van több ezer. keress meg, meg egyezünk biztosan.
kellene nekem 1200 db alumínium távtartó persely, 6-8 mm külső átmérővel, egy M4 csavarnak kell átférni a belselyében.
pl. 6mm külső átmérőjű 1mm falvastagságú alumínium csőből kellene leszúrni 1200 db-ot.
Erre szeretnék árajánlatot.
Fanyűvő | 231
2021-03-24 09:17:17
[9327]
Sziasztok!
Egy különleges dohányzóasztal elkészítéséhez keresnék vállalkozó szellemű kivitelezőt.
Adott egy kb : 60-70 cm átmérőjű farönk, aminek a magassága is kb: 60 cm. A belseje kikorhadt a korhadt rész ki lett tisztítva.
Ennek az anyagnak az alsó és felső síkját kellene síkba marni. A felső síkba a külső körvonallal párhuzamosan kellene egy a külső méretnél néhány cm-rel kisebb süllyesztést (10-12 mm mélyen) rakni a közepébe. Ebbe a süllyesztésbe egy üveglap ülne bele. A süllyesztés és az üveglap sem szabályos kör alakú - sajnos.
A famunkára, és az üveglap megmunkálására is kellene ajánlat. Győr és a tágabb környéke lenne a legjobb, persze akár távolabbi helyszín sem akadály.
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni!
KopogoT | 3
2021-03-23 07:55:19
[9326]
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani oktatót, aki aspire programban tud segíteni szerkeszteni? Vagy videóhíváson keresztül vagy helyszíni oktatással lenne a legjobb. (Budapest XIII kerület)
tov | 21
2021-03-22 13:29:19
[9325]
Sziasztok!
Ha jól tudom itt többen is készítenek egyedi butorokat is. Nekem a képen szereplő, de nem teljesen a gyári méretű mosdótartóra kellen valaki, aminek a nehézségét az íves(r=250mm) ajtó jelentené a tető egybe van a mosdóval azt én megoldom. Aki el tudná ezt vállani az kérem keressen meg magánban és megbeszéljük a részleteket
Ezekből a beirásokbol kétejek vannak a valódi precíziós fémipari gyártás fogalmáról is aki tudja mit is jelent az ezredes tűrés megtartani (aki látott is pl golyós orsó megmunkálás mi az elsö tényező minden egy hömérségletre (munkadarab,levegő,hütöközeg,szerszámgép,) kompenzálnak mert az már gyártási pontatlansághoz vezet ezredes úrnál! Még a sima csapágy illesztéses trükk is jól szemlélteti csapágy csebben tengely a hűtőben ott meg csak 1 század tűrés van és látszódik az zsugorodási tényező!
Szia ! Én már csináltam ilyet, de a billogot acélból kell megcsinálni, mert a sárgaréz verziót veszélyes dolog tábortűzben hevíteni. Küldd el a képet, mondok egy árat. Üdv Z
fel kell polírozni a felületeket és akkor nem ragadnak Fröccs szerszámoknál gyakran van ilyen illesztés, bár nem ennyire durván precíziós, de fogtam már ilyet a kezemben többször, kiállításokon ilyenekkel hakniznak az ultrahangos polírgép forgalamzók
Sziasztok! Tud valaki egy kb. 50-80mm átmérőjű sárgaréz bilogot marni kép alapján? Egy gyerektáborba lenne a tábortűzben felhevítenék és fába égetnék valaki csinált már ilyent? Amennyiben van ötlet vagy valaki megcsinálná kérem keressen privát üzenetben. Köszönöm.
Sásdi Zoltán | 725
2021-03-16 07:30:28
[9318]
Biztos kamu: 0.003mm!!! Az úgy össze ragad, csak 1x nyomod meg, és benn marad.
A huzalszikrával is 2 darabból lehet csak megcsinálni ,vagy ha egy darabból készül akkor beesik a kivágott darab ( a huzal vastagsága miatt "kiesik" valamennyi anyag a két munkadarab közül..
Huzalszikrást keress, több darabból megcsinálják. Aztán elkészülés után összeköszörülve. Aztán meg kell még egy megfelelően rossz minőségű kamera, hogy tényleg ne látszódjon a felület. Ha valami sík felület van alatta, akkor ilyen szép lassan csúszik össze.