Én is letöltöttem már egy jó ideje a Fusion 360-at,de még csak kezdeti próbálkozásaim voltak vele. Tetszik a program, csak minimális angol nyelvtudással kicsit nehéz a használata. A Design Spark Mechanical egyszerűsége után még ez tűnik eddig nekem a leghasználhatóbb tervező programnak,viszont annál sokkal sokkal összetettebb.
sanyi | 1913
2016-10-05 21:03:26
[8]
Egy apró kiegészítést tennék. 64 bites operációs rendszert igényel. 32 bitesen nem fut. vagyis viszonylag modernebb vas kell alá.
Anno a MasterCAM-hez készített egy fórumbeli barátom egy hangalámondásos oktató videót, mely az első vonalhúzástól végigkísért a G-kód generálásig.
Első nap, notin ment a videó én meg majmoltam a teendőket a másik gépen. De még így csak vagy ötödjére sikerült azt elérni mint az oktatóvideóban. Szóval én nem vagyok egy egyszerű eset...
A Fusion 360 az Autodesk cég programcsomagja, amely használható: - 2D/3D rajzoláshoz; solid, mesh és parametrikus modellezésre(CAM), - digitális szobrászkodáshoz (Sculpting), - szerszámpálya generáláshoz maróra, esztergára, vizes vágóra (CAM), - a modellekből animáció készítésére (Animation) - a testeken szimulációk, végeselem-analízist végrehajtására erőhatásra, rezgésre, hőterjedésre (Simulation) - műszaki rajz készítésére (Drawing) - valósághű képek létrehozására (Render) - és még ki tudja mire
A Fusion 360 program ingyenes - tanulóknak - magánhasználatra, hobby célra - évi 100.000USD bevétel alatti kisvállalkozások számára
Letölthető innen, a Download Free Trial gombbal. Ezt feltelepítve egy 30 napos próbaváltozatot kapunk, az első indításkor létre kell hoznunk egy felhasználói fiókot, melyhez nevet, jelszót, működő email-címet kell megadni.