Valaki tudna ajánlani ingyenes magyar-angol szövegforditót?
n/a (inaktív)
2006-10-03 22:17:00
[143]
Én tegnapelott adtam a cseh cégnek egy kérdés listát (méretek, árak, a lin. vezeték mérete, hozzátartozik-e a csúszka, csapágyházak, stb.) Sjnos eddig még nem válaszoltak. Lehet, hogy a segíteni akarásból csak hujítés lesz a vége az én részemrol. Minden infót amit megtudok, megosztom veletek. Sajna nálunk ez ilyen lassan megy és úgy látom, hogy a cseheknél is!
Bicska | 967
2006-10-02 21:06:00
[142]
Mint írtam, "~lehet, hogy olcsó, de nekem még így is drága" Tehát tudom, hogy mennyi a gyári ára, és tudom, hogy megéri, de most per pillanat nem biztos, hogy tudok ennyi pénzt erre a célra kiadni...(feltéve, hogy pl a 4db 0.8m hosszú kocsi+sin ára 120 000Ft)
Nem felejtettem el. Azt írta nekem, hogy ha munkában lesz leméri a pontos méreteket és elkuldi. Azzal is tisztában vannak, hogy így, méret nélkul nehéz, de még nem gyozték feltenni a netre.
Találtam egy osztrák céget, ahol válogathatunk az alu profilokból. Árakat még nem tudok. A cím: http://www.blecha.at/hu/ Sajnos a Sz.fehérvári cég időközbel megszűnt, így oda már nem mehetünk. (pedig ott igen sok profil volt viszonylag jó árakon... (
Bicska | 967
2006-09-30 18:47:00
[136]
~kb 10-zel kell szorozni az árakat és úgy jön ki Ft-ban. Engem is a THK vezetékek (F13; F16;F18) érdekelnének, noha lehet, hogy olcsó (20-30Ft körül van náluk)nekem még mindig drága. Kérdés, hogy méteres darabok vagy 20cm-sek...Ha métere ennyi, akkor talán még bevállalnám..
Most írt vissza, én az alu profilok miatt érdeklodtem. Úgy néz ki a dolog, hogy valamik használtak ezekbol a dolgokból. Kérlek írd meg a konkrét kódokat mire gondolsz és én rákérdezek. Egy kicsit lassabban megy, tegnap déltol ma délután írtak vissza. A lin.vezetékekre és csapágyházakra is rákérdeztem, ha elkuldi, kozzé teszem itt a fórumon. Ja, az alu. profilok méretei: 45x45 és 45x90.
Szia loránt Ha igaz amit látok hogy THK lineéris csapágy , akkor nagyon fog érdekelni mindenkit a téma csak valoban tudni kellene az árat meg a méretet . Tibor
Igazad van, írtam nekik, ha valami újat tudok jelentkezek. De, ha úgy veszed már egy csapágyházért nem sok pénz, még ha nincs is benne csapágy. Ja, milyen nálatok kurz a cseh korona? Ha átszámoltam Sk-ra, nekem nagyon jó ár jott ki. Pl. egy csapágyházat legyártanál 400,-Ft-ér? Saját gépem van, de ennyi pénzért még az anyagot sem tudom megvenni.
Nem teljesen értem, hogy mire vonatkoznak az árak. Csak általánosságban? Mert nincsenek méretek stb..Pl én speciel a lineáris sineket néztem, nem tudom, hogy az ár a kocsira vonatkozik vagy mire..és hogy métere annyi stb..
Találtam egy cseh oldalt, szerintem bomba jó áraik vannak. ITTÉrdemes megnézni! Ott vannak a nagy felbontású fényképek és az árak is. Ha valaki peig rendelne szeretne, szívesen lefordítom, vagy meg is rendelem neki.
Üdv! Forgácsoló szerszámok és technológiai paraméterek:www2.coromant.sandvik.com/hu itt a keresésbe be kell irni:"corokey" és pdf-ben le is tölthető (bocs nem tudtam belinkelni ,béna vaokD)
Balu | 1039
2006-07-23 22:26:00
[123]
Sziasztok!
Ezt találtam most: www.polinoor.hu Gondoltam érdekes lehet! Anyagok gravírozáshoz, fóliák stb. Ja és azon ritka magyar cégek közé tartozik akinek van fent árlistája!
Üdv! Balu
sasi | 1903
2006-06-30 13:02:00
[122]
Szervusztok Kollegák! A link, amit ajánlok a CNC humán erőforrásának közérzete szempontjából van nagy jelentősége, röviden: időjárás, www.idokep.hu Üdv sasi
Nagy Zoltán | 376
2006-06-26 22:36:00
[121]
Sziasztok! Ezt most találtam:CNC bank Nem hobby kategoria, de rengeteg infó van az oldalon
Balu | 1039
2006-06-24 17:31:00
[120]
Szia Tibor!
Nem hobby, de a felépítése nem áll olyan messze tőle, kivéve a profi útmérőket és szervóhajtást. Még nem tudtam feladni a késeket!
Üdv! Balu
Hunka Tibor | 8036
2006-06-24 15:07:00
[119]
Szia balu Csak az a kérdésem ez ott HOBBY ? Kés nem jött meg Tibor
Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt! Sok kép és videó egy gyári gépről! Aki most tervezgeti a mechanikáját annak jó ötletanyagnak is mivel egszerű felépítésű! A videókon a gyorsjáratot figyeljétek! Nem rossz!
Hallihó! Lámpás!!! Köszönjük, hiszen ez a szájt ezért lett kitalálva, s amenyiben mindenfélével teleszemetelitek aminek magán E-mailben lenne a helye soha nem lesz rend, sem a fejekben sem itt! Azért, próbálkozzunk....! Üdv.: Árpád
Szia Szobrász! Én kb. egy hete rendeltem ezektől a hollandusoktól 3 db. 2.1 Nm-es mocit. Kíváncsi vagyok, mikor és milyen cuccot kapok, mert az áruk több mint jó. 180 pénz volt ez egész.
Talaltam egy erdekeset, azoknak, akik a kisformatumu Ezermesteren nottek fel Minden megbutykolheto
Nagy Zoltán | 376
2006-05-10 21:55:00
[108]
Szia Szobrász! Erre én is kiváncsi lennék, szerintem gyanusan olcsó.
victorhu | 225
2006-05-10 19:56:00
[107]
Sziasztok!
Ezt érdemes megenézni! A fickó 1:1 méretben utána épített egy 1918-as Bentley csillagmotort. Fantasztikus munka! http://www.setzstock.de/motor/projekte.php?sp=umlaufsternmotor&sm=0&si=0 Üdv
Balu | 1039
2006-05-01 14:47:00
[106]
Szia szobrász!
Kiváncsian várjuk! Tényleg döbbenetes áraik vannak! 1Nm-es motor 23euro-tól!
n/a (inaktív)
2006-05-01 13:40:00
[105]
Sziasztok! Itt egy remek link, figyelmetekbe ajánlom (főleg) a nagyobb léptetőmotorok árát!(az inerciájuk is igen bíztató: 2900 gcm2, így később esik le a nyomaték!!!) Én pár hét múlva rendelek néhány 6.4 Nm-est, majd megírom a tapasztalataimat a cégről!
Üdv mindenkinek! Koktélkeverés számítógéppel léptetőmotoros megoldással avagy mindent el lehet bonyolítani http://www.ceeo.tufts.edu/cool/me184_mme/Design.html