Egy látványos, érthető kis tananyag a "Tehetetlenségi erők, forgó mozgások" témaköréről, ami szervesen kapcsolódik a CNC hajtásoknál felmerülő méretezési problémákkal. Tanulságos lehet mindenkinek:
Hoppá. A véletlenül leokéztam. Tehát a Flash-ek: Demok A licenchez a hálókártya címét kell elküldeni. Ez egy hatszor két számból álló sorozat.Winnél a parancssorba be kell írni hogy ipconfig /all és kiírja fizikai címként (angolosan Host ID).
Egy igen figyelemreméltó CAD progit lehet letölteni itt:http://www.cad-schroer.com Érdekessége, hogy 2D nézetek vetítésével hozza létre az objektumokat, ennek ellenére még szereléseket is lehet csinálni benne. A progi magánhasználatra ingyenes, de licencelni kell. Ez úgy működik hogy meg kell adni annak a gépnek a hálózati azonosítóját ahova telepíteni fogjuk és küldi a kulcsot, amit félévente ingyenesen lehet megújítani. Ja és Linuxra is van.
n/a (inaktív)
2009-10-14 01:30:00
[897]
Aki építget házilag. Ajánlom figyelembe a következő weboldalt : http://www.banki-sos.hu Nagyon jó termékek vannak az esetleges mechanikus hajtások megvalósítására
Üdv. az Uraknak! Valaki a múltkor keresett lézerpasztát, talán Danibá... Trotec-Kft 2009-es árlistája. Nem a legolcsóbbak,de ez is egy beszerzési forrás,lehetőség. Más egyébb dolgok is vannak náluk.
Szalai György | 9490
2009-10-02 21:24:00
[891]
Hát 0,001m x 3,14 x 325000n/min / 60 = 17,00833m/sec Az sok? Vagy mire elég?
6 fele hazaér feleségem, bekapcsolja a gépet és akkor le tudom teszteni a munkahelyemről...de reméljük ez a routeres FTP jó lesz, mert az tényleg tud folyamatosan menni.
Holnap meg elviszem őőő már nem tudom kinek a DVD-ket ő is felrakja, szóval dúskálni fogtok az elérhetőségben.
közben (Hála MoparMan-nak) ez a része, vagyis az IP és az állandó név, megoldódott. Még van némi kérdéses beállítás a könyvtárakhoz, de remélem ma megoldom. Onnantól lehet jelenkezni accountért. De majd szólok ha minden ok. Igy éjjel nappal futni fog, bárki számára akit beregelek. A sebesség még kérdéses, de majd kialakul, hogymit tud. Elméletileg feltölteni 12Mb-tel lehet, le pedig 2Mb-tel. De ez csak elmélet.
Nem kell ahhoz kikapcsolni, menet közben is tudnak IP-t váltani. Mondjuk nekem azóta még nem változott hogy beállítottam az FTP-t
Csak azt nem értem hogy a normál esetben 2Megás feltöltési sebességemből miért csak 4k-val megy a torrent...az FTP-t nem tudom mert a windows FTP szervere még azt sem közli velem hogy csatlakozik e valaki az FTP-re.
KisKZ | 6456
2009-09-06 20:58:00
[875]
jah! A ROUTER típusa ASUS WL-500W.
KisKZ | 6456
2009-09-06 20:58:00
[874]
közben tegnap összetettem az uj routert egy 250 GB-os külső Vinyóval. Torrent, FTP letöltés már megy rajta. Most még azt kell kitalálnom, hogy hogyan tudok rajta FTP-szervert indítani. Egyáltalán, tudok-e, ha nincxs fix IP-m a szolgáltató felől. MOndjuk gyakorlatilag, aramszünetet kivéve soha nem kapcsolom le, így elméletileg igen hosszú ideig azonos az IP-m. Legalábbis igy gondolom.