Van hozzá egy sara digitális dőlésszögmérő is, ha marok a géppel 45 fokot és beteszem nulla fokba az asztallal akkor az nulla lesz órázva is. Nem dícséret mert fel kellett azért marni a műszert. Biztps kínai:) de jó . Sajnos ezek a satuknak a mozgó pofáján alul a papucs fix .
Dóógozok én ám ezekkel már nem ilyen szépek,de vigyázok is rájuk.(egy jó magyar 125-ös satu felújitva,bronz lemezelve a prizma,full kotty mentes,nem emel 1 tizedet sem,pofák ujra recézve). És egy 140-es /160-as/ párhuzam satu,FPO-13 on szolgál.
Vetesi75 | 1635
2017-12-14 00:29:43
[36]
150-es York - bátran merem ajánlani, valódi ipari kategória -, valamint 125-ösök párban:
Lehetne a díj, mondjuk... Egy hét teljesen legális másodregisztráció. Valami kifordított, de az eredetire utaló, vagy az eredetit sejtető nickkel.(lásd pld. ABC-CBA, vagy ELIN-NILE) Ezen egy hét alatt, az új nickes minden adok/veszek-ben kínált portékáját KÖTELEZŐ lenne megvenni bárkinek, aki bizonyíthatóan kinyitja a topikot. Az adatlap bárki általi firtatása, valóságtartalmának kétségbevonása ezen egy hét alatt, azonnali,és végleges "ejnyebejnyét" vonna maga után.
Remélem a nyertes az első képen látható szín ( amit találsz itthon festéket azt mind keverd össze - a fiam szerint egyszerűen "fos"), a másodikon a retro kék színű látható ami gondolom esélytelen az aranyéremre .
jani300 | 12257
2017-12-13 22:26:24
[9]
Hát sajnos most jobbat nem tudtam , meg nem is bírom el ,és nincs is hova bevinni . És ha felkeltem a gyereket lehet költözhetek . Nyugodtan töröld ha nem üti meg a mércét