sajnos rá kellett jönnöm, hogy sem időm, se energiám nem lenne ehhez a géphez, a szemem valószínűleg jobban kívánta, mint az eszem. Egyébként nem szoktam kupeckedni, nem az én stílusom. Az ár egy irányár volt, mivel mindenki alkudni akar, de szerencsére jó helyre kerül, mert Bandi barátom megveszi 150.000Ft-ért.
Ez a nyilvános fórumok előnye. Közzé teszel valamit, ami után érdeklődsz, és elviszik az orrod előtt... (Esetleg még önzetlenül adsz is szakmai tanácsokat a javításhoz, alkatrész beszerzéshez, azután kifizetheted az "árrést" valakinek.)
Szép darab, jelenleg 301 Ft-on áll a licit. Ma zárul az aukció. (Nem az enyém, nem vagyok érdekelt az eladásban.)
dtb | 1914
2020-03-01 23:07:09
[525]
Páran érdeklődtek már cnc futtatásra alkalmas PC-ről, itt nagyon jó árak vannak, és az i3 proci szinte mindenre elég. Ezek bővíthető gépek, de azt azért ne árt tudni, hogy ezek nagy többsége "low profile" kialakítású, vagyis az esetleges bővítés esetén a normál bővítőkártya nem megy bele, mert kicsi a hely. Core i3
Ez a sablon kinai,mint minden,de el is készítheted.Annó amivel én dolgoztam egy 1mm-es acél lemezből volt kivágva,és egy mérőszalag darab volt ráragasztva.A kép a bangood-on levő árat mutatja.
drehás | 350
2019-05-15 08:56:22
[497]
Szevasztok! Tudom nem a spanyol viasz,de sok kezdő is van az oldalon ezért mutatom meg ezt a furóélező sablont.Én kb 50 évvel ezelött dolgoztam egy német nyomdagépgyárban szerszám köszörűsként,és ott találkoztam ezzel az egyszerű ügyes élező sablonnal.Kis gyakorlással nagyon pontos fúrókat lehet vele köszörülni.