Eladó a képeken látható 2db dc servo. Semmilyen információm nincs róluk. A szénkefék szép állapotban vannak! Talán 1000-es enkóder lehet rajtuk. Az egyik 1.8 a másik 2kg. Talán olyan 150-300W körülire saccolnám őket. Az enkóder borítása természetesen meg van csak a fényképezés idejére vettem le. Enkóder típusa HEDS9100-B00 doksi: http://www.avagotech.com/docs/AV02-1867EN 4.5eFt/db.2db van. Ajándékba adok egy használt kézmosó adagolót műhelybe. (TORK)
Postázás nem tudom megoldható e, meg kell kérdeznem a postán. Személyesen Érden, néha Délpesten lehetséges.
Jellemzők 10 %-os ivóvízzel készített oldata eredményesen, hatékonyan alkalmazható minden olyan fémforgácsolási műveleteknél, ahol forgácsoló erő csökkentés, kapacitás növelés, felületi minőség javítás, munkafolyadék élettartam növelés fontos, meghatározó jelentőségű.
Sziasztok. Nem CNC vagyis kicsit más CNC. Teljesen automata kötödémet eladnám jelképes áron. 2 DB CNC körkötőgép (Mindekttőhöz eredeti HW kulcsos tervező program) Automata varró és csomagoló sor. Egy nagy maró vagy valami alapja is lehet, mert benne van az anyag és speciális konveyor szerű anyag továbbítása van. Van hozzá kompresszor és minden egyéb ami kellhet. Itt a link a hirdetésről.
Törölt felhasználó
2015-05-16 19:41:00
[20249]
Sziasztok ! Keres Dc szervó motorhoz 200V 15-20 A vezérlőt . Csak forgatni akarom a motort. Bármilyen megoldás érdekel.