Eladó több darab új Omron E5CC tipusú Hőfokszabályzó Ár 20000 Ft/darab + Posta Foxpost is lehet
NagyAtomAnti | 1131
2023-10-25 10:53:21
[182448]
Eladó apróságok!
Knipex blankoló fogók Kicsi - 13e Nagy - 25e
Metabo fúrógép 1-2 alkalommal használt! Ár: 16e
Hitachi sds tokányos fúrókalapács 35e
wagergo | 1203
2023-10-25 10:27:21
[182447]
Sziasztok! Engedjétek meg, hogy maradjon a hirdetés, mert nagyon szeretném, ha jó helyre kerülne, sokadik idióta nem jött érte mindenféle baromságra hivatkozva. Kihasználatlanság miatt eladó egy tökéletes állapotú Sony DSC HX60V zoom kompakt digitális fényképezőgép, dobozában, gyári tartozékaival plusz egy akkuval. Mivel van egy Sony MILC gépem, ezért ez már felesleges, másod gépként volt használva, de csak nagyon ritkán. Apró esztétikai hibája a képeken látszik, egy picit a markolatán kopott a gumi.
Tokot, és SD kártyát nem tudok mellé adni.
Ára fix: 48.000ft
Hétköznapokon Budapesten a 11., 22. kerületben tudom átadni, azon kívül Érden, Diósdon szinte bármikor. Posta csomagautomata, Foxpost mehet, előre utalás esetén a vevő terhére. Garancia, visszavásárlás nincs, csere nem érdekel!
blackjack | 949
2023-10-25 09:37:07
[182446]
Sziasztok!
27db bontott szenzorkábel. 2db 4 pines kb 120cm 4db 3pines 2-3 méter között 4db 3pines kb 2méter 2db 3pines 160-180cm 5db 3pines 50-70cm Omron kábelek(fekete) 3db 3pines 2-3 m között 7db 3 pines 1-1,5 m között
Sziasztok! Na Uraim. Visszautasíthatatlan csomagajánlat. Már nagyon útban van mind a kettő, meg a pénz is jól jönne. Eladó két darab bontott, de elvileg annó még működő állapotban elbontott sorompó emelő rendszer motorral, mechanikával, vezérléssel cakkpakk. Típusa: TAU P-800RBLO. Évek óta egy konténerben lakott, jelenleg biztos, hogy átnézést, karbantartást igényel, ezért inkább hibásként hirdetem! Sorompórúd az NINCS hozzá! Az egyik az jelenleg részben szétszedett állapot van, de ahogy néztem minden megvan hozzá. Infra is van rajtuk!
AJÁNDÉK: Falhoz rögzíthető, 140W-os IMI 1f aszinkron motoros masszív, állványos köszörű. Órásmester édesapámé volt, apró dolgok köszörüléséhez használta nagyon nagyon régen. Új segédfázis kondit kapott. Fogásirány a kondi átkötésével megváltoztatható. Jelenleg kapcsoló nincs rajta, bedugva elindul. Szépen megy, de nekem sajnos nincs rá szükségem. Videót a működéséről igény esetén tudok küldeni.
Ára betonfix egyben ajándékkal együtt: 50.000ft Csak a két motor a hajtással bőven megér ennyit!
Minden infót, robbantott ábrát megtalálsz a neten a típus alapján. 3 éve, amikor még lehetett kapni, csak a motor került 214 EUR-ba. Adatokat, típusokat látod a képen is. Dög nehéz, robusztus darabok!
Kizárólag személyesen lehet átvenni, Érdligeten. Garancia, visszavásárlás nincs.
ELCO Profinetes 8 portos IO-link Master. Új, dobozos. 10db egyforma elérhető belőle. Siemens Profinetes PLC alá tökéletesen integrálható. Cikkszám: ELCO FCPN-8LKM-8A Ár: 75.000ft/db Személyesen Kapuvár-Győr útvonalon. Csomagküldés megoldható. (Igény esetén 16DIO IO-link HUB-ok is vannak)
Eladó kissé viseltes, de működő Keyence GL-R95F biztonsági fényfüggöny. 14mm-es sugár távolság. Adó és vevő, valamint 5-5 méteres bekötő kábel. Felfogatókkal. Cikkszámok: Keyence GL-R95F-T és GL-R95F-R Ár: 10.000ft Személyesen Kapuvár-Győr útvonalon. Csomagküldés megoldható.
nyiszi | 2359
2023-10-23 20:43:45
[182408]
Egy ilyenem van, csak búg. Amerikai gyártmány. Kb 15kg. 20eFt+posta
Nézd meg ezt. 10.000 az ára. Ez egy repülő grafitlapátos vákuumszivattyú. Hibás, mert rossz irányba indítottam, és eltört a lapátok fele. 7db 5x55,1x39-es FE65-ös anyagú lapát van benne, a carbosintnél meg tudják csinálni, vagy lehet barkácsolni, pl grafitos teflon lemezt lehet kapni a pemübe.